Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel HYBRID OVATION 6 Vs Morel HYBRID OVATION 6 II השווה בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היה לי את הסט הרגיל Morel HYBRID OVATION 6 והוא נמכר לפני מספר חודשים.

אני רוצה לקנות שוב פעם את אותו סט אבל ראיתי שיצא סט חדש.

היה לי את ה6.5, עכשיו מבחינת העוצמה אני רואה שהישן 160RMS והחדש 140RMS.

חוץ מזה הם כמעט זההים..

חוץ מזה שאין לי מושג מה המחיר שלו או איכן אפשר להשיג אותו.

לא ראיתי בפורום שמדברים עליו יותר מידי ולכן גם חיפוש לא העלה פרי.

או שלחלופין הייתם הולכים על ה-ELATE 6 אבל ה2 WAY ולא ה3 כמובן.

(מדובר על רמה אחרת כולל עוצמה אחרת 200RMS)

אני ישמח עם תתנו לי תגובות שלכם על הנושא, תודה!

נ.ב

היה מוגבר על ידי מאק אודיו Z4200 שנתן 110RMS שזה נחמד אבל אני מחפש משהו שינצל את הסטים עד הסוף

הצעות יתקבלו בברכה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיימים הבדלים כנראה מהותיים , כל הפרמטרים שמראים כיצד המיד ינגן בחלל כזה או אחר השתנו , ה FS קפץ ל 60 HZ , ה XMAX השתנה ... שני הנתונים האלה בלבד מספיקים לעשות שינוי , יש עוד .

איך זה ישמע תכל"ס ? . לא יודע

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הישתנו לטובת הדגם החדש או הישן?

ובמידה ואני ישאר עם הישן ה-160RMS

עם איזה מגבר הייתי יכול להגביר אותם ולנצל אותם עד הסוף?

כי המאק אודיו שהיה לי לא ניצל אותם עד הסוף למרות ששמעו נהדר.

פורסם

תנסה בגישורר..

למרות שאני לא בטוח כול כך לגבי האופציה הזאתת

לא משתלם כול כך להחליף מגבר בשביל 50 RMS הפרש.

אתה באמת משתמש בכול ה110 RMS שהמגבר מוציא? זה מפוצץ אוזניים

פורסם

זהו שחשבתי על גישור... אבל בדרך כלל בגישור יש עיוות סאונד, במיוחד במיוחד במגברים חלשים.

ואם אני לדוגמא ישדרג לאליט זה יהיה בשביל עוד 90 RMS.

למרות שעד כמה שאני מחבב את המאק אודיו לא יודע אם הוא נותן את כול ה110RMS שהוא מוצהר עלהם.

בכול אופן אם למישהו יש הצעות למגבר 4 ערוצים שיתאים לאליט/הייבריד אני ישמח.

עדיפות ללא גישור.

פורסם

לגבי ההשוואה בין הסטים אין לי מידע עבורך.

אבל לגבי במאכ,תהיה בטוח שהוא לא מוציא 110 RMS.

אני בעלים של אחד,מגביר איתו K2P.אני חושב שהוא לא מתקרב ל80 RMS.

ככה ששתדרוג ייעשה לך רק טוב מבחינת איכות ועוצמה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

כל הקטע של שידוך מגבר לרמקול ע"פ RMS הוא חובבני ביותר .

יש מגברים 50 RMS שישמעו טוב יותר ממגברים של 100 RMS .

ואם רמקול "מוצהר" 100 RMS זה אומר שעד 100 אתה לא יכול לגרום נזק ממשי לרמקול לא משנה כמה תגביר , כמו כן הכל עיניין של ווליום כשאתה מקשיב ברכב על 50% ווליום המגבר מנחית את עצמו ב 50% לכן מ 100 אתה מקבל 50 ברגע ההוא , אבל כשיש פיקים כבדים של באס המגבר יספק את הרמקול בעוד קצת מיץ , גם .. ברגע הנתון ההוא .

אפשרי ביותר לשדך 300 RMS לרמקול אחד אם אתה נזהר עם הווליום ואם אתה יודע מה אתה עושה , זה אפילו ישמע טוב יותר .

כמו כן אפשרי ביותר לספק לרמקול מוצהר 50% הספק ( ממגבר איכותי ) והוא עדיין ישמע חזק לאנשים מסויימים .

כמו כןןןןןןןן :) .... רוב המגברים , ובעיקר ה MAC AUDIO וכל המגברים מהסגנון הפשוט והזול מוצהרים ב 14.4 וולט , המצבר ברכב שלך בחיים לא יספק 14.4 וולט ובדר"כ זה נע באזור ה 13.8 וולט , לכן ה 100 שהמגבר מוצהר עליו הופך ל 80 , ואם זה מגבר מדבקה ובעצם מוציא 80 במקום 100 זה יהיה בסוף 60 .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
לגבי ההשוואה בין הסטים אין לי מידע עבורך.

אבל לגבי במאכ,תהיה בטוח שהוא לא מוציא 110 RMS.

אני בעלים של אחד,מגביר איתו K2P.אני חושב שהוא לא מתקרב ל80 RMS.

ככה ששתדרוג ייעשה לך רק טוב מבחינת איכות ועוצמה.

אני מאמין שהמאק לא מוציא 110RMS אבל אני מפרגן לו :-)

אני לא בדקתי בדיוק כמה הוא מוציא אבל זה לא רחוק משם (אם למישהו יש בדיקות שלו אני ישמח לראות)

והמכירה הייתה גם עקב הצורך לשדרג.

כל הקטע של שידוך מגבר לרמקול ע"פ RMS הוא חובבני ביותר .

יש מגברים 50 RMS שישמעו טוב יותר ממגברים של 100 RMS .

ואם רמקול "מוצהר" 100 RMS זה אומר שעד 100 אתה לא יכול לגרום נזק ממשי לרמקול לא משנה כמה תגביר , כמו כן הכל עיניין של ווליום כשאתה מקשיב ברכב על 50% ווליום המגבר מנחית את עצמו ב 50% לכן מ 100 אתה מקבל 50 ברגע ההוא , אבל כשיש פיקים כבדים של באס המגבר יספק את הרמקול בעוד קצת מיץ , גם .. ברגע הנתון ההוא .

אפשרי ביותר לשדך 300 RMS לרמקול אחד אם אתה נזהר עם הווליום ואם אתה יודע מה אתה עושה , זה אפילו ישמע טוב יותר .

כמו כן אפשרי ביותר לספק לרמקול מוצהר 50% הספק ( ממגבר איכותי ) והוא עדיין ישמע חזק לאנשים מסויימים .

כמו כןןןןןןןן :) .... רוב המגברים , ובעיקר ה MAC AUDIO וכל המגברים מהסגנון הפשוט והזול מוצהרים ב 14.4 וולט , המצבר ברכב שלך בחיים לא יספק 14.4 וולט ובדר"כ זה נע באזור ה 13.8 וולט , לכן ה 100 שהמגבר מוצהר עליו הופך ל 80 , ואם זה מגבר מדבקה ובעצם מוציא 80 במקום 100 זה יהיה בסוף 60 .

למה חובבני ביותר? אם אני זקוק ל200RMS ממגבר (איכותי שבאמת מוציא לפי ההצרות שלו) ולקחתי במקום זה 50RMS (אמיתי) עם מה אני ישמע טוב יותר וינצל איתו את הסט טוב יותר? תקן אותי אם אני טועה אבל זו בין הדרכים לבחור מגבר (בין..)

וכמובן שאני יקח מגבר שמוציא עד X RMS שאני צריך ולא מעלה, אני לא יסכן את הסט אפילו לא בצחוק.

ותראה היה לי שנים על שנים את המאק והוא היסתדר דיי טוב עם כול סט שהרכבתי עליו כולל ההיבריד.

אבל ידוע לי שהוא לא ניצל אותו עד הסוף ובטח שלא ינצל סט של אליט (2 חלקים) ולכן באה לכאן היד לשדרוג.

רציתי ללכת על המגבר הנ"ל:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Rockford_Fosgate_P450.4/

אבל הבעיה שהוא מוציא 60RMS (בפועל בסביבות ה95) אבל עדיין הוא לא מתקרב ל140RMS שאני צריך או ל200RMS של האליט.

מה שכן בגישור הוא יעשה את העבודה אבל הוא יעבור את ה200RMS בהרבה! וכאן יש לי זוג חששות:

1:

שהוא יפגע ברמקול בשימוש לא נכון.

2:

שיהיה עיות או שהמגבר לא יעמוד בזה (שכאן אני יבקש חוות דעת שלכם או של בעל מגבר זהה)

חוץ מזה שהמגבר דיי זול והוא בהישג יד שלי.

יש לי עדיפות גדולה למגבר הנ"ל אז אם מישהו יוכל לעזור אני ישמח

פורסם

היה לי את המגבר הזה תקופה די ארוכה.

רוב מגברי רוקפורד הם אנדררייטד, שלי לפי תעודת הלידה שלו הוציא

97X4RMS

אלי

פורסם

מה התקציב להגברה ?

למה לא להשקיע במגבר 2 ערוצים טוב יותר במקום 4 ערוצים פחות טוב ?

מנסיוני אין שום בעיה לגשר. אני בעצמי שוקל לגשר מגבר 4 ערוצים בעתיד הלא רחוק אצלי ברכב .

בנוגע לסוגיות ה וואטים - יש הרבה מאוד גורמים , חלקם מדידים חלקם פחות מדידים על הנייר שיגרמו למגבר להפיק את מלוא הפוטנציאל של הסט מבחינת איכות ועוצמה. אני תמיד מעדיף מגבר טוב יותר מאשר מגבר חזק יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
היה לי את המגבר הזה תקופה די ארוכה.

רוב מגברי רוקפורד הם אנדררייטד, שלי לפי תעודת הלידה שלו הוציא

97X4RMS

אלי

נו טוב .אני הייתי בטוח שרק סדרות ישנות של רוקפורד כגון הX וסדרת הT הם אנדרייטד אבל אם כתוב אז בסדר שגם סדרת הP תהיה אנדרייטד.:roll:

פורסם
מה התקציב להגברה ?

למה לא להשקיע במגבר 2 ערוצים טוב יותר במקום 4 ערוצים פחות טוב ?

מנסיוני אין שום בעיה לגשר. אני בעצמי שוקל לגשר מגבר 4 ערוצים בעתיד הלא רחוק אצלי ברכב .

בנוגע לסוגיות ה וואטים - יש הרבה מאוד גורמים , חלקם מדידים חלקם פחות מדידים על הנייר שיגרמו למגבר להפיק את מלוא הפוטנציאל של הסט מבחינת איכות ועוצמה. אני תמיד מעדיף מגבר טוב יותר מאשר מגבר חזק יותר.

התקציב לא ממש בעייתי.

וכן, הייתי מעדיף מגבר 4 ערוצים, אחרת היו לי מספר אופציות למגבר 2 ערוצים.

ולא אמרתי שיש בעיה לגשר, אבל תלוי על איזה מגבר :-)

אני בעיקרון חשבתי לקחת את המגבר הנ"ל:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Rockford_Fosgate_P450.4/

ואותו לגשר.

מה שכן בגישור הוא יעשה את העבודה אבל הוא יעבור את ה200RMS בהרבה! וכאן יש לי זוג חששות:

1:

שהוא יפגע ברמקול בשימוש לא נכון.

2:

שיהיה עיות או שהמגבר לא יעמוד בזה (שכאן אני יבקש חוות דעת שלכם או של בעל מגבר זהה)

חוץ מזה שהמגבר דיי זול והוא בהישג יד שלי.

• תוכן חדש...