Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה על מכון בדיקה טוב ואמין באיזור חיפה - אבל לא מ.מ.מ.

הסיבה היא שאני שוקל לקנות רכב מסוכנות טרייד מוביל והם עושים את הבדיקות שלהם ב-מ.מ.מ

ראיתי שממליצים לעשות בדיקה במכון שונה מזה שהסוכנות משתמשת בה.

לכן אני מחפש מכון בדיקה אחר.

תודה

פורסם

רק שתדע, שבתור אחד שמכיר את הבן של הבעלים במקום.

זהו המכון בדיקה לפי דעתי היחיד בארץ, שלא עושה יד עם סוחרים, ישנו אדם בשם מרגי אבי

שסוחרים רועדים ממנו, לפעמים הם מבקשים שלא יגיד את כל האמת על הרכב, שינסה

לעגל פינות, והוא לא מוכן לכלום.

ישנו עוד בוחן, אדם חריף בשם מורדי לוי, הוא בכלל לא דופק חשבון, אומר לבעל הרכב מול הפנים

הכל, אני אישית "התבאסתי" שמורדי בדק לי את הרכב, כי אתה כל כך רוצה לרכוש רכב שנראה ללא בעיות,

והוא מוצא לך כל פרט קטן שמנסיון, מכוני בדיקה אחרים לא מצאו וזה היה משמעותי.

בקיצור, אם אמינות אז רק הם במ.מ.מ.

אין לך מה לחשוש מהסוכנות לדעתי, יכול להיות שיש להם איזה הסדר עם מ.מ.מ. בנוגע ליצוע בדיקות רבות

במחיר מוזל, אחרי הכל זו סיטונאות ושני הצדדים מרוצים.

חוץ מזה יש לך כסת"ח שאתה מקבל את הבדיקה, במידה ויתגלה משהו ש"הסתירו" ממך, יש לך עילה ךתביעה

ומקום שמכבד את עצמו כמו מ.מ.מ, לא מוכן לדברים כ6אלה, שיהיה בהצלחה.

פורסם

תבדוק את הרכב בקומפיוטסט- ליד אופרייט ליס (מגיעים מצ'ק פוסט,נכנסים לכביש שרות לפני לב המפרץ,פונים ימינה,ממשיכים ישר,במעגל ימינה,ישר ושוב בפניה הראשונה ימינה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...