Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים המחשב הביתי התחיל להציג הודעות בהן הוא מודיע:

you may be a victim of software counterfeiting

כמו כן מסך המחשב השחיר, אבל המחשב מתפקד כרגיל.

המחשב בן מספר שנים, נרכש מהשקם אלקטריק וכל תוכנות ההפעלה הותקנו בו בחנות עצמה.

יש דרך לתקן את הבעיה הזו מלבד רכישת תוכנה חדשה?

מצורפת תמונה:

66144084.png

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טיסן אני מכירה טוב מאוד את מנוע החיפוש גוגל, הוא מסייע לי רבות בהמון מידע.

לא היתי פותחת שרשור בנושא אם היתי יודעת מה אני צריכה לחפש שם.

אשמח לקבל הפניה מדוייקת לתוכנה שניתן להתקין אותה ולהתגבר על התקלה.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפיתרון החוקי הוא כמובן לירכוש רישיון או מע' הפעלה חוקית.

הפיתרון הלא חוקי הוא להפעיל את מה ששניר שם בקישור מעליי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

שניר, אל תרוץ מהר כל כך להמליץ לה על קובץ קראק לחלונות. וליטל, אין סיבה שתתקיני קובץ קראק אם המחשב ששלמת עבורו היה אמור להגיע עם רשיון חלונות חוקי.

תבדקי בקבלה משקם אלקטריק אם בתשלום על המחשב נכללה גם מערכת הפעלה חוקית. מכיוון שאמרת שכל התוכנות הותקנו בשקם אלקטריק, ומן הסתם אסור לאף אדם/חברה להתקין מוצר ללא רישיון אזי אמור להיות ברשותך עותק מקורי של חלונות, או לחילופין מס' סידורי של גרסאת החלונות שברשותך מודבק על צד המחשב שלך.

תבדקי את זה ונתקדם משם.

אם אין לך סבלנות לכל זה את יכולה לנקוט בהמלצות קודמות :shock::wink:8).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קבלה יהיה לי מאוד קשה למצא מכיוון שחלפו הרבה שנים (המחשב ישן מאוד).

על המחשב בצד אכן מודבקת מדבקה עם המספר הסידורי, ובעבר פניתי למיקרוסופט ישראל כאשר התעוררה בעיה דומה.

ביצענו אימות עם המדבקה וקיבלתי הדרכה והמחשב הסתדר.

לפנות אליהם שוב עם התקלה הזו?

ל'

פורסם

מצוין! יש לך את מדבקת הקוד? תתקשרי למס' הטלפון של תמיכת מיקרוסופט ושיסדרו לך את הבעיה הזו חינם אין כסף. :lol:

פורסם

המספר שמופיע על המדבקה הוא הרישיון שלך... אבל מה שמוזר פה הוא למה מייקרוסופט זיהו אותך כלא חוקית.

בטוח שעוד מחשב עובד על המספר הזה בנוסף לשלך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אלוהים.. תפסיקו להיות כאלה צהובים..

בשביל מה היא צריכה להתקשר למיקרוסופט? גם אם הווינדוס שלה באמת חוקי, למה לבזבז 2 דקות מהחיים?

אם אפשר בשתי שניות:

http://www.megaftp.com/95929

ושם תלחצי על DOWNLOAD

זה קובץ REG, את רק לוחצת עליו פעמיים , ואז אישור , וזהו.. אפילו יותר פשוט מהקראק שהבחור מקודם הביא...

Stay Dirty

פורסם

בשביל מה היא צריכה להתקשר למיקרוסופט? גם אם הווינדוס שלה באמת חוקי, למה לבזבז 2 דקות מהחיים?

...

כי יש שוטרים בפורום

אייל

פורסם
המספר שמופיע על המדבקה הוא הרישיון שלך... אבל מה שמוזר פה הוא למה מייקרוסופט זיהו אותך כלא חוקית.

בטוח שעוד מחשב עובד על המספר הזה בנוסף לשלך.

יכל להיות שמספר מחשבים עובדים על אותו מספר?

אם אפשר בשתי שניות:

http://www.megaftp.com/95929

ושם תלחצי על DOWNLOAD

זה קובץ REG, את רק לוחצת עליו פעמיים , ואז אישור , וזהו.. אפילו יותר פשוט מהקראק שהבחור מקודם הביא...

חסכת לי המון זמן.

הכל עובד ותקין.

תודה רבה לך.

ולכל מי שסייע לי ונתן את עצתו.

ל'

פורסם

בקשר לשאלתך, כן, יתכן מצב בו כמה מחשבים מותקנים ואפילו מופעלים (אקטיבציה) על אותו מספר סידורי.

מניסיוני הגבול הוא שלושה פעמים עד לאחר שצריך להתקשר למיקרוסופט כדי לקבל מזהה אימות חדש.

• תוכן חדש...