Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן אלמרה 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לקבל חוו"ד על ניסן אלמרה - פרפקט 2006 יד 1 55000 ק"מ וזאת טרם יציאה לבדיקה.

כולל מחיר מומלץ, צריכת דלק.

תודה מראש לכל המגיבים.

סוזוקי 1984 GR 650

טויוטה אוריס היברידית 2016

יונדאי I35 2011

פורסם

אוטו אמין,ביצועים טובים,זללן דלק,דלק,קופצני יחסית,יש לו בעיה של בולמי זעזעזועים שנשחכים אחרי זמן מה,הוא לא ממש מרווח למשפחה,כל זה אני אומר לך מידע למה לחבר שלי יש את הרכב.

פורסם

יש לנו אלמרה 06 בבית.

האוטו ממש לא זללן דלק, אצלינו רוב הנסיעה בין עירונית והצריכה עומדת על 13-14 ק"מ לליטר.

אחלה אוטו ותמורה טובה לכסף, זול בביטוחים לעומת מאזדות , הונדות והשאר.

זריז יחסית, ובכללי אנחנו מאוד מרוצים מהאוטו.

פורסם

במשפחתנו היו 2 אלמרות,אחת 1999 והשנייה 2003.

אמינות ללא תחרות,סביבת נהג ונוסעים טובה יחסית ליפניות מסוף שנות התשעים ותחילת ה-2000.

אחזקה זולה,ביטוח זול,צריכת דלק סבירה למשפחתומטית יפנית, אין חגורת טיימינג ושוב האמינות.. האמינות המון שקט נפשי.

יש גם חסרונות.. נוחות הנסיעה אינה מהמשובחות, מתלים ובולמים שאינם מקילים עם הנוסעים בכביש משובש.

הפרפקט שיובאה מסוף 2001 יוצרה באנגליה,לא נורא... איכות ההרכבה של האלמרות היפניות היתה משובחת יותר.

סה"כ יופי של רכב כרכב משומש בו השקט הנפשי משחק תפקיד.

על רכב כזה,פרטי, מטופל, עם קלומטרז' נמוך וצבע/פח/פלסטיקה תקינים הייתי משלם מחירון ללא היסוס.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...