Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כאמור בכותרת אני מחפש סנדלים חדשות.

על אף שאני לקוח נאמן של שורש לאורך שנים, לאחר נסיון רע ומר עם דגם "מואבי" (התפרקו אחרי חודש שימוש -> נשלחו לחברה -> תוקנו -> התפרקו שוב לאחר כמה חודשים והשולכו לפח האשפה) אין לי שום כוונה לרכוש עוד סנדל מתוצרתם.

אני מחפש סנדל איכותי שיוכל להחזיק מעמד גם מעבר ל 4 חודשים של שימוש לא אינטנסיבי, אך שיתמודד בגבורה עם טיולים ומים מדי פעם. תודות לסבא קיבלתי בירושה זוג רגליים עם בעיות, ולכן אשמח לשמוע על סנדלים קצת יותר אורטופדיים מסתם חתיכת גומי עם שתי רצועות.

תקציב? 300-350 ש"ח, אני מאמין שמספיק.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש את החברה האמריקאית TIVA (לא טבע)

אבא שלי נועל אותם מזה שנתיים

הן אורטופדיות

הוא שילם בערך 320 שקל כשהם היו בהנחה

מצא אותם בשדרת הנעלים בקניון הזהב.

מאוד מרוצה

אני לעומת זאת קניתי TIVA בהודו

הם החזיקו 3 ימים

בקיצור, תזהר מחיקויים.

פורסם

אני מניח שהתכוונת לחברה הזאת:

http://www.teva.com/il/

ואני מצטרף להמלצה עליהם. (אין קשר לחברת התרופות)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתם יכולים לחיות בסטיגמות ולהתבשל בנעליים שלכם, סנדלים זאת המצאה גאונית :idea:

TEVA עושה רושם של חברה רצינית, איפה אפשר למצוא מבחר גדול שלהם באיזור המרכז (חוץ מקניון הזהב)? לפי האינטרנט נראה שריקושט ולמטייל לא מחזיקים סנדלים שלהם, מוזר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי סנדלים שלהם, טובים ובאים עד מידה 49 :-P

היה לי עוד זוג לפני שגמרתי בהודו, התפרקו באמצע הסוליה שמורכבת משתי שכבות

לא זולים- בחנות אוריג'נלס שמוכרת גם בירקנשטוק וכו'

פורסם

איתמר

עזוב אותך מהדגמים עם הסוליה בהזרקה של שורש (מואבי וגובי)

זוג סנדלי סטרים (stream) יעשו עבודה מצויינת ב 320ש"ח, מנסיון (אני עובד בחנות טיולים, והדגם הזה לא חוזר לתיקונים, לעומת הדגמים "המתקדמים" יותר)

סנדל אחר שיעשה עבודה מעל ומעבר זה chaco.

סנדל אמריקאי עם אישור איגוד האורטופדים האמריקאי, עם סוליה של ויברם, רצועה בודדת שעוברת דרך כל הסנדל, אבזם במקום סקוץ', ועמידות כמו רכב יפני :lol:

נ.ב.

המחיר בהתאם: +- 450/490 ש"ח

מתחדשת*

פורסם

עדכון:

נסעתי היום למס' חנויות בחיפושי אחר הסנדלים. במגה ספורט מצאתי סנדלים של TEVA, כנראה שאריות מסוף עונה אחרת אין הסבר למחיר של 130 ש"ח לכל הדגמים. לצערי לא מצאתי סנדלים במידה שלי והמשכתי הלאה.

מפה לשם הגעתי לריקושט בקניון הגדול בפתח תקווה והחלטתי לנסות ולמדוד את סנדלי Chaco ש ROMEK המליץ עליהן. הסנדל הזה מסיבי ביותר ונראה שכאשר תפרוץ מלחמת עולם שלישית היחידים שישרדו יהיו ג'וקים וסנדלי צ'אקו. אהבתי שיש לסנדל סולייה שטוחה לחלוטין מתוצרת Vibram, איתן יש לי נסיון מצויין משני זוגות נעליים בעבר.

אז אחרי ההתרשמות הראשונית הגיע הזמן למדוד, וכמובן שלא נמצא סנדל במידה שלי. במשך למעלה מחצי שעה ניסיתי מידה גדולה יותר עם סולייה צרה, ומידה קטנה יותר עם סולייה רחבה ונאדא, לא מתאים. שירן המוכרת לא התייאשה, התעקשה לעזור וצלצלה לכל סניפי ריקושט באיזור לשאול למי יש צ'אקו-11-רחב. הישועה הגיעה מכיוון ריקושט סניף קניון הזהב ברשל"צ, אליו שמתי פעמיי והסנדלים חיכו שם.

סוף סןף מצאתי סנדל אמיתי, כזה שתופס את הרגל ולא נותן לה לזוז ובעיקר בעל תמיכה אורטופדית טובה (סבא, בהזדמנות זו שוב תודה על הפלטפוס) שנראה שיוכל להתמודד בקלות עם איש גדול וטיולים. אחריות לשלוש שנים ואפשרות גיפור (!) לסולייה בעלות סמלית. לקינוח, בדיוק אתמול המחיר ירד ועומד כיום על 349 שקלים.

בקיצור, אני מבסוט.

צ'טערת על החפירה, אבל אם עזרתי למישהו לבחור את הסנדל הבא - דיינו :wink:

איתמר.

1486733.jpg

פורסם

היה לי בידיוק מה שבתמונה רק בגירסת נעלי אצבע

ליגה! פשוט מוצר איכותי שעונה על כל המוסכמות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...