Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התייאשתי מלחפש רכב עד שנפל עליי מבלי שחיפשתי חבר מהעבודה שדוד שלו הוא סוחר רכב,

שאל אותי אם אני רוצה מאזדה לאנטיס שנת 00 יד 1, כיוון שדודו לא רוצה למכור לכל אחד את הרכב כיוון שלטענתו זהו

רכב טוב.

אני קצת סקפטי בעניין אחרי הכל חבר או לא זה עדיין סוחר שאני לא מכיר.

בכל זאת נתתי צ'אנס וניגשתי לראות את הרכב.

הרכב נראה במצב טוב, הדגם הוא GLX עם נפח מנוע 1,800 סמ"ק 4 כריות אוויר עם סאנרוף.

רכב טופל רק במאדה יש ספר טיפולים עבר עד כה 130,000 ק"מ.

הבנאדם לא יודע האם הרכב עבר תאונות ושם את הקלפים על השולחן, לכן בדקתי בדקדקנות, מספר שילדה תואם

לרשיון הרכב, יד 00 ברשיון שנת 2000 וכו', הוא דורש עליו 32,000 (מחשיד) מחירון משוקלל 36,000 ומחיפוש כללי

ביד 2 בכל הארץ, הרכב לא נמכר בפחות מ35K עם לא פחות מ190,000 ק"מ.

יש לי מכרים (לא אציין היכן) שיבדקו לי ממספר הרכב האם הוא עבר תאונה, ואני אגש למאזדה לבירור הסטורית טיפולים מלאה.

יחד עם זאת אבדוק אותו במוסך פרטי של מכר נוסף להעביר מבט ובמידה והכל טוב אגש איתו למכון.

רק מה שמחשיד אותי זה אופן העברת הבעלות, כלומר, הסוחר אמר שהוא לוקח את ת,ז של בעל הרכב ויפוי כוח ויחד

מבצעים העברת בעלות בדואר, אני מאוד חושש מהסוגייה שלא יווצר מצב שרכשתי רכב גנוב.

אילו עוד דברים עלי לברר על הרכב והיכן לברר זאת כשמדובר בענין זה?

ידוע לי שעליי לברר עוד האם הרכב מעוקל ממושכן וכו' האם היפוי כוח באמת תופס לא תהינה לי בעיה כזו או אחרת?

כיוון שהרכב עדיין רשום על בעל הרכב הנוכחי ולא "הפקדת סוחר".

אשמח לתשובות מנסיון, תודה!

פורסם

הרכב ישאר רשום על שם הבעלים הקודם כי כנראה שמדובר בסוחר מדרכות.

אין בעיה להעביר בעלות עם יפויי כוח, זה עובד וזה בדיוק כמו העברת בעלות רגילה. כמובן שכאן מדובר בסוחר רכב ולכן כל בדיקה צריכה להעשות בצורה הרבה יותר קפדנית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קיבלתי תשובות לגבי הסטורית הרכב, נמסר לי כי הוא יד ראשונה פרטית ויד שניה סוחר (ללא העברת בעלות כלומר הפקדת סוחר),

נאמר לי כי הוא עבר תאונה לא רצינית לאחר שרכב נכנס בו מאחור, מעבר לזה אין משהו נוסף.

רציתי לברר האם ברגע שהועברה הבעלות על שמי יכולים לבוא אלי גופים מסויימים בדרישות כאלה ואחרות?

למשל גניבה עיקול וכדומה?

פורסם

מה שאני מציע לך לעשות זה להיכנס לאתר של רשם המשכונות ולבדוק האם הרכב ממושכן- את זה לא יגידו לך בדואר ותוכל לבצע את העברת הבעלות כרגיל.

אתה יכול לבצע את הבדיקה באינטרנט ב28 שקלים, או בדואר ב100 שקלים.

ולדעתי תחתים את הסוכן ואת בעל הרכב על "חוזה רכב" שתוכל למצוא בכל אתר(אם תרצה יש לי אחד שאני ערכתי את חלקו) וכמובן תצלום ברור של ת.ז של הסוכן ושל בעל הרכב.

קובי

פורסם

נאמר לי כי הוא עבר תאונה לא רצינית לאחר שרכב נכנס בו מאחור, מעבר לזה אין משהו נוסף.

ככה זה תמיד מתחיל.

בבדיקה פתאום מגלים שהתאונה הלא רצינית כללה יישור של כל קורות השלדה.

רציתי לברר האם ברגע שהועברה הבעלות על שמי יכולים לבוא אלי גופים מסויימים בדרישות כאלה ואחרות?

למשל גניבה עיקול וכדומה?

תמיד אפשר לבוא אליך בדרישות, השאלה היא האם יהיה להם תוקף משפטי :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

משהוא כאן לא מסתדר : הרי ביררת שהרכב רשום על תו סוחר.

אין צורך בתעודת זהות ויפוי כוח של הבעולים המקורי בשביל להעביר בעלות מהסוחר עליך.

תבדוק שוב.

פורסם

התאונה שהרכב עבר זה ממקור אמין, הרכב עדיין לא נלקח למכון בדיקה (לא רוצה לספר בפומבי על מכריי ומהיכן הם).

מחר בבוקר אני לוקח מכר של אחי שהוא הבן של בעל מכון בדיקה (מכיר המון סוחרים) ויאמר לי האם כדאי לגשת למכון כדי לקבל כסתח"ים או האם בכלל שווה להשקיע בדיקה.

לגבי רשם המשכונות למשהו יש לינק ישיר של זה?

אם כל הכבוד שאני איש IT לא מצאתי.

פורסם

צביקה המון תודה על הקישור, הרכב אינו ממושכן הורדתי ושמרתי קובץ שמור במחשב אני אדפיס מאחור יותר.

בדיקה עיקולים נעשית בדואר בחינם?

• תוכן חדש...