Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

בספטמבר אני נוסע עם עוד שני חברים לתערוכת פרנקפורט. אנחנו יוצאים מהארץ ב-18/9, והתוכנית היא להישאר בפרנקפורט עד 22/9, כאשר ב-23 אנחנו מתחילים להדרים לכיוון מינכן, שהיא היעד הסופי שלנו.

כמובן שהנסיעה לא תהיה רצופה, אלא עם עצירות בדרך באתרים מעניינים. אחד האתרים שאנחנו מתכוונים לעצור בהם הוא מפעל האוטובוסים של מרצדס במנהיים.

לאחר שקיבלתי במייל את הטלפון של האדם שמולו צריך לתאם את הביקור, יצרנו עמו קשר. לדבריו, אין כל בעיה שנשתתף בסיור במפעל, אלא שלאותו יום שבו אנו מתכוונים להגיע לא מתוכננת כרגע להגיע אף קבוצה, ובשביל שלושה אנשים הם לא מוציאים סיור.

במילים אחרות: כדי שנזכה בסיור הזה, אנחנו צריכים שתהיה שם קבוצה שנוכל להצטרף אליה.

 

ידוע לי שיש כאן אנשים שמתכוונים גם הם לנסוע לתערוכת פרנקפורט. מנהיים נמצאת במרחק של כ-70 ק"מ בלבד מפרנקפורט, ולפי מה שהבנתי, הביקור במפעל הזה צריך להיות מרתק מאין כמוהו.

אם מישהו יודע שהוא יהיה באיזור בתאריך 23/9 ויהיה מעוניין להצטרף אלינו, הוא מוזמן להגיב כאן, מתוך כוונה שאם נהיה קבוצה גדולה יותר, כנראה שנצליח לקבל ביקור יותר בקלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, תבלה ותצלם! :-)

 

אנחנו ניהיה בשטוטגרט ביום הזה (וביום שלמחרת)...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נשמע מעניין....

 

בתחילת ספטמבר אני אמור להיות בהודו, אני אעדכן אותך לגבי החזרה שלי ארצה ואם אוכל להצטרף

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

זה רק אני ששמתי לב שכל הפורום בורח מהארץ ? חלק לרוסיה, חלק להודו, חלק לגרמניה וחלק בכלל לאוזבקיסטן :shock:

אלעד, תהנה שם, מקווה שתצליח למצוא כמה :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תהנה, ואל תצלם.. אסור לצלם בתוך המפעלי רכב ;).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בקיץ שעבר הסתובבתי בעיר וראיתי בשילוט הכבישים "למרצדס" כמובן שהלכתי... אחרי הרבה מאד זמן של הליכה הגעתי למפעל שאפילו לא ידעתי עליו. היה סגור (ראשון או שבת, לא זוכר) וצילמתי מבחוץ. יש תערוכה של משאיות אספנות בכניסה. אח"כ בדרך חזרה לרכבת מצאתי שלט המוטבע על אחד הבניינים ברחוב שמספר משהו על העיר ומרצדס.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...