Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, 5.9.09 החל מהשעה 12:00 בחנייה מאחורי אצטדיון ר"ג, מול הבאולינג. כולם מוזמנים!

שרשרו עצמכם ונתראה במפגש...

1. איתמר.

מפגשרג.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה חברים העם דורש !!

אין שום סיבה שבעולם שלא. זה רק מוסיף להנאה !!

מפגש על האש !!

1. איתמר.

2. ישראל {גורל אתה מרים על האש:wink:}

3. יאללה מפגש!

4.גורל - מביא בשר ושתיה

פורסם

אני עדיין לא יודע אם אני מגיע או לא, אבל העם דורש שמי שהביא את החומוס (אבו-גוש?) עם הקוליפורמים פעם קודמת יביא אותו גם הפעם (רצוי בכמות יותר גדולה). :D

+1 לגורל.

פורסם

1. איתמר.

3. יאללה מפגש!

4.גורל - מביא בשר ושתיה5.nimikipod- מביא איתו מליון דולר בשטרות בודדים לא מסומנים( אמרת מה שאנחנו רוצים לא?).

6 Ctzvi- .חומוס + חיידקים+פיתות .

7. Green monster- ניר- מביא איתי שתייה קרה + כוסות חד"פ(נגד החיידקים מאיזור י-ם).

under construction..

פורסם

לצערי אני לא יגיע.אני כרגע בשלילה אבל מקווה מפגשש הבא לחזור לעניינים!תהנו במפגש.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם
לצערי אני לא יגיע.אני כרגע בשלילה אבל מקווה מפגשש הבא לחזור לעניינים!תהנו במפגש.

אני יאסוף אותך בדרך, ממילא רוני צריך לקפוץ לראשון ואנחנו נוסעים אחד אחרי השני (אני לא זוכר את הדרך :-() והוא יחזיר אותך

1. איתמר.

3. יאללה מפגש!

4.גורל - מביא בשר ושתיה5.nimikipod- מביא איתו מליון דולר בשטרות בודדים לא מסומנים( אמרת מה שאנחנו רוצים לא?).

7. Green monster- ניר- מביא איתי שתייה קרה + כוסות חד"פ(נגד החיידקים מאיזור י-ם).

8. BioS-אלון- שתיה ונרגילה (לגבי בשר נראה מה ישאר בבית אחרי שישי)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

טוב אם כבר הסגרת אותי, אז..

. איתמר.

3. יאללה מפגש!

8. BioS-אלון- שתיה ונרגילה (לגבי בשר נראה מה ישאר בבית אחרי שישי)

9. roni_n - רוני - כרגיל, שתיה, בשר נרגילה...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

1. איתמר - בשר כלשהו.

2. ישראל.

3. idandavid.

4.גורל - מביא בשר ושתיה.

5.nimikipod.

6 Ctzvi - חומוס + חיידקים + פיתות .

7. Green monster - ניר - מביא איתי שתייה קרה + כוסות חד"פ (נגד החיידקים מאיזור י-ם).

8. BioS - אלון - שתיה ונרגילה (לגבי בשר נראה מה ישאר בבית אחרי שישי).

9. roni_n - רוני - כרגיל, שתיה, בשר, נרגילה.

מי מביא מנגל וכלים?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...