Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סקודה פליסיה 96. מנוע מצויין ומעט קילומטרים. הרכב מסרב להניע בבקרים. החל משעה 10:00-11:00 אין שום בעיה בהנעה, האוטו מניע מצויין ונוסע ללא בעיות.

הכנסתי אותו למוסך ראשון , לא הכיר את הבעיה ולא ידע איך לטפל. הכנסתי למוסך מורשה גם שם לא ממש יודעים מה לעשות והחליפו את החיישן ( אני מניח חיישן שקשור לטמפ')אבל הבעיה לא נפתרה והם ממשיכים לחפש. שוב הבעיה היא רק בשעות הבוקר וכשמעט מתחמם בחוץ אין שום בעיה.

פורסם

הבעיה שלי היא זהה כמעט לחלוטין, וגם מדובר בפליסיה 96 מנוע 1.3L עם הזרקה (דגם מנוע - 781.136B)

כאשר המנוע חם, או אפילו התקרר כבר אחרי שנסעתי באותו יום אין שום בעיה. בבקרים, אחרי שלא נסעתי בלילה, היא בד"כ תסרב להניע. מה שכן, אני יודע שאם ניסיתי להניע בבוקר והיא לא מניעה, חצי שעה יותר מאוחר היא תניע ללא שום בעיה, כאילו כלום לא קרה.

בזמן נסיונות ההנעה יש סטרטר שעובד, ומרגישים שהוא מסובב את המנוע. גם בדקתי אם יש ניצוץ, ואכן יש.

שמעתי כבר על בעיות לחות בסליל, ודאגתי לאטום אותו. זה לא פתר לי את הבעיה.

אגב, אני סטודנט, כך שאני לא נוסע הרבה עם האוטו. בד"כ מדובר על כך שהוא לא מניע אחרי כמעט שבוע שהרכב לא זז, אבל לפעמים גם יומיים אחרי נסיעה ארוכה, וע"פ חוקי מרפי תמיד כשקבעתי עם אנשים!

בנוסף אני מעדיף לנסות לתקן לבד, גם כי זה כיף, וגם לחסוך עלויות.

הפתרון הזמני שלי כרגע, אם אני ממהר, מיד כשאני קם לנסות להניע את הרכב, לחזור הביתה להתארגן, ואז לחזור לרכב ולנסוע. (לפעמים מדובר בקומה 4 בלי מעלית, ואני מעדיף להימנע מאימון בוקר שכזה)

ושאלה קטנה נוספת: מאחורי הבולם הקדמי שמאלי יש פילטר פחם פעיל. מה הוא מסנן?

פורסם
מחברים סורק ובודקים את חיישן טמפ' ושאר החיישנים במנוע . כך היום פותרים בעיות כאלה.

הרסת לי את הכיף, זה אומר שלא אוכל לטפל בזה בעצמי. נו שויין, עכשיו מה שמטריד אותי זה שאני אצטרך להשאיר את הרכב במוסך לתקופה לא ידועה, ולך תדע אם לא יהיה לה סימפטום מוסך, ושם יעבוד הכל כמו שצריך...

• תוכן חדש...