Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שולם עליכם

בחיפושי אחר גירוד לידיים שלי, אני חושב על בניית רצפה כפולה, שתאכלס 2/3 מגברים ואת הסאב.

מכיוון שהפונטה היא בחסכון מקום בבגאז', וגם אפשרות להכניס את עגלת הילדה שלי ללא הוצאת הסאב, עלה לי הרעיון לבנות את התיבה בהתקנה הפוכה, משמע שהמגנט נמצא מחוץ לתיבה.

האם צריך להיות מרווח מינימלי בין הממברנה לבין הלוח שממולה? (משמע גובה התיבה)

האם הצליל ישתנה באופן משמעותי? (מהמצב הנתון- תיבה אטומה מותאמת בנפח)

אילו עוד טיפים יש לכם, ואילו דברים צריך לקחת בחשבון?

לילה טוב

מתחדשת*

פורסם

הרעיון של תיבה הפוכה נועד בכדי לחסוך את הנפח העצמי של הסאב מהתיבה - ככה אתה מחשב את הנפח הפנימי של התיבה ואתה יודע שאתה לא צריך להתחשב בנפח העצמי של הסאב.

או יותר נכון אתה יכול להחסיר אותו מהנפח הרצוי לתיבה סטנדרטית.

אלא אם כן אני טועה כאן במשהו ואני מצפה שחברי פורום כמו אליקו יתקנו אותי.

מעבר לזה - אם אתה מרגיש שהסאב מקבל החזרים מהקיר המקביל - תשקול שימוש בקצת צמר סלעים או אקסורבר או דיפיוזר בשביל לספוג\לפזר את גלי הקול בכדי שפחות מהם יחזרו כלפי הממברנה (או שתבדוק אם יש אפשרות להוסיף פורט לתיבה כזאת בכדי לשחרר קצת לחץ מהתיבה ולהפנות אותו לכוון פורט שיוצא לתא המטען - זה תלוי בנתוני הסאב שלך כמובן).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומה לגבי גובה מינימלי? אני לא מתכוון לחצי סנטימטר, אבל לכיוון 10-15 סנטימטר, יכול להיות בעייתי בתיאוריה?

מתחדשת*

פורסם

לא שידוע לי...

תיקח בחשבון שאם הסאב נמצא מחוץ לתיבה הוא עדיין פגיע כלפי העגלה במידה ואתה או האשה לא נזהרים עם חלקים ארוכים וחדים שלה במידה ויש...

אם הלבטים הם בין מקום לעגלת תינוק לבין מקום לסאב ואנחנו גם ככה עוסקים בחוסר שפיות של חבר פורום מצוי :-D אז כבר הייתי אומר לך להשקיע בשני L8 בדלתות הקדמיות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תכניס לי רעיונות לראש...

הבעיה שהסאב כבר קיים ובועט, ואין לי ממש תקציב לזוג L8 (אלא אם אני מוכר את כל שאר המערכת)

מה גם שליבנות התאמה ל "8 בדלתות של 106- אנ צריך לבנות מחדש את הפאנלים של הדלתות, כולל בידוד אקוסטי נוסף.

ואז מה? לוותר על כליה? גם ככה נשארו לי רק 2.

חשבתי גם על בניה לזוג שמיניות במגש האחורי, ולהסוות אותם כרמקולים פושטיים, השאלה איזו תוצאה אני מקבל בתצורה הזו.

מתחדשת*

פורסם

אפרופו רעיונות לראש - חשבת אולי על זוג סאבוופרים שטוחים 6.5 אינטש של earthquake?

הסדרה נקראת SRS והם ממש ממש לא יקרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

ראיתי פעם אחת בפורום המכירה מישהו שמוכר תיבה שיושבת ביחד עם הגלגל רזרבי. תחפש את זה ותבדוק אם יש לך אופציה לבנות תיבה כזאת בהתאם לרכבך.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אילו בעצם 2 סאבים קטנים שבנויים להיכנס במקום 6*9:

Designed to fit discreetly into standard 6X9" speaker positions. These subs can be boxed or used for free air mounting, providing lots of musical deep bass in return for only modest power input. If you have a space issue or wish to upgrade an existing system discreetly without adding a separate enclosure, then these unique subs could be just what you are looking for.

יכולים לעבוד גם כFREE AIR וגם עם תיבה

אלי

פורסם

לכל מי שהציע סאב בגלגל ספייר ובין הנוסעים- הרכב הוא פיג'ו 106, אין אפשרות לתצורות אלו.

אלי- קישרת הסבר על הרעיון מאחורי גנסיס אולטרה- המגברים. אני אבדוק מאוחר יותר מאיפה הציטוט ולמה הוא מקושר.

מתחדשת*

• תוכן חדש...