Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך מחליפים סוללה ב מפתח הנ"ל?לאחר הפרדה של שני החלקים?והאם ניתן למצוא סוללה בכל חנות מיועדת?

key.GIF

פורסם

את הסוללה ניתן לרכוש בכול חנות לצורכי חשמל או טמבוריה, למיטב זיכרוני דגם הסוללה CR2032.

בכדי לפרק את השלט הכנס מברג רחב ודק במרווח שבין שני חלקי השלט לאחר פתיחה של המםתח (האולר), בזהירות וקצת כוח הפרד בין שני חלקי השלט, לאחר מכן פרק את הכיסוי מהחלק שנשאר ללא מפתח והחלף סוללה.

שים לב ! תמיד ישארו סימנים/חריצים בפלסטיק כתוצאה משימוש במברג לשם פירוק השלט.

איזה כייף לי :)

פורסם
לאחר מכן פרק את הכיסוי מהחלק שנשאר ללא מפתח .

שלב 1 עבר בהצלחה (ללא סימנים)

השלב הזה ....לא בטוח לגביו ומפחד לשבור.אין שם איזה חריץ שאומר "פתח אותי":wink:

פורסם

תיכנון גרמני מתקדם המתחשב בנהג !

מידת המפתח (רוחב המפתח) מתאים בול לפתיחת המכסה של הסוללה ! הכנס את המפתח לחריץ שנמצא בצד החלק שפירקת ובזהירות החלק העליון צריך להתרומם.

אני לא ממש זוכר אבל בקצה החריץ קיים וו שיש ללחוץ עליו או פשוט שחק קצת בחריץ עם קצה המפתח :-)

לאחר שפתחת את המכסה העליון הכנס מברג קטן מתחת לסוללה והרם אותה כלפי מעלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בול

באתי לרשום שרוחב המפתח יעיל פה מאד(פלדלת ודומיהם)

והקדמת אותי

ואכן זה דגם הסוללה

תודה מרק

נכס לפורום

פורסם

עצה חשובה לפני רכישת סוללה

תזמין מ EBAY...

10 סוללות שם, במחיר של אחת כאן

זה מה שאני עשיתי ויש לי מלאי... בלי עין הרע

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...