Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעבור מבחן באנגלית (כמו כולם לפי דברי הפקידה שם) כדי שתקבע לי רמה כדי שישבצו אותי למס' מתאים של קורסים באנגלית לפי הרמה,

רציתי לדעת איך זה הולך המבחן הזה , מה צריך ללמוד? במה להתמקד? אני ממש רוצה להשיג פטור מלא באנגלית, (היה לי כזה בלימודי ההנדסאי וזה פשוט הוריד לי הרבה עומס.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם אינני טועה זאת בדיוק האנגלית שלמדת בלימודי הנדסאי אנגלית טכנית ולא אנגלית רגילה.

אם אכן מדובר באנגלית טכנית (ורוב הסיכויים שכן),תלמד לרוב את הרכיבים,מה תפקידו של כל רכיב במעגל.

דברים מהסוג הזה.

נגיד יכולים לתת לך אנסין ומשם לשאול אותך שאלות.בגלל זה אתה צריך לשלוט על כל מושגי ורכיבי החשמל.

פורסם

את הרמה בודקים לפי הפסיכומטרי(134=פטור) ואם אין יש מבחן מיון, אם אני לא טועה אז הוא דומה לחלק של אנגלית בפסיכומטרי.

פורסם

אני ממליץ דווקא על מבחן אמיר"ם (הממוחשב), הוא אמור להיות קל יותר מאמי"ר.

יש כמה רמות. אם האנגלית שלך דיי טובה תוכל לקבל גם פטור מרמה A, אם לא פחות.

כדי להתכונן אתה יכול לפתור Unseens ולקרוא ספרים באנגלית כדי לשפר את הזריזות בקריאה ולהגדיל את אוצר המילים שלך. לא מדובר באנגלית טכנית בכלל אלא אנגלית כללית.

• תוכן חדש...