Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מאזדה 6 מודל 2003 (מנוע 2000)

מצאתי רכב יד ראשונה עם 64,000 ק"מ נראה כמו חדש (בלי אף שריטה)

המוכר מוכן להתחייב לכל תקלה ברכב (אפילו גומיות) .

המוכר רוצה מחיר מחירון (יצחק לוי) כולל התוספות על ק"מ נמוך ויד ראשונה

מחיר המחירון הוא 62K ואחרי שקלול המחיר יוצא 66K ש"ח

אין אפשרות הוריד בשקל את המוכר

האם כדאי לרכוש את הרכב במחיר הזה ? (במחיר זה אפשר להשיג מודל 2004)

פורסם

אם אתה יכול להשיג מודל 2004 עם אותו ק"מ יחסי אותו מצב והיסטורית טיפולים, אז מובן שמודל 2004 עדיף, אם לא, לדעתי שווה לשלם על רכב שמור עם היסטורית טיפולים בדוקה מחירון פלוס. זה מהר משלם את עצמו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא מצאתי מודל 2004 עם הנתונים האלה

אפשר למשל להשיג 2004 עם כ 120K ק"מ ב 64K ש"ח

האם הפרש הק"מ והעובדה שהמוכר מוכן לתקן כל דבר שיתגלה ברכב שווה את המחיר ?

פורסם

היות ואני לא מכיר את המאזדה אענה בצורה עקרונית.לדעתי שווה לקנות את ה2003 מהסיבות הנ"ל השלדה עשתה חצי מהקילומטרז'(וכשאני כותב שלדה אני מתכוון לכל מכלולי הרכב גם המדחס של המזגן עבד חצי מהזמן).ההבדל במחיר הוא במקרה הגרוע 2000 שקל שזה זניח לקניה בסדר גודל כזה.וכן בגלל שמדובר בסך הכל בהפרש של שנה בלבד.אלא אם כן בין 2003 ל2004 יש מתיחת פנים או איזה שהוא הפרש שהופך את ה2004 לדגם הרבה יותר טוב מה2003.אם הבעלים מוכן לתקן כל דבר שייתגלה בבדיקה הרי שהסיכוי שלא ייצא כלום הוא מאוד קלוש.לדעתי הוא יעדיף לשלם לך חזרה את מחיר הבדיקה מאשר לתקן את מה שייצא לו לתקן.אוטו אחר פחות מושלם מהר מאוד יעלה הרבה יותר מה4K הפרש מה גם שלפי המחירון אחרי שקלול המחיר מוצדק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שווה לקנות את הרכב רק אם הוא באמת במצב טוב.

ביום שישי אחרון חיפשנו עבור חבר מזדה 6, ראינו 8 מכוניות בשנתונים 03-06 ולכולן היו בעיות.

יש מלא מכוניות למכירה אבל למצוא אחת שמורה ונקיה מאוד קשה.

פורסם

היי,

1000- 2000 ש"ח בלחץ מעל המחירון זה אולי שווה אם הרכב באמת מושלם. לא 4000 ש"ח (לדעתי).

לא מדובר פה על רכב מיוחד או נדיר. אחת המשפחתיות הגדולות היותר נפוצות שיש. נכון שאתה מתחיל לחפש אז לא כולם בשנתון, ולא כולם במצב מצויין, ובכל זאת.

אל תשכח שלך יש אמנם אינטרס לקנות - אך גם לו יש אינטרס למכור, והוא צריך להיות ממש אידיוט כדי להתעקש על 4 מעל המחירון במקום 2 לדוגמא. תגיד לו שאתה רציני ומוכן לסגור מיידית כפוף לבדיקה כמובן (עוד לא בדקת את הרכב בכלל, נראה חיצונית יפה, אך יכול להיות שיש לו בעיות כאלו ואחרות. יד ראשונה וק"מ נמוך הם לא אינדיקציה ודאית).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שים לב שהמוכר לא דורש מעל המחירון, הוא דורש מחירון!

אם המחירון מתייחס לרכב במצב סטאנדרט של השוק ורוב השוק מוצף בזבל והרכב שלו טוב ככה שבשיקלול המחירון נותן לו שויי יותר גבוה זה לגיטימי.

בכל מקרה המחיר נשמע טוב יחסית, במידה והרכב באמת במצב מדהים אני הייתי משלם עם חיוך ונהנה מהרכב לשנים הקרובות.

פורסם

יש מישהו בארץ שלוקח אוטו לבדיקה ו"מבזבז" 500 שקל כשהוא לא מתכוון לקנות את האוטו הזה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...