Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שהחבר שלך מוכן לשרוף את רוב ההכנסה החודשית שלו על הרכב? אין לו הוצאות נוספות או תוכניות לחסוך כסף לעתיד? על פניו מדובר במשכורת נמוכה יחסית כדי להחזיק רכב שכזה.

איני מכיר את עלויות האחזקה של האאודי הנ"ל, אך קח בחשבון שבחישוב שנתי עלות אחזקה של רכב רגיל משנתון דומה (ואני מניח שעלות אחזקה של האאודי תהיה יקרה משמעותית) מגיעה בקלות לאזור 2500 ש"ח לחודש כולל ביטוח (אם החבר שלך הוא נהג חדש אז העלות תעלה משמעותית), דלק (תלוי כמובן כמה הוא נוסע, אך אאודי 2.4 אינו רכב חסכוני בדלק), טסט, ירידת ערך (אני מניח שירידת הערך גדולה משל רכב משפחתי רגיל) וטיפולים ותיקונים (יקרים משמעותית באאודי). זו הערכה זהירה בלבד.

כל אחד והשיקולים שלו בחיים. בהצלחה.

פורסם

בהראל למשל פרמית הביטוח המקיף לרכב הזה 23K לשנה(זו לא טעות:23028 ש"ח) וזה עוד לפני תוספות לנהג חדש ובתנאי שיסכימו בכלל לבטח אותו, מה שאומר ש+2K לחודש הוא ישלם רק על הביטוח.

פורסם

בדקתי בזאפ ביטוח לרכב הזה

והוא באמת יקר!

בין 17 ל 23 אלף כולל נהג חדש ! וכולל חובה.

מטורף ! חברות הביטוח חייבות להוריד מחירים זה לא שפוי !

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

אני ממליץ לך לעצור את החבר שלך לפני שהוא יצטער על הרגע הזה.

אם הוא מתכוון לקנות A4 קבריולט ניתן להבין שהתקציב הוא מספיק כדי לקנות רכב אחר

איכותי וגם מפואר.

אחזקה של רכ קבריולט ועוד אאודי תעלה לו הרבה מאוד ואני מקווה שישאר לו כסף לדלק.

שלומי.

פורסם

ביטוח מעל 20 נראה לי מוגזם אבל יהיה לדעתי מעל עשיריה.

12?

15?

17?

זה יתברר אחרי שהוא ימצא סוכן שיצליח בכלל לעשות לחבר שלך מקיף.

אה - דיברתי על עלויות של מקיף.

דרגת רישוי של רכב כזה בטח 7 (או אפילו יותר). מה שאומר טסט שנתי נושק ל-4,000 ש"ח.

על תיקונים ודלק עוד לא דיברנו.

בקיצור - זול זה לא יהיה.

אבל אם זה החלום שלו והוא מוכן להוצאות כאלו - אז למה לא? :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

השאלה עד איזה גיל הוא מוכן להמשיך לגור עם אמא ואבא רק בשביל להחזיק את האוטו, והאם בשורה התחתונה, תוך שקלול יתרונות הקבריולט וחסרונות המגורים עם אמא, זה יביא לו את ההצלחה המקווה (בלונדינית במושב הקדמי ועוד שחרחורת במושב האחורי) או את הכשלון האפשרי (ארוחת ערב עם אמא שמספרת על הבן דוד שהתחתן עם הבת של העורך דין)

:-)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• 7 חודשים מאוחר יותר...
Guest ספורטמוטורי
פורסם

מנסיון רכבים כאלה יקרים לאחזקה,ועוד אני לא מדבר איתך על רכב קבריולט.

אודי A3 שנת 2004 מנוע 2.0FSI.

עלתה לי משהו כמו 2000 ש"ח לחודש,כולל הכל,דלק,טסט,חובה,מקיף,טיפולים.

היתה לי כזאת לפני שנה,הייתי בן 26 נהג ותיק עם עבר נקי(ברוך השם),נוסע כ13000 ק"מ עד 14000 ק"מ בשנה.

בגלל זה חשוב לדעת מה הגיל ומה העבר שלו,תאונות שלילות וכו...,כמה הוא נוסע,ובכלל מנוע 2.4,ועוד קבריולט, שזה אומר יותר עלויות על דלק,וביטוח יותר יקר.

אגיד כמו אלה שלפני,בהצלחה,אך עם משכורת כזאת קשה מאוד לחיות עם הרכב הזה,זה פשוט להיות משועבד לרכב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוא נגיד שלא ישאר לו כסף אפילו לקונדומים, אז הוא דיי מפספס את המטרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תלוי בשתי דברים בלבד. כמה הוא יסע על הרכב והאם הוא יעשה מקיף! אם הוא יצא עם הרכב פעם-פעמיים בשבוע ויעשה רק חובה+צד ג אפשר לתחזק רכבים הרבה יותר יקרים.

יש לי חבר שהחזיק סידרה 7 שנת 97 עם משכורת של 4 +- וגם השכיר דירה.

כמובן שצריך לטפל גם במוסך שהוא לא מורשה.

פורסם

AVOID!

בהנחה שהוא קונה את הרכב במכה אחת,ולא בתשלומים זה עדיין רעיון הזוי לחלוטין!

ירידת ערך תהיה גדולה,טיפול במוסך מורשה (ברכב מתקדם יש טיפולים שאי אפשר לקחת למוסך השכונתי)

תהיה מאוד גבוהה,ביטוח? ביטוח? ביטוח!.

בקיצור עם משכורת של 5 בחודש ישנם דברים יותר הגיונים לרכוש.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...