Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MYWAY drift team באליפות אירופה בדריפטים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר אליפות ארופה בדריפטים (KING OF EUROPE) התארחה בהונגריה , קבוצת MYWAY השתתפה בתחרות שכללה נציגות מ 14 מדינות , התחרות נערכה בשעות הלילה במסלול מרוצים במרחק של 250 ק"מ מבודפשט.

קישור לסרטון מטורף מאותו ארוע (חובה לראות!).

http://auto.indavideo.hu/video/Drift_OB__EB_Mariapocs_2009_augusztus_22-23

היה מדהים.

אפרת ואדם (MYWAY).

פורסם

אדם ואפרת היקרים !

תודה רבה על הפרגון והתמיכה.

שמח לשמוע על ההצלחות שלכם וכבוד ענקקקקק על ההתקדמות והמקצועיות שאתם מביאים לתחום המיוחד הזה !

והסרטון: ח-ז-ק !!!

עלו והצליחו ובעיקר תהנו

אוהב אותכם מאוד

יניב בוסקילה

RSCMOTORSPORT.TK

RALLY SCHOOL

00357-96-850-776

פורסם

באמת כל הכבוד. מקווה שיום אחד נראה אווירה כזאת בארץ באופן מסודר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אדם אפרת כל הכבוד לכם! כמו שדוד היה אומר: אין אין אין אין! מדהים! מדהים!:lol:

מעריץ אותכם! המון המון בהצלחה!

פורסם

LOL הרגתם אותי!

מישהו מזהה בהונגריה את "מרכז הצמיג"?

חח סתם סתם עכשיו ברצינות

אדם באמת כל הכבוד לשניכם אתם מייצגים אותנו בכבוד רב ואני שמח שזה אתם!!

בהצלחה בהמשך!

A.R.T Performance

פורסם
LOL הרגתם אותי!

מישהו מזהה בהונגריה את "מרכז הצמיג"?

ברור !!! אתה יודע כמה טלפונים בהונגרית ערן ממרכז הצמיג מקבל ביום ? מרב יאוש של חוסר הבנה הוא לוקח שיעורי הונגרית בברליץ כל ערב :lol:.

פורסם
ברור !!! אתה יודע כמה טלפונים בהונגרית ערן ממרכז הצמיג מקבל ביום ? מרב יאוש של חוסר הבנה הוא לוקח שיעורי הונגרית בברליץ כל ערב :lol:.

חהחה אדם תאמין לי אתם תותחים

רק תסביר לי למה לאזאזל אף פעם לא שמים מקצה שלך!?

ועוד משהו,

תסביר לי מה הולך שמה בקורולה הלבנה, כמה עשן?:)

A.R.T Performance

פורסם
תסביר לי למה לאזאזל אף פעם לא שמים מקצה שלך!?

ועוד משהו,

תסביר לי מה הולך שמה בקורולה הלבנה, כמה עשן?:)

הליגה של ה PRO מצולמת וזוכה לחשיפה הרבה יותר גדולה מקטגורית ה SEMI PRO , בשבילי זאת היתה התחרות הראשונה להשתתף בקטגורית ה PRO באופן מלא , זו תחילת הדרך שלי בקטגוריה הזו ואני מקווה שעם הזמן אקבל יותר התעניינות וחשיפה , בקשר ל AE86 הלבנה , הרכב מדהים ומוגדש (בקרוב אצלך :wink:) והנהג שלה הוא אחד הנהגים היותר טובים באירופה , הוא הולנדי וקוראים לו יאספר ספאן , חוץ מיזה הסיבה לעשן בד"כ (כמו שאתה יודע) תלויה גם בתרכובת הצמיג , אני לא יודע באיזה צמיגים הוא משתמש אבל אדם קרניי (אלוף הונגריה , E36 אדומה) נוהג על FEDERAL והוא גם מעשן כבד.

140.jpg

פורסם

בהצלחה בקטגוריה החדשה!

מקווה שלראות אותך וכל מי שאני מכיר בתחרות כזאת בארץ בקרוב(כן ממש)

נ.ב. מוגדש? אצלי? נראה לך שאני אוותר על הגרגור המתוק בסלד נמוך והצרחה הרוצחת בסלד גבוה של קרבורטורים?!

בחיים לא!!

A.R.T Performance

פורסם
מקווה שלראות אותך וכל מי שאני מכיר בתחרות כזאת בארץ בקרוב(כן ממש)

הלוואי , אנחנו חוזרים לארץ בנובמבר לשלושה חודשים , אז אם יש תכנון למשהו בתקופה הזו ? אנחנו בפנים ונשמח לעזור.

בהצלחה עם הפרוייקט , תעדכן איך מתקדם.

פורסם

אז תהיו הרבה זמן,

מקווה שבאמת נארגן משהו,

עד שתחזור(אל תתפוס אותי במילה אני בטוח שאתה יודע מזה עיקובים בלב ברירה בפרוייקט) תוכל לראות את הדבר הכי קרוב לAE86 בארץ(עד 2013 לפחות)

A.R.T Performance

• תוכן חדש...