Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעו לי ברובר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לי בין סומך ליגור, ועברתי דרך צומת זבולון. לא היו עוד רכבים.

אני הייתי בנתיב הימני.

אחרי הצומת יש נתיב השתלבות למי שמגיע מצד ימין שלי ופונה ימינה (לכיוון הנסיעה שלי).

איזו פוסטמה החליטה שהיא לא מחכה לראות אם יש מישהו בכביש, אלא פשוט נכנסה למסלול שלי במהירות כמעט אפסית.

אני ראיתי את זה אז בלמתי טיפה ועברתי לנתיב השמאלי, אבל היא עשתה אותו דבר בלי שום סיבה והשתלבה תוך כמה מטרים ספורים ישר בנתיב השמאלי ביותר, ופשוט מחצה אותי בין אי-התנועה ובין האוטו שלה.

הנה הנזקים, הביטוח לא עונים עד יום ראשון.

התמונה הראשונה מראה את סימני הבלימה שלי ואיפה שפגעתי באי התנועה.

בגלל שפגעתי באי התנועה ולא בגדר, רואים שהיא ישר השתלבה לנתיב השמאלי ביותר, בלי להסתכל ואפילו בלי להשתמש בכלל בנתיב ההשתלבות.

רואים כאן את סימני הבלימה שלי ואיך הם משנים את הזוית שלהם במקום הפגיעה.

כשהיא פתחה את הדלת היא הייתה עם הפלאפון שלה ביד, וכשצעקתי עליה שלא מדברים בפלאפון במהלך נהיגה, היא אמרה שהיא רק באותו רגע התקשרה לבעלה.

אלו שעומדים שם ומוכרים פרחים ועוד כמה דברים בצד הכביש אמרו לי שהיא עצרה כמעט לחלוטין באמצע הכביש לפי מה שהם ראו.

אז אילו עבירות היא עשתה?

1) אי מתן זכות קדימה לרכב שנוסע בכביש מהיר (לא יודע בדיוק מה הסעיף, אבל בטוח יש משהו כזה).

2) נסיעה ללא מטרה בנתיב השמאלי.

3) נסיעה לא לפי תנאי הדרך (30 קמ"ש בדרך בין עירונית זה לא לפי תנאי הדרך).

בטח יש עוד כמה דברים.

מזל בכל אופן שנסעתי במהירות נורמלית, זה היה יכול להסתיים הרבה יותר גרוע.

Accidente relevantes.JPG

Accidente relevantes (1).JPG

Accidente relevantes (2).JPG

Accidente relevantes (3).JPG

Accidente relevantes (4).JPG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי, קודם כל צר לי על הנזק שנגרם לך אבל סורי, אני פשוט לא מופתע....נשים על ההגה(רובן לא כולן) זה פשוט כבר משהו שאי אפשר להסביר.

הצעה מטומטמת אבל אם כבר אפשר לשפר את זה קצת:"נהג מסוכן ו/או אישה לפניך..."

עידן

אפשר גם "נהג מטומטם ושוביניסט - עלול לנסות להוכיח שיש לו ביצים מפלדה מחוזקת"

אז אולי בכל זאת נלך על השלט אישה לפניך?

פורסם

לפחות אצלך הנזק לא יהיה בכיס.

אני חזרתי אתמול מהבסיס אחרי שבוע של קריעה.

מגיע לרכב רק בישביל לגלות שמישהו פוצץ לי תפנס האחורי + עיקום קטן בדלת תא מטען. (אני דיי בטוח שזה אופנוען)

וגם דיי בטוח שהוא אפילו לא עצר להסתכל על הנזק, ישר טס מהמקום.

פורסם

איזו פוסטמה החליטה שהיא לא מחכה לראות אם יש מישהו בכביש, אלא פשוט נכנסה למסלול שלי במהירות כמעט אפסית.

כשהיא פתחה את הדלת היא הייתה עם הפלאפון שלה ביד, וכשצעקתי עליה שלא מדברים בפלאפון במהלך נהיגה, היא אמרה שהיא רק באותו רגע התקשרה לבעלה.

פוסטמה, פוסטמה - אבל מצאה פראייר שייתחתן איתה... :shock:

פורסם

בהחלט מעצבן ומפחיד שיש אנשים כאלה בכביש. לפחות הסבירה מה ניסתה לעשות? הבינה בכלל מה היא עשתה לא בסדר?

אבל אם מסתכלים על הצד החיובי -

א. מזל שזה נגמר בנזק קל בלבד בזכות העירנות שלך

ב. נראה שהטמבון גם ככה היה צריך צביעה :)

קרה לי לא מזמן מקרה די דומה, אבל אצלי זה קצת יותר מסובך כי הוא לא השתלב מימין אלא עצר בנתיב השמאלי בכביש מהיר. הבחנתי בו רק כשהרכב שלפני סטה בפתאומיות כדי להתחמק, מה שלא השאיר לי הרבה זמן לבלום... פגיעה דומה לשלך אבל עם נזק יותר חמור (7,000 ש"ח), והבעיה שהוא טוען שנסע רגיל והתנועה זרמה לאט (איילון ב-10 בבוקר, אין אף רכב שנוסע פחות מ-90 קמ"ש).

פורסם

חבר'ה, די להגיב בשמות גנאי וכמה הנהג הפוגע מפגר.

בימינו כאשר הכבישים עמוסים ברכבים בעיר ומחוץ לעיר לכול אחד מאיתנו עלולה לקרות תאונה שבה אנחנו אשמים.

אני בטוח שכמה מהמגיבים כאן עשו טעויות בזמן הנהיגה ולשמחתם הדבר הסתיים ללא תאונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא היה שום רכב באזור, הכביש היה פנוי לחלוטין גם מהכיוון שלה וגם משלי.

זה קרה כי היא עשתה משהו אחר באותו רגע והנהיגה הייתה בערך במקום החמישי ברשימת "דברים לעשות".

פורסם

הצדק עמך, אבל האמת ממה שמבינים ממך, זה לא שהיא כפרה באשמה או תרצה על מנת להתחמק, היא בסופו של דבר לקחה אחריות, שזה בסדר גמור.

על זה נאמר "כל הז***" ואני מסכים שזה ממש מבאס, אבל לפחות לא פגעת באיזה אוויל שניסה לתרץ ולבתחמק אלה במישהי שתטפל בטעות שעשתה והרכב יתוקן.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כאשר אני רואה נתיבי השתלבות אני בדרך כלל עובר לנתיב השמאלי כדי שיהיה לי מרווח בטחון ועדיין זה לא עוזר. פעמיים כמעט הרגו אותי ככה (וזאת התחושה כאילו מנסים להרוג אותך).

פורסם
חבר'ה, די להגיב בשמות גנאי וכמה הנהג הפוגע מפגר.

בימינו כאשר הכבישים עמוסים ברכבים בעיר ומחוץ לעיר לכול אחד מאיתנו עלולה לקרות תאונה שבה אנחנו אשמים.

אני בטוח שכמה מהמגיבים כאן עשו טעויות בזמן הנהיגה ולשמחתם הדבר הסתיים ללא תאונה.

לדבר בטלפון בזמן נהיגה זו לא טעות, זה זלזול בחוק ובחיים שלך ושל האחרים מסביבך.

פורסם

BORKA, זה בדיוק מה שקרה לי, וההרגשה היא בהחלט לא ממש טובה.

BENJ, היא דווקא כן התחמקה טיפה מאשמה, אבל נראה לי שדי ברור לה שהיא זו שעשתה טעות. היא לא התווכחה אתי לגבי זה.

אני רק מקווה שהיא תיתן לביטוח את אותה גרסה שהיא נתנה לי (הסתכלתי ולא היה אף אחד), ולא תגיד שזו אשמתי או משהו כזה.

בתור חוקר תאונות לשעבר אני יודע איך מתנהלות חברות הביטוח ואני סומך עליהם כמו שאני סומך על רופאי עור (כלומר, לא!)

פורסם
כאשר אני רואה נתיבי השתלבות אני בדרך כלל עובר לנתיב השמאלי כדי שיהיה לי מרווח בטחון ועדיין זה לא עוזר. פעמיים כמעט הרגו אותי ככה (וזאת התחושה כאילו מנסים להרוג אותך).

תנסה את זה עם דו"ג הזעם מגיע בעוצמה ...מוחשית יותר (לפחות אתלי).

פורסם

BENJ, היא דווקא כן התחמקה טיפה מאשמה, אבל נראה לי שדי ברור לה שהיא זו שעשתה טעות. היא לא התווכחה אתי לגבי זה.

אני רק מקווה שהיא תיתן לביטוח את אותה גרסה שהיא נתנה לי (הסתכלתי ולא היה אף אחד), ולא תגיד שזו אשמתי או משהו כזה.

בתור חוקר תאונות לשעבר אני יודע איך מתנהלות חברות הביטוח ואני סומך עליהם כמו שאני סומך על רופאי עור (כלומר, לא!)

בקטע של חברות הביטוח אני איתך לגמרה, פשוט אוסף של רמאים.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נו, ועוד אני מקבל דו"ח על פניה שלא בסמוך לאבני השפה... :roll:

בפוסטמה הזאת צריך היה ליירות במקום. יש חוקים שמאוד מומלץ לאמץ מאיראן דווקא.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...