Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מישהו באיזור הדרום שנחשב למבין ביותר בתחום המערכות ויוכל לסדר לי את בעיית הרעשי חשמל ברמקולים.

אני מבאר שבע, אם מישהו יכול לעזור , אני אשמח .

או לפחות להמליץ

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

איזה רדיו-דיסק יש לך? מתי התופעה התחילה?

בבאר שבע אני לא ממש מכיר מתקינים, ל bombass יצא שם לא רע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1 לבומבאס

לפני מס' שנים יצא לי לבצע אצלו התקנה לאחר שחאפר עשה לי יותר נזק מתועלת ברכב,

מקצועי מאוד התקנה יפה עם חיווט טוב. מה שכן על תצפה לזול כי הוא לא, על איכות משלמים..

אלי

פורסם

בבאר שבע יש את אבי דבורה, מ- "מיגון וניגון"

יצא לי ליראות כמה התקנות שלו, בהחלט עבודה טובה ואמינה

מתעסק גם בחשמל לרכב

רחוב יוסף הבורסקאי 4, צומת ביג

08-665-55-35 , 0525-151-616

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

+2 לבומבס.

בזמנו ביצע התקנה ברכב שלי.

יריב, הבעלים של העסק, אדם אמין ומקצוען, אבל זול הוא כנראה לא יהיה כמו שציינו, אבל מצד שני עבודה איכותית כן תהיה!

פורסם

רדיו ויליאם לא רעים בכלל. Bombass זה באמת סוג של מותג על בבאר שבע. בדוק בשניהם וקח הצעת מחיר.

ויליאם ממוקם מטר לפני הפניה לפורום מול הפינה החמה.

פורסם

עדיף לך ללכת לבומבאס מאשר לרדיו ויליאם הידע והנסיון שיש ליריב הוא הרבה יותר גדול מרדיו ויליאם החאפרים ולגבי אבי ממיגון וניגון אחרי שראיתי התקנה אחת שלו לא הייתי מיתקרב אליו

אולי תישאל את הבחור הזה אם הוא ממליץ על אבי :idea:

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...