Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר במישהי מהפורום השכן (פול גז) שמן הסתם לא יכולה לכתוב כאן באוף טופיק.

אצטט את מה שכתבה, כמו כן תגובה שרשמה לאחר שהוצע לה לפנות לעמותות שונות:

שלום לכם ,

אני פונה אליכם בבקשת עזרה .

לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים .

נכון להיום – אימי לוקחת 43 כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד .

אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה.

בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית .

כל האחריות על אימי נופלת אלי.

אני נואשת ומבקשת מכם עזרה .

אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה".

http://www.haverim.org.il/funds/one_fund/52.htm

אני צריכה להחזיק את אימי בחיים , כמה שניתן ולהילחם עד הסוף .

כל שקל ייתן לאימי עוד שעה ועוד יום של חיים .

המצב מאוד קשה,ואני נלחמת כל יום מחדש .

אני לא יכולה לעמוד בהוצאות המטורפות של תרופות שמחזיקות את אימי בחיים .

גם אם יש אפשרות להפיץ את הקישור בין החברים , אולי ללימודים , לעבודה ?

מספיק שיתנו שקל אחד כל אחד , זה ייתן לאימי עוד יום של חיים.

איך אני אומרת ,

אני צריכה לעמוד ליד הקבר שלה ,

שהיא תדע שאני עשיתי את כל 100 אחוז שיכולתי בשבילה .

הפחד הכי גדול שלי , שאימי תמות רק בגלל שלא היה לי כסף לקנות לאימי תרופות שהיא צריכה .

בבקשה , אל תתנו לאימי למות .

אם יש צורך , אני אשלח לכם מסמכים רפואיים של אימי , לפי בקשתכם .

אם זה ייתן לאימי עוד יום של חיים , אז התברכנו ...

תודה רבה לכם , מכל הלב .

בשמי ובשם אימי

לא מזמן נסעתי עם אימי לאיזה בדיקה, והיא הסתכלה לי לעיניים ואמרה לי :

כשאני לא יהיה -

יהיה לך יותר קל " .

איך אני מגיבה לזה ?

אני פשוט נואשת מבקשת את עזרתכם.

תגובה נוספת:

שלום לכם שוב ,

אני כבר לצערי דפקתי על המון דלתות -

אני משתדלת מאוד בתשובות שלי לאנשים - פחות להתחיל לענות בצורה של קיטורים -

כי לקטר אפשר המון , אני בחורה יותר מעשית . ובמקום להגיד כמה יש קיפוח בפכל מקום וכו" ,

אני משדלת להתמקד בשאלה - איך אני מבטיחה לאימי שיהיה לה אוכל למחר ואיך אני מבטיחה לאימי

שיהיה לה 43 תרופות למחר .

הפעם בגלל שהעלתם את העניין - אז אני הספר לכם

על ההתרפתקאות שלי :

אז ככה - כמה נקודות למחשבה - כאשר בן אדם זקן (מה לעשות ) חולה סרטן ומקבל פנסיה בסיסית :

1. הלכתי עם אימא לביטוח לאומי אולי לעשות נכות בגלל המחלה וככה חשבתי יהיה לה לפחות עוד כמה גרושים לתרופות .

במשקוף של הדלת שאלו אותי בת כמה האימא - אמרתי אז היא הייתה בת 67 . (תשובה לא נכונה )

את הנכות לפי חוק במדינת ישראל נותנים רק עד גיל 62 .

יישר הראו לנו לצאת אחוצה - אין על מה לדבר בכלל .

זאת אומרת - כל מי שמעל גיל 62 הוא כבר לא זכאי כי הוא עם רגל אחד כבר בקבר !

2. הלכתי ללשכת הרווחה ברמלה (מקום מגורינו) , הם לא עוזרים לא לתרופות ואפילו לא במזון .

מי זכאי נטעמם לחבילת מזון כל חודש ? - משפחות מרובות ילדים ומה לעשות - אנו לא מרובת ילדים -

כי לאימא יש רק אותי .

אולי בגלגול הבא אני אדבר איתה שיהיה לה יותר ....

3.

האגודה למלחמה לסרטן , שזה בעצם גוף שצריך לעזור ולתמוך בחולי סרטן ,

עם כל הכבוד לה , היא לא נלחמת עבור החולים - עבור אלה שעוד ניתן לעזור ולהחזיק אותם על ידי התרופות - שהתאים הסרטניים לא יתפשטו .

האגודה למלחמה בסרטן - עושים טיולים וימי כיף לחולים , כדי לעשות את הימים האחרונים שלהם יותר וורודים ויפים , וכדי שבני משפחה של החולים ירגישו טוב , שלפחות לפני המוות בני משפחה "עשו חיים " בחו"ל !

אני מצטערת אם אני פוגעת ברגשות של מישהו , אבל הרי האוגדה מגייסת המון כספים ב"הקש בדלת " - איפה הולכים כל הכספים האלה ?

כאשר אני פניתי אליהם לעזרה לתרופות של אימי , הם סירבו לעזור לה !

למה אגודה למחלמה בסרטן לא נלחמת עבור כל אלה שרק מבקשים עזרה לתרופות מצילות חיים .

האם חיים שווים פחות מטיול בחו"ל או יום כיף ?

זה שהתרופות רבות לסרטן הם מחוץ לסל הבריאות זה כבר סיפור אחר , כנראה יותר מדי גדול אלינו ,

אבל גם כאן הטימטום חוגג .

4. יש את הונשא הזה של ביטוח "דיקלה " - בתוך סכום שלוקחים לביטוח בריאות - חלק מזה - זה ביטוח דיקלה .

זאת אומרת - כשבן אדם מגיע למצב של זיקנה וחוסר תיפקוד , אז פשוט מחזירים לו את הכסף שזה בעצם כסף

שהפרישו לו כל השנים מהמשכורת .

זה כסף שלו עצמו - של המבוגר - אבל עכשיו יש את קאצ' ! - עכשיו "דיקלה " עושה לאותו בן אדם (שכזכור הפרישו בעצם כל פעם מהמשכורת שלו את הכסף , אז דיקלה עושה הפעם את המוות - לאותו זקן .

היא עושה התנעיות לקבלת הכסף - זאת אומרת - אם הזקן והחולה צריך לעמוד למבחן !!!

צריך לא לבצאה 3 פעולות יום יומיות מתוך 5 .

במילים פשוטות - אם בן אדם כבר גוסס בתוך המיטה ולא יכול לזוז - אז אין בעיה הוא מקבל את הכסף .

בקיצור אימי לא עבורה את "המבחן" המעולל של דיקלה - היא ברוך ההשם לא ביצע רק 2 פעולות ולא3.

5. כל הקטע של ביטוח פלטיניום - הם עושים פירסומת שכאילו ביטוח פלטיניום מכס את התרופות לסרטן בשווי של מיליון שקל .

אז תדע לך שכל זה בילבולי שכל !

ביררתי גם את העניין הזה - תרופות כמו לאימי אלטרנטיביות שמצילות חיים שלה ברוך השם יום יום - הם לא ממנים בכלל .

יש להם רשימה של 5 תרופות בלבד שהם אולי יקרות , אבל חוץ מהתרופות שאלה הם לא רוצים לשמוע כלום .

אז עכשיו אני שואלת אותכם : אם לתרופה קוראים "דוד " ולא "משה" והיא נותנת לאימי חיים ורואים לפי בדיקות דם שהיא עושה - לפי מבחן התוצא שזה באמת לא נותן לתאים הסרטניים להתפשט - אז האם זה חושב כל כך איך התרופה הזאת

נקראת - למה פלטיניום לא מכסה את זה ?

כל מה שקשור לחרדים , אתם חושבים שלא פניתי לכל מיני מוסדות כמו "עזר מציון " ורב פירר הוא בכלל לא ממן תרופות , אלה עסוק בהסעת חולים וכו" .

כדי לקבל עזרה ב"עזר מציון" צריך להיות תושב בני ברק ,

יש כאלה כמו דרכי מירים שאין להם בגלל המצב הכלכלי .

שלחתי 29 דפים של מסמכים רפואיים ש"קרן ישעי " לפני שנה וחצי והם כל פעם שאני מתקשרת

מנפנפים אותי ואורמים : " אין עדיין תשובה " .

אני כבר שנה וחצי לא מקבלת מהם לא "כן" ולא "לא" .

זה מצחיק עכשיו להגיד את זה - על המצבה שלי יהיה כתוב : " לא קיבלה תשובה בחיה "!

בקיצור המצב על הפנים ,

אתם חושבים חברים שנעים לי ככה לפנות לאנשים והלשפיל את עצמי ולבקש נדבות ?

אבל אני רואה את אימי מול העיניים ואני רואה כמה התרופות האלה מחזיקות אותה בחיים ,

ואני כבר שוכחת מהבושה ומהשפלה ....

בכל אופן , תודה רבה ולו על תגובתכם .

בברכה .

איזבלה ( בת של רימה, חולת סרטן)

אנא נסו לעזור ככל שתוכלו.

פורסם

נגיד לך את האמת (ובצער)

אני לא "קונה" שומדבר שמפרסמים באינטרנט אלא אם כן זה משהו שכבר עלה בחדשות, רדיו וכו'

זה ניראה בידיוק כמו מה שאני מקבל למייל

רפואה שלמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כעו"ס העוסק בתחום הזיקנה - זה ממש לא מפוברק.

זו בדיוק מסכת התלאות שעוברים קשישים חולים.

כולל ההמצאה המופלאה שצריכה לזכות את ביטוח לאומי בפרס נובל, לפיה כל אדם בגיל זיקנה כבר לא יכול להיות נכה.

ובכל הקשור לקרנות ועמותות - המצב קשה, קשה מאוד.

צביקי

• תוכן חדש...