Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בלי לשים לב והשבוע אני חוגג חודשיים עם סוזן.

הפור נפל על ה SX4 ממש במקרה. נכנסתי לסוכנות סוזוקי בכדי "למדוד" את הג'ימני (1.90 לא נכנס בקלות לכל רכב) והג'ימני באמת אישש את מבחני הרכב – הג'יפון צפוף בצורה קיצונית.

במרכז האולם ראיתי אותה. פתחתי את דלת הנהג, התיישבתי, כיוונתי את ההגה והמושב, ישבתי מאחורה, הצצתי בבגאז' ושאלתי אם אפשר לקבל נסיעת מבחן. תוך 5 דקות (באמת) כבר הייתי מאחורי ההגה של רכב ההדגמה הכתום.

כבר בתחילת הנסיעה התרשמתי לטובה. המושב מאוד נוח, בידוד הרעשים מצויין, תנוחת הנהיגה גבוהה ושולטת ומראות הצד הענקיות מאוד מסייעות ומשרות בטחון.

הדברים היחידים שהפריעו לי במהלך נסיעת המבחן הקצרצרה היו קורות A מפוצלות ושמנות, שעל אף שיש ביניהן חלון קטן הוא לא מסייע במאומה ומצאתי עצמי זז קדימה ואחורה בכיסא הנהג ע"מ לקחת פניה כמו שצריך בלי לפחד לגלח תמרור או לעלות על המדרכה. בנוסף, הרגשתי שהרכב מקפץ על כל מהמורה וייחסתי את זה לבסיס הגלגלים הקצר שעומד על 2.5 מ', בערך 15-20 ס"מ קצר יותר ממשפחתיות "אמיתיות" כמו מאזדה 3 או טויוטה קורולה.

מפה לשם עברו עוד כמה ימים של התלבטות בינה לבין הסקודה פאביה (שהייתה מועמדת בלעדית לתואר הרכב הבא שלי), ועל אף נסיעת מבחן של למעלה משעתיים ביחד עם נציג סקודה בפורום, אוראל RS (תודה!

:wink:) הפור נפל על ה SX4, פשוט בגלל שהיא יותר עשתה לי את זה.

קצת רקע:

ה SX4 חמש דלתות ששיווקה התחיל אצלנו השנה היא לא דגם חדש. למעשה הדגם הנ"ל הוצג עוד לפני גרסת הסדאן, שהגיעה לארץ ב 2007.

ה SX4 חמש דלתות היא תוצר של שיתוף פעולה בין פיאט לסוזוקי בנסיון לייצר קרוסאובר קטן וזול. כתוצר של שיתוף הפעולה, ה SX4 נמכרת גם תחת לוגו חברת פיאט ועונה לשם "פיאט סדיצ'י" עם שינויים עיצובים קלים בלבד ומיוצרת במפעלי סוזוקי בהונגריה בעוד ה SX4 מיוצרת בהונגריה ויפן.

לארץ מגיעה רק גרסת ה 1,600-אוטומט האהובה על הישראלי המצוי, בעוד בחו"ל ניתן להזמין את הרכב במספר תצורות כמו 4X4 או 2X4, גיר ידני, מנוע 1,500 ,1,600 ו 2,000 בנזין או 1,900 טורבו דיזל. גם רשימת האבזור האופציונלי ארוכה כמגילת אסתר עם תוספות כמו חימום מושבים, קרוז קונטרול, מערכת קול משודרגת עם סאב-וופר מובנה ומסך צבעוני גדול בקונסולה המרכזית, אך מאידך גיסא גם הגרסה המאובזרת שמגיעה לארץ מציעה עסקה בכלל לא רעה עם פנסי ערפל, גלגלי מגנזיום, רדיו מקורי עם שליטה מההגה, בקרת אקלים דיגיטלית ומפשירי אדים במראות הצידיות.

בצד הבטיחות ה SX4 עומדת בקו אחיד עם רוב המכוניות הנמכרות בארץ ומציעה מערכת לחלוקת כוחות בלימה, 6 כריות אוויר, ABS, ציון של 4 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק האירופאיים והחל מהחודש שעבר גם ESP וארבעה בלמי דיסק. בהחלט לא ה"סוזוקי" של פעם :wink:.

כאמור, את סוזן קיבלתי בדיוק לפני חודשיים, נקייה ובתולה כבקשתי, בלי קודן, בלי מרימי שמשות, בלי חיישני רברס – כלום. כמו שהברגים נסגרו ביפן ככה קיבלתי אותה. לדעתי כל ההתקנות האלה הן רק פתח לצרות, וכמה שפחות להתעסק עם חיווט הרכב כן ייטב. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שיש חברות ביטוח שלא דורשות קודנית ברכבים בסכומים האלה, אלא רק ברכבים יקרים יותר. אפשר לחסוך כמה מאות שקלים ועל הדרך התעסקות מיותרת בחיווט הרכב. שווה להרים טלפון לחברת הביטוח שלכם לפני סגירת ההזמנה.

נתחיל?

נוחות:

הרכב מאוד נוח, לנהג, לנוסע וליושבים מאחור. תנוחת הנהיגה גבוהה ושולטת, גלגל ההגה מתכוונן רק לגובה ולא קדימה-אחורה, אבל מושב נהג שמתרומם ויורד ומשענת גב עם הרבה אפשרויות כיוון מחפים על חסרון זה. מראות הצד הגדולות נוחות מאוד לכיוונון ומאפשרות שדה ראייה מצוין לצדדים, בהחלט יתרון בולט לעומת המתחרות ולמעשה רוב המכוניות החדשות מגיעות עם מראות מיניאטוריות "בשביל האירודינמיקה". הכניסה והיציאה מהרכב נוחה מאוד, ולי זה היה פקטור די חשוב. גם ממושב הנוסע לא נרשמו כל תלונות והשיא לדעתי מגיע מהמושב האחורי, שלא רק שהוא מרווח ועמוק דיו כדי לשנע שלושה אנשים ממוצעים בנוחות סבירה, גם תנוחת הישיבה בו זקופה וגבוהה, ולמעשה חוץ מג'יפים לא נתקלתי בעוד רכבים עם מושב אחורי כל כך גבוה. משענות ראש עולות-יורדות מפחיתות מהשטח המת של החלון האחורי הקטן יחסית.

הבגאז' מספק לחלוטין, כמובן ביחס לרכב 5 דלתות. הוא גדול ועמוק דיו לשימושים שלי ויש אפשרות קיפול 40\60 של המושבים האחוריים + קיפול הספסל האחורי לקבלת תא מטען גדול ושטוח.

אבזור וסיבת נהג:

הרכב שלי הוא מגרסת ה GLX המאובזרת שמגיעה עם פנסי ערפל, הגה עור, גלגלי "מגנזיום", בקרת אקלים דיגיטלית ומערכת קול מקורית עם שליטה מההגה. יש גם מראות צד חשמליות, נעילה מרכזית וארבעה חלונות חשמל. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שלא לכל המתגים ברכב יש תאורה (מה הסיפור לתקוע לד קטן בכל מתג של חלונות החשמל, לחצן אורות ערפל קדמיים, פיקוד מערכת הסטריאו או בורר גובה אלומות הפנסים הקדמיים? אנחנו ב 2009, לא בשנות ה 80).

לוח המחוונים ברור ופשוט בעל ארבעה שעונים אנלוגיים (הכי טוב) ושלל נורות אזהרה (לא טוב) שמפוזרות ברחבי הלוח. יש מד מרחק קבוע ושני מדים מתאפסים. כשמדליקים אורות תאורת הרקע נצבעת בצבע אדום-כתום זרחני מעצבן אך ניתן לעמעום.

המערכת המקורית לא רעה, בכלל לא רעה, בתוספת העובדה שהרכב שקט מאוד אין צורך להגיע לווליום גבוה כדי לשמוע סביר. הבעייה היחידה שמצאתי היא שלוקח למערכת הרבה זמן לקרוא דיסקים עם MP3, וגם דפדופים בדיסק לוקחים הרבה יותר מדי זמן, קצת מפתיע למערכת שפנסוניק עומדת מאחוריה. חוץ מזה יש לה קליטת רדיו מצויינת והשליטה מההגה נוחה ופונקציונלית.

במעלה הקונסולה המרכזית יושב המחשב דרך, ביחד עם צג טמפרטורה חיצונית ושעון. השניים האחרונים סטנדרטיים בעוד המחשב דרך מסוגל להראות צריכה רגעית, צריכה ממוצעת או צריכה לפי ליטרים ל 100 ק"מ. ניתן גם לבקש את הנתונים במיילים לגלון, אבל אני לא חושב שמישהו ימצא את זה שימושי בארץ.

פיקוד "בקרת האקלים" די פשוט, אם כי לא הכי נוח וברור בהתחלה. ניתן לבחור את הטמפרטורה הרצוייה בחלל הרכב בדיוק של חצי מעלה, אך זה מאלץ את הנהג לספור "קליקים" בבורר L. מצב ה AUTO מכוון את עוצמת זרימת האוויר לפי הטמפ' הרצוייה. נחמד, לא יותר מזה. מיקום הבוררים נמצא בחלקו התחתון יחסית של הקונסולה המרכזית, לא הכי נוח לתפעול ומחייב להוריד מבט מהכביש לעבר הבקרים ע"מ להפעיל את המזגן או לשנות טמפרטורה.

בגרסת האבזור הנ"ל יש פטנט חביב לפתיחת והנעת הרכב ללא מפתח. ברגע שהרכב מזהה שהשלט נמצא בקרבתו, לחיצה אחת על כפתור בשלט או בידית דלת הנהג או הנוסע יפתחו אותה. שתי לחיצות ישחררו את הנעילה של כל הדלתות. ברגע שנכנסתם לרכב ניתן להניע באמצעות סיבוב ידית פלסטיק שחורה הנמצאת במקום המפתח.

התנהגות:

לא מדובר ברכב ספורט ולא באחד שמתיימר להיות כזה. ההרגשה הכללית היא של רכב שדי מנותק מהכביש ובטח שלא קורץ לחובבי ההגה. הוא שקט, יש לו הגה חשמלי במשקל טוב, אבל מרגיש די מנותק מכל דבר. דוושת תאוצה אלקטרונית (זוועת עולם, כמו G25 של לוג'יטק) ובסיס גלגלים קצר שלא ממש תורם להפחתת הזעזועים במעבר על פני בורות וגבשושיות. מצד שני, על אף גובהו הרב אין לו יותר מדי זוויות גלגול בפניות (גם חדות) ובניגוד למה שחשתי בנסיעת המבחן הצמיגים הבשריים במידה 16\60\205 בולעים ומרככים הרבה בורות שהסטארלט הקודמת שלי הייתה מתרסקת עליהם על ימין ועל שמאל. בכל הקשור לכביש יבש צמיגי הברידג'סטון טורנזה אוחזים יפה ולא שורקים. בנהיגה קצת יותר אגרסיבית יש נטייה ברורה לתת

היגוי, אך גם את הזנב אפשר להוסיף למשחק עם כמה טריקים. עם זאת אני בטוח שבדגם עם ה ESP אי אפשר יהיה לכייף יותר מדי ואולי עדיף כך ברכב יחסית גבוה.

צריכת דלק:

כאן אנחנו נוגעים בנקודה רגישה. אחד השיקולים העיקריים שלי היו חסכון בדלק, וכאן לפאביה היה יתרון ברור (1,400 ידנית, בנזין או דיזל). מצד שני חשבתי שמנוע בנזין מודרני (למיטב ידיעתי המנוע של ה SX4 הוצג בשנת 2003) יהיה לא פחות חסכוני מהמנוע של הטויוטה הקודמת שלי (שפותח אי שם בשנות ה 80), וצריכת דלק של 1:14 יהיה מבחינתי בגדר "בסדר" עם רוב של נסיעות בינעירוניות.

צריכת הדלק המדוייקת מופיעה בקובץ ה ZIP המצורף (תפתחו אותו ויש שם קובץ אקסל). למי שאין כוח לפתוח את הקובץ אספר כי בינתיים אני עוד לא ממש מרוצה מצריכת הדלק, אך אני מקווה שעוד כמה אלפי ק"מ היא תשתפר. הצריכה הממוצעת עד היום (לאורך קצת יותר מ 3,000 ק"מ) עומדת על 13.3 ק"מ\ל', לא רע לרכב 1,600 אוטומטי עם מזגן רוב הזמן אבל סגנון הנהיגה שלי עדין מאוד. המזגן מכביד מאוד על המנוע וזה בא לידי ביטוי בביצועים ירודים וצריכת דלק גבוהה משמעותית, גם בכביש מהיר. מחשב הרכב אופטימי משהו, וברוב הפעמים יש לו סטייה מעלה בכמה אחוזים, אבל סה"כ הוא לא רחוק מהאמת. באחת הפעמים הראשונות תדלקתי מיד לאחר שנדלקה נורית הדלק, ולפי חישוביי היא נדלקה כאשר נותרו 10 ליטרים במיכל, לדעתי חשוב לדעת את זה בכל רכב שנוהגים בו קבוע.

זהו בגדול. במחיר של 103K ש"ח ה SX4 חמש דלתות נתנה תמורה נהדרת לכסף. במחיר הנ"ל היא הייתה מתחרה ישירה לרכבים מקטגוריית הסופר מיני כמו הסוויפט (שקטנה ממנה ב 10 ס"מ בכל מימד), פאביה או יאריס. עם הגעת הדגם מתוח הפנים ועליית המע"מ מחירה זינק בכמעט 15,000 ש"ח והיא כבר עברה לקטגוריית הקומפקטיות ולא סופר-מיני. עם רפורמת המיסוי הירוק מחירה יטפס אף יותר ויהיה צורך לבחון אותה מול המתחרות החדשות באותו טווח מחיר.

למרות הדעה החיובית והעובדה שאני מאוד מרוצה מהרכב, יש לי בעייה רצינית עם מכשירי תנועה והיחס שלהם ללקוחות. עם כל הכבוד לזה שהם רוצים למכור, יש גם מינימום של הגינות שצריך לנקוט, על אחת כמה וכמה שעומד לקוח שמבין דבר או שניים ברכב ושואל שאלות ענייניות. כאשר אני מקבל תשובה שקרית לשאלה עקרונית אני מצפה לקבל תשובה אמיתית ולא סילוף של האמת.

צר לי שזו הדרך בה שתי סוכנויות סוזוקי נקטו, אני לא אהיה לקוח חוזר.

סעו בזהירות ונתראה ברכב הבא

:wave2:

איתמר.

DSC_0026.jpg

DSC_0047.jpg

DSC_0050.jpg

DSC_0095.jpg

צריכת דלק סוזוקי.zip

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום איתמר !

שמח שאתה מרוצה מן הרכב, אין ספק שסוזוקי עשו קפיצת מדרגה ענקית !

יש לי כמה שאלות עליך: איך מבחינת איכות ההרכבה ? לנו יש סוויפט(כמו שאתה יודע) ומצאתי את עצמי מבזבז יום שבת שלם בשביל לפרק את כל הפנלים ולהדביק ספוגים שנון להיום עושים את העבודה.

מבחינת הברקסים האם אתה מרוצה? בסוויפט ישנם שריקות מוזרות כשאני לוחץ על הברקס, הייתי במוסך המרכזי אמרו לי שצריך לחכות שהאוטו יסיים את ההרצה. מה קשור הרצה, כמכשירי תנועה אמרו לי בכלל שההרצה היא 1000 קילומטר, ואני היום באלפיים חמשמאות .

אני באותה תחושה כמוך, קניתי סוויפט בגלל כל הביקורות המצוינות בחול אבל זה יהיה הסוזוקי האחרון שלי.

מכשירי תנועה פשוט הורסים את סוזוקי.

בברכה דן

פורסם

תתחדש, לא ידעתי אפילו שהגעת להחלטה ושרכשת ,כי השרשור (אתה יודע איפה) נשאר מיותם.

נראה שלרכב יש מרווח גחון רציני, במבט האחורי אפילו ג'יפון.

צריכת הדלק מצויינת בשביל 1.6 אוטומט, אם רוצים חסכוני אז קונים 1.4 ידני...

הגרסא שלך לא כוללת ESP ?

תהנה,

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בניגוד לגרסת ה-4 דלתות, הגרסה שלך נראית ממש טוב!

יצא להם עיצוב מאוד מוצלח לדעתי.

לפי מה שאתה כותב צריכת הדלק בדיוק כמו בסוויפט 1.5, מעולה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואו, איתמר, אתה ממש נוהג כמו סבא! :-P

תתחדש (שוב) על המיני גי'פון הזה. מקווה שהוא יספק אותך עוד יותר גם מבחינת הסאונד ברכב :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שלום איתמר !

שמח שאתה מרוצה מן הרכב, אין ספק שסוזוקי עשו קפיצת מדרגה ענקית !

יש לי כמה שאלות עליך: איך מבחינת איכות ההרכבה ? לנו יש סוויפט(כמו שאתה יודע) ומצאתי את עצמי מבזבז יום שבת שלם בשביל לפרק את כל הפנלים ולהדביק ספוגים שנון להיום עושים את העבודה.

מבחינת הברקסים האם אתה מרוצה? בסוויפט ישנם שריקות מוזרות כשאני לוחץ על הברקס, הייתי במוסך המרכזי אמרו לי שצריך לחכות שהאוטו יסיים את ההרצה. מה קשור הרצה, כמכשירי תנועה אמרו לי בכלל שההרצה היא 1000 קילומטר, ואני היום באלפיים חמשמאות .

אני באותה תחושה כמוך, קניתי סוויפט בגלל כל הביקורות המצוינות בחול אבל זה יהיה הסוזוקי האחרון שלי.

מכשירי תנועה פשוט הורסים את סוזוקי.

בברכה דן

שטויות, לי הם ניסו למכור בהתחלה שהבלמים כיום הם חדישים ועשויים מחומרים שכנראה לא כך כל שקטים אך יותר טובים.

בפעם השניה שבאתי אליהם הם כבר הבינו שלא יצליחו לעבוד עלי והחליפו את הבלמים לחדשים (ב5,800 קילומטר).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אם הוא נשאר סטוק, אני בובה (אולי עוד כמה חודשים ספורים עד שהבנאדם משתגע, בדיוק כמו שקרה לי :lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על התגובות.

לא בחרתי את הצבע הזה, זה מה היה במלאי. הצבע הזה בעייתי מאוד, הוא רותח בשמש וכל לכלוך ושריטה רואים עליו. עם זאת הוא בהחלט מחמיא לרכב כשהוא נקי :wink:

לגבי איכות החומרים וההרכבה - לא ציינתי את זה בהודעה הראשונה - גם כאן אין תלונות. אין שום רשרוש ולו הקטן ביותר, אולי תודות לכך שהכל עדיין מקורי ולא פתחו שום בורג. כל התוספות שמתקינים בארץ מחייבות פירוק די מסיבי ברכב, תא כפפות וחלקו התחתון של הדשבורד לקודנית, פירוק דיפוני דלתות להתקנת סגירה אוטומטית של החלונות או פירוק פאנלים וספי דלתות כדי לחבר חיישני רברס. הדברים האלה מביאים רק נזקים בטווח הארוך ואם אפשר להימנע מהם מה טוב.

לגבי הברקסים - אין תלונות בינתיים. מרגישים טוב ונושכים כשצריך. כמות הג'יפה שמצטברת בג'אנט משבוע לשבוע מבהירה לי שהרפידות יוחלפו בתדירות יותר גבוהה מהסטארלט (שמכרתי אותה אחרי ש 80,000 ק"מ לא החלפתי רפידות, לא היה צורך). מה גם שאני מתכנן את הנסיעה שלי בצורה חסכונית ועוזב את הגז הרבה לפני רמזור או לפני ירידה, חוסך את השימוש בבלמים ומשפר את צריכת הדלק. אולי אני נוהג כמו חננה (לא תמיד, בכל זאת יש בי יצר מוטורי :twisted:), אבל זה משתלם כלכלית :wink:

מרווח הגחון בהחלט מעל הממוצע ועומד על 16.5 ס"מ. הסיבה לכך היא בגלל שהמכלולים הם אותם המכלולים של גרסת ה 4X4 שלא משווקת בארץ. בארה"ב ניתן לרכוש lift kit ל SX4 שמגביה אותה בעוד 6 ס"מ והופך אותה לג'יפון ננסי.

מערכת בו תבוא. מעבר לנקודת הפתיחה החשובה שהרכב שקט משמעותית מהרבה רכבים אחרים בקטגורייה, יש בו אחלה "תשתית" להתקנת מערכת. עוד מעט :-P

לגבי מכשירי תנועה, הייתי בשתי סוכנויות, במסגר ובפתח-תקווה ושאלתי מתי יגיע הדגם עם ה ESP. מעבר ליחסי האנוש המחפירים של הסוכן בפתח תקווה, הוא ענה לי בעזות מצח "לפחות בספטמבר" (הייתי בסוכנות באפריל) ובסוכנות המרכזית "לא יודעים". עוד באותו שבוע בו ביצעתי את ההזמנה גמרו את המלאי של המשלוח הנוכחי והתחילו לרשום הזמנות למשלוח הבא, זה שכבר מגיע עם ESP ומתוח פנים.

על ה ESP אין לי טענות, ידעתי שאני קונה רכב בלי וגם קיבלתי עליו מחיר מצויין, זה כן מעצבן שלא עדכנו אותי על הגעת הדגם עם ה ESP, מתיחת פנים ושדרוג הספק המנוע. הייתי מעדיף להמתין עוד שבוע ולשלם 5,000 ש"ח יותר כדי לקבל את הדגם מתוח הפנים.

בנוסף, סוכנת המכירות לחצה עלינו להעביר את הכסף מוקדם, לא לעניין בכלל. לצערי 100,000 שקל לא יושבים נזילים בחשבון הבנק שלי ויש גורמים שלא תלויים בי, כמו שבירת שתי תוכניות חסכון. איומים בסגנון "אני צריכה את הכסף היום כי אם לא נבטל עסקה" לא מקובלים עלי (המשפט הזה נאמר כמה ימים אחרי תשלום מקדמה וסגירת עסקה, לא מרחתי את התשלום). אם זאת הגישה כף רגלי לא תדרוך יותר באולמות התצוגה של מכשירי תנועה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי אתה צודק .

אנחנו הזמנו את הרכב עם מרימי שמשות וקודנית ואלי זאת הסיבה לרשרושים שהיו.

בברכה דן

פורסם

במקרה אישתי קיבלה היום SX4 כרכב זמני (היונדאי בטיפול).

מה אגיד לך, לא יודע איך אתה מסתדר עם קורת A הזאת, פשוט כשל תכנוני ובטיחותי ממדרגה ראשונה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בקטע של התנהגות הרגשתי שונה. ההגה לטעמי מאוד קל אבל אני די מצליח לקלוט דרכו מה קורה מתחתי, לאן פונה הגלגל ואיזה כוח עובד עליו.

אני לא הצלחתי לשחק עם הזנב ותת ההיגוי מאוד בולט. שוב לטעמי.

אני עברתי לSX4 מפוקוס ואני לא יכול לקחת פניות כמו שאני רגיל.

כל השאר - חותם על כל מילה.

• תוכן חדש...