Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה ומוןצלחת מכרתי את הHGT שלי וכעת הגיע הזמן להתקדם הלאה.

לאחר חיפושים נרחבים מצאתי את הרכב המבוקש , פיג'ו 206 CC מנוע 2000 ידני.

ישנה רק בעיה קטנה אחת - ברכב המדובר ישנו "סימני מתיחה בקצה השילדה" - לפי טופס הבדיקה שהבעלים הקודמים ביצע.

האקזמפלר המדובר במצב נדיר ביותר - יד 2, 50,000 ק"מ בלבד!

אני יודע שהנושא נדון רבות כאם בפורום וקראתי את כל הטרדים בנושא ועדיין , אין לי ידיעה מוחלטת - מה השווי של הפגיעה - הבנאדם רוצה מחיר מחירון על הרכב בטענה שהוא גם ככה צריך לבקש 10% יותר עבור היד הנמוכה והקילומטראז' הנמוך.

האם שווה לקנות את הרכב במחיר מחירון ? (הוא רוצה 67,000 ש"ח)

כמה עליי להוריד לו מהמחיר - אם כן ?

כמה יהיה קשה לי למכור את הרכב אחר כך ? כמה ירידת ערך יש לקצה שילדה מהסוג הזה?

עוד שאלה קטנה שלא כל כך קשורה לנושא - מה הייתם מעדיפים - פיג'ו 206CC \ יונדאי קופה (שניהם הגרסה של המנוע 2000*) - אשמח לשמוע נימוקים משכנעים.

לגבי היונדאי - אם אתם מכירים מישהו שמוכר שנת 2003 במצב טוב - גם אשמח לשמוע, אני לא מוצא כבר תקופה...

מחכה לתשובות שלכם ,

בתודה מראש.

פורסם

כמה קשה יהיה לך למכור?

בידיוק כמו שאתה עכשיו רץ עם השאלות וההתלבטויות בפורומים ושובר את הראש אם כדאי לך או לא, כך גם יהיה עם הקונים הפוטנציאליים שירצו לקנות את הרכב ממך בעת המכירה.

הכל לפי שיקולך, הרכב נשמע לפי הנתונים באמת כמו מציאה ולפי דעתי כדאי לך לבדוק טוב טוב את המכה המדוברת (ואת הרכב כולו).

גש למומחה שאתה סומך עליו עם הרכב שיבחן את המכה ויגיד לך את דעתו:arrow:

פורסם

מסכים עם הדיעה הזאת.

אם אכן מדובר רק בקצה שלדה, כלומר בפגיעה שיש לה רק משמעות מיסחרות ולא בטיחותית, אני לא רואה סיבה לוותר מראש. אבל אם אתה מראש רוכש את הרכב לתקופה מוגבלת וקצרה כנראה שכדאי לך להתמקד ברכבים קצת יותר סחירים.

אם אתה יודע שהיתה תאונה והיתה פגיעה כלשהיא בשלדה הבדיקה שלך צריכה להתחיל מפחח ורק אחר כך, במידת הצורך, לעבור הלאה למכון בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...