Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

חבר שרכש רכב לא מזמן ביקש ממני המלצה ל-HU פשוט, בעל כניסת USB.

המלצתי לו על Pioneer DEH3050UB.

לאחר בדיקה בזאפ הוא שאל אותי האם כדאי לקנות בתומקאר.

עניתי לו כי הביקורות בפורום לגבי ההתקנות שלהם חלוקות (בלשון המעטה), אולם אנשים שרק רכשו שם ציוד דווקא ציינו את השירות לטובה.

יש לציין שגם אני רכשתי שם לפני מספר חדשים חבילת באלק של דיינמאט והשרות היה בסדר גמור.

כדי למנוע נסיעה מיותרת, הוא טלפן כדי לברר האם המוצר נמצא במלאי. הוא חזר על השאלה מספר פעמים והתשובה היתה זהה.

כמו כן צויין בפניו כי האחריות על המכשיר תלויה בהתקנתו במקום (עניין של 60 שקלים).

מייד לאחר הטלפון הנ"ל הוא יצא למקום במטרה לרכוש ולהתקין את ה-HU.

כאשר הוא הגיע לשם, ניסה המוכר לשכנע אותו (כמצוות החאפרים בארץ :?) שהוא בכלל לא רוצה את המכשיר הזה, שזה מכשיר עם בעיות ושיש לו מכשיר הרבה יותר טוב בשביל 'עוד קצת כסף'.

אצל החבר שלי נדלקו כמה נורות אזהרה (סיפרתי לו מראש על שיטת המכירה המדהימה הזו ולכן הוא טלפן למקום מראש) והוא התעקש לקבל את המכשיר שעליו דובר בטלפון.

כמובן שבאותו רגע התברר שהמכשיר כלל אינו במלאי. ההסברים בחצי פה על טעות היו רחוקים מלהשמע אמינים.

מה שאותי מעניין הוא לא המקרה הספציפי הזה (שכבר קרה ועוד יקרה באינספור חנויות), אלא מה ניתן לעשות בנושא.

האם חוקי הגנת הצרכן מציינים מה קורה במקרה כזה, בו ניתנה ללקוח הצהרה שיקרית על מנת למשוך אותו לבצע רכישה אחרת?

הסיפורים האלה פשוט מרתיחים את דמי בכל פעם שאני נתקל בהם, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בחבר קרוב שנכווה לאחר המלצה שלי.

הסיבה היחידה שלחבר שלי היה מושג על 'השיטה' היא מפני שסיפרתי לו עליה. אני מרחם על המסכנים שמגיעים למקום כזה ללא ידע מוקדם.

ואנא - מכל אלא שעברו 'חוויית קניה מרוממת נפש' בתומקאר - חיסכו את הסיפורים שלכם.

זה שעליכם לא עבדו בעיניים לא משנה את העובדה שכל הסיפור הזה התרחש, מתרחש וכנראה ימשיך להתרחש עד שאותם פושעים ירגישו פגיעה בכיס.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לצערנו רוב חנויות האודיו בארץ הם בכלל אנשי מכירות ולא אנשי מקצוע , גם אני נכוותי פעמיים באותו יום!.. משתי חנויות מוכרות שמופיעות בזאפ.

הייתה לי איזשהו תקלה , יותר נכון חשבתי שהייתה לי תקלה עם המערכת חשמל (הסאבים בקושי זזו), שהלכתי לאבחן את התקלה מוכר אחד בכלל הציע לי לשים מאחורה 6X9 כי לטעתנו הם נותנים באס חזק שיותר מורגש מהסאבים "הפשוטים" שלי לטענתו.

ושאלפיין 9855 שלי זה שייך להיסטוריה ואני צריך פיוניר, ושההתקנה שלי שבוצעה אצל יוסי היא דיי חובבנית והוא היה מפוצץ לי תאוטו (כלומר את האוטו) ברמקולים.

ניסיתי ניסיון אחרון לפני ייאוש בחנות אחרת, רציתי שהוא ירכיב מגבר אחר לסאב ע"מ לבדוק אם זה בעיה במגבר, עזבו שחיכיתי שעתיים, מה החצוף הזה הביא במקום? מגבר 2 ערוצים של JBL שבקושי מוזיז (כלומר מזיז, דוחף, מניע) טוויטר, שלא יורד ל2 אום,שנכנס לפרוטקשן אחרי 5 שניות....(הסאבים עובדים ב2 אוהם).

לא יודע למה הוא החליט שהמגבר שלי דפוק והציע לי JBL מונו 700RMS הכי טוב שקיים בשוק, הכי נמכר בארה"ב.

הבעייה בכלל הייתה שהסאב הייה מונמך מהקרוס לכן לא הורגש.

הגעתי למסקנה שכבר אי אפשר לסמוך על חנויות אודיו הם ינסו לדחוף לך מוצרים שאתה לא צריך, צריך לבחור בקפידה אם לא תיפול בפח...

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הסיפורים הקשים שאתה מתאר מסתדרים באמת עם חוסר הבנה משווע, אבל לא נראה שיש כאן גזל של ממש.

לעומת זאת שיטת ה-'ברור שיש במלאי' נובעת מהבנה של המצהיר, שבצורה זאת הוא מושך לקוח למרות שאין ברשותו את המוצר. זה כבר גזל של ממש.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לי היה את אותו המקרה עם "פומפה", דגם שראיתי אצלהם באתר ורשום עליו במפורש: "זמין במלאי, שלם וקח", בכל מקרה ווידאתי כי הוא במלאי ואמרו לי שכן. הודעתי שאני בא מירושלים ושישמרו לי, והבחור שהיה בקו אמר לי שהם לא שומרים כלום.

הגעתי לשם מירושלים במיוחד תוך פחות משעה, המוצר לא היה במלאי ולא עוד 3 מוצרים שהוא אמר לי בטלפון שקיימים במלאי. לטענתו: "הם מעיפים סחורה מהר מאוד..". כמובן שזה בלוף..

אבל מטעויות לומדים. ובדיעבד הכל יצא לטובה, כי קניתי סט אחר שאני ממש מרוצה ממנו..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

צריך לעשות הזמנה במחשב ולציין שרוצים שירות איסוף עצמי. אם מאשרים את ההזמנה טלפונית, האתר אחראי לכך שהמכשיר יחכה לך. כנראה שלא עשית הזמנה כתובה.

-

פורסם

אני זוכר שהזמנתי פעם מדפסת של CANON אני זוכר את הדגם במפורש

BJC-3000 - הסיבה היתה היא שיש לה ארבעה מיכלים נפרדים לדיו - אחד לכל צבע וזה מאוד מצא חן בעיניי.

זו היתה המדפסת היחידה באותה תקופה שהציעה כזו מודולריות ומאוד רציתי אותה - הזמנתי את המדפסת, היו חגים... פסח... ואחרי החגים התברר שנגמר המלאי

צעקתי, נסעתי למשרד של המנהל (חנות אינטרנטית באותה התקופה) - לא עזר לי כלום, לא השיגו לי דגם דומה, לא החזירו לי את הכסף.

אני כבר לא זוכר מה לקחתי במקום אבל זו היתה אכזבה.

אני מניח שיש אפשרות לתבוע על הונאה - אבל על מה? בשביל מה? על איזה סכום?

במילים אחרות - יש מקרים בחיים שצריך לדעת איך להתמודד איתם וזהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...