Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הסיפור קצת ארוך אבל התמצית היא זו:

1. חברה יקרה מחליפה דייהטסו שרייד קצת עתיקה (92) בסיריון חדשה.

2. הפרידה מהרכב הישן מלווה בקשיי התנתקות ולבטים רבים.

3. אני וחבר נוסף מנסים למצוא דוגמת מודעה ישנה של שרייד מהשנים הרלוונטיות כדי למסגר יחד עם תמונת הרכב ה"יוצא".

4. כנראה שאף פעם לא אבין את מוחה של חברתנו (מס' ציטוטים נבחרים של הגברת):

"למה אני צריכה את זה", "מה רע לי עם הרכב שלי", "בטח ישרטו לי אותו כי הוא יהיה חדש" וכמובן ש-"אבל לשלי אני כבר רגילה".

לסיכום, מי מהפורום שיש לו רעיון לגבי השגת צילום של מודעת עיתון לשרייד בת 10-20 יזכה לתודות של הח"מ.

גדי :roll:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

לסיכום, מי מהפורום שיש לו רעיון לגבי השגת צילום של מודעת עיתון לשרייד בת 10-20 יזכה לתודות של הח"מ.

גדי :roll:

אם היא אכן חברה יקרה, תמליץ לה על משהו קצת יותר מוצלח מסיריון. מצד שני, מי שמסוגל לנסוע 17 שנה על שרייד, נראה לי מקרה די אבוד ככל שהדבר נוגע למכוניות :-(

בעניין המודעות, נפתח לא מזמן שרשור של מודעות וקטלוגים משנות התשעים. נראה לי שהכתובת שלך היא חבר הפורום DERISH.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

shlomub, הרכב שירת את הגברת 5 שנים טובות.

504L - Old Habits Die Hard

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

אם שרייד הישנה מספקת את הגברת, היא מרוצה מהרכב ורכב במצב טוב ויכול להמשיך לשרת, אז ציטוטים נבחרים שהביא gaditoyota רק מראים שהיא צודקת. גם מכונית ישנה מתחילת שנות ה-90' בטיפול הולם יכולה לשרת נאמנה עוד כמה שנים טובות.

בקשר לשרייד בת 10, יש לי פרוספקט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper, אשמח אם תוכל להעלות לינק לפרוספקט בן העשר.

פורסם

להלן פרוספקט של שרייד קלאסיק 1.5 מהשנים 99 בערך.

Sharade.jpg

Sharade 001.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
"למה אני צריכה את זה", "מה רע לי עם הרכב שלי", "בטח ישרטו לי אותו כי הוא יהיה חדש" וכמובן ש-"אבל לשלי אני כבר רגילה".

האמת שאיך שאני נזכר בזה, היו לי כאלה לבטים במעבר מ-ZX לקסנטיה. הם נשכחו תוך יומיים של נסיעה במושב של קסנטיה, מזגן, הגה כח, מנוע שני ליטר וגיר אוטומטי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה לכולם!

אביתר א., תמונה של הרכב עצמו אני לא ממש צריך כי יש אותו עדיין.

tzvipper, הפרוספקט מצוין!

למי שיש במקרה מודעה אני מודה מראש על הצגתה באתר.

פורסם

ברשותי גם יש שרייד שנת 93 אשר נקנתה ע"י המשפחה כחדשה ולפני 7 שנים הועברה לרשותי.

הרכב היה עם ק"מ29K ,היום, עם 160K ק"מ ו 7 שנים אמינות במיוחד,נסיעות בכל רכבי הארץ ובכל סוגי מזג האוויר, אני לא חושב אפילו לשניה בנוגע להחלפת הרכב. רכב שמתוחזק היטב,גם כעבור הרבה שנים יכול להעלות חייוך על הפנים.

יוצא לי לנהוג הרבה בדרך קבע ברכבים חדישים ובכל זאת אני לא מרגיש שום נחיתות כאשר אני נוהג על השרייד.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

• תוכן חדש...