Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי, הוולנטין 1 בדרך (:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

רק רציתי לשתף אותכם לפני כמה חודשים פתחתי שירשור שאלות בנוגע לגלאי_ועכשיו הוא בדרך. הזמנתי כמובן מהאתר הרישמי של החברה. לא נתקלתי בבעיות.

הוא אמור להגיע פחות או יותר עוד עשרה ימים.

בנוגע למדריך כיול עם יש את המדריך בשפה הרוסית? פשוט קניתי אותו מתנה לבוס מהעבודה.

רק שאלה לכול מי שהזמין בעבר מחול. כמה יצא לכם כולל משלוח לארץ דרך חברה חיצונית? (סתם להשוואה)

לי יצא בסופו של דבר 2600 וקצת.

החברה החיצונית לקחה יותר מ 400 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

תגידו הולנטיין הוא באמת יכול להציל אותך מכל התסבוכות האלה? לי פשוט קשה להאמין שזה עד כדי כך טוב.אפשר פרטים על המכשיר הזה?

פורסם

ולנטיין הוא המכשיר הכי מתקדם ואפקטיבי נגד דבורה, מצלמות מהירות ומולטינובות.

נגד מצלמות רמזור (אור אדום) ונגד לייזר (כשהשוטר מכוון עליך ישירות ולא על רכב לידך) המכשיר לא עוזר כלל מכיוון שכשהוא מצפצף זה אומר שנתפסת.

פורסם

אפשר להגיד שזה המכשיר החוקי הכי טוב.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ולנטיין הוא המכשיר הכי מתקדם ואפקטיבי נגד דבורה, מצלמות מהירות ומולטינובות.

נגד מצלמות רמזור (אור אדום) ונגד לייזר (כשהשוטר מכוון עליך ישירות ולא על רכב לידך) המכשיר לא עוזר כלל מכיוון שכשהוא מצפצף זה אומר שנתפסת.

אם זיכרוני אינו בוגד בי אני סבור שעל מנת שמדידת לייזר תהיה קבילה על השוטר למדוד פעמיים, אז אם המכשיר יצפצף בפעם הראשונה שהשוטר מודד עד המדידה השניה הנהג יוכל להאט.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

זה אחד המכשירים!

ממש לפני יומיים נסעתי בכביש החוף ונוצרה שיירה של רכבים בנתיב הכי שמאלי בגלל ניידת תנועה שנסעה לה בניחותא בנתיב האמצעי על משהו כמו 90-95 קמ"ש. כמובן, שאף אחד לא העז לעקוף או לנסוע יותר מדי מהר על השמאלי וכך נוצר סוג של "פקק" על השמאלי עד שלאט לאט כל הרכבים עברו ימינה והזדנבו אחרי הניידת - אף אחד לא עקף.

סחבק עם ה- V1 האיץ קצת, עקף את הניידת, ופתאום המכשיר התחיל לצרוח! ישר ברקס קטן, איתות לימין והשתלבות לפני הניידת. תוך כדי נסיעה אני מאיץ ממש ממש קצת בשביל להתרחק ממנה וכול כמה שניות המכשיר צורח שהניידת ננעלת על הרכב שלי. כמובן שכל הזמן אני על גבול ה- 100-110 והניידת מחפשת לראות אם אני מפריז.

אני ממש מבסוט על המכשיר הזה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ברור... אבל לא צריך להגזים - שום אמצעי, כזה או אחר, לא יגרום לי לנסוע מהר ליד ניידת "סתם בשביל הקטע".

גם במקרה שתיארתי - לא העזתי לעבור במילימיטר את ה- 110 קמ"ש. זה לא ששיחקתי עם הניידת תופסת, או "של מי יותר טוב?".

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש לי כבר איזה שנה V1 יושב פה ומעלה אבק. יש דרך מומלצת להתקין לבד או שכדאי לסור לקלאס A ולממן לשלומי עוד מיכל וחצי דלק ל- 911 טורבו?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ההתקנה די קלה, כל מה שאתה צריך לעשות זה למצוא מקור + באיזור הדש בורד ולהתממשק אליו, ומשם להריץ כבל טלפון אל הוולנטיין.

אתה גם יכול לחבר אותו ישירות למצית.

אין שום צורך להגיע למתקין.

• תוכן חדש...