Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לטיול באיטליה בעוד פחות מ- 3 שבועות והבנתי שחייב להרשם לסיורים בשביל להכנס

לסיורים בחברות/מוזיאונים כגון למבורג'יני/פגאני/פרארי.

יש את האתר הנ"ל:

http://www.motorstars.org/index.htm

לפיו אני יכול להרשם לסיורים מוגדרים לפי הטבלה שלהם הכולל כמה חברות/מוזיאונים במכה אחת.

אני מעוניין להרשם לכל אתר בצורה פרטנית, בגלל שאני חושב לבקר באיזור במשך יומיים וכל יום לראות 3 אתרים

ולא 8 במכה. אני צריך זמן וסיורים של 45 דק' - שעה רק ישביזו אותי.

מה עושים?

יש מישהו שמבין ועשה משהו כזה (בטוח יש)

תודה לעוזרים.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני הייתי ב97 במודנה בפרארי ולא נתנו לי להכנס -אני מניח שהייתי צריך לתאם או להגיע מאורגן.

אז נסעתי באוטובוס כמה קילומטרים משם לעיירה שנקראת סנטה אגתה ולעיירה שנקראת DOSOO

למוזיאון של למבורגיני (של המשפחה לא של היצרן!) ולמפעל המקורי שלהם.

תקרא כאן:

http://www.lsmsaaa.org/antoine/Lambo/Lamborghini%20_map.htm

וכאן: http://www.lsmsaaa.org/antoine/Lambo/Lamborghini.htm

פורסם

ביקרתי בשלושתם, אם כי למפעל של פרארי לא נכנסתי (היה לי משהו יותר מעניין לעשות).

פאגאני - אם עדיין לא עברו למפעל החדש, אז מדובר בחדר תצוגה קטן למדי ומפעל לא הרבה יותר גדול שנמצאים בלב אזור תעשיה אפור וחצי נטוש במודנה. כשאני הייתי שם היו שם שלוש זונדות מחכות למסירה, היום בטח יש פחות - כי הם כבר קרובים לסיים את הייצור (בטח יש שם את גרסת המסלול). המפעל נחמד - כמעט משפחתי - אבל לא בטוח שיאפשרו להכנס אליו והם לא מרשים לצלם. המרצ'נדייז יקרים רצח.

פרארי - כאן זה כבר מרשים הרבה יותר. המפעל גדול ומודרני, המוזיאון מעניין. בהחלט שווה.

למבורגיני - המקום עצמו מרשים. ה-headquarters שלהם מאוד יפה. בחוץ חונות המון למבורגיניז, יש להם מוזיאון יפה עם די הרבה דגמים ובנוגע לסיור במפעל - אני מצאתי אותו מאוד מעניין. יש להם פס ייצור מאוד נקי ומודרני ואנחנו ממש יכולנו להביט בפועלים בכל שלבי העבודה. גם המדריכה שלנו התמצאה מאוד והסיור היה ממצה ולא ארוך מדי - מומלץ.

תוספת - עכשיו שמתי לב למחירים של הסיורים - יקר רצח. אם אתה רוצה גם לקנות מרצ'נדייז כדאי שתכניס את היד עמוק לכיס. הם גנבים בני גנבים :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

או קיי אז שבוע שעבר שבתי מאיטליה, בתכנון המקורי היינו אמורים לבקר בשלושת החברות אבל בגלל שהתיאום עם פגאני לא היה כל כך טוב, נלצנו לוותר.

אז ככה:

פרארי - כניסה למפעל רק לעיתונאים/בעלי פרארי. (עדיין שווה לעמוד בחוץ ולחכות קצת, כל דקה - שתיים עוברת שם פרארי חדשה ונוצצת) מוזיאון - כניסה בתשלום של 13 יורו, אחלה מוזיאון ותוך שעה אתה ממצה אותו. בחוץ יש כמה חנויות יקרות רצח של מזכרות פרארי ולפעמים יותר מזה. וחוץ מזה יש אפשרות לנהוג בפרארי (F430) עבור 35 יורו ל-5 דקות (אני הלכתי על זה, חוויה של פעם בחיים) כמובן שאפשר יותר, בתוספת משמעותית של תשלום. בכלל מראנלו עיירה מאוד מסורה לפרארי ורואים את זה בכל פינה.

למבורגיני - כניסה למפעל בתיאום מראש, סיור של 45 דקות - שעה + כניסה למוזיאון יעלו לך 39 יורו. כניסה למוזיאון בלבד 12 יורו. ממש מחוץ לקווי הייצור יש חניה גדולה עם עשרות של למבורגיני טריות שחונות שם, פשוט גן עדן! (ולמרות שאסור לצלם, הבאתי כמה תמונות...) בעיקרון המוזיאון חביב ותוך חצי שעה אפשר כבר לסיים אותו.

פגאני - כפי שאמרתי, לא הייתי. אבל סיור של 45 דקות - שעה יעלה לך 15 יורו בלבד! כמובן בתיאום מראש, פרטים באתר:

www.paganitour.it

בהמשך אני אעלה קצת תמונות...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

איך אני מתאם את הביקור שלי במוזיאונים/מפעלים? מול מי? טלפונים/מייל?

אני טס ב-7/7..

כמה זמן מראש צריך לתאם?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בסיור/מוזיאון של למבורגיני יש הנחה לסטודנטים (של 15 אירו לבנאדם אם אני זוכר נכון).

אנחנו באנו לפאגאני בהפתעה, לא היה אףאחד באולם הכניסה פרט ל2 רכבים (מדהימים), מערכת סטריאו של פאגאני ואופנוע (שניתן לבעלים של פאגאני כמתנה ע"י אחד הלקוחות שלו - הבעלים של חברת אופנועי קאסטום מארה"ב).

לאחר שהיינו שם בערך 15 דקות וצילמנו את הרכבים, ירד בחור צעיר מהקומה למעלה, דיבר איתנו, הסביר לנו קצת, הראה לנו את המפעל והביא לנו לוחות שנה במתנה (רק שהיינו שם באוקטובר ואלו היו לוחות של 2008).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז ככה:

לגבי פגאני - דרך האימייל באתר שנתתי...

פרארי - אין מה לתאם, המוזיאון פתוח כל השבוע מתשע וחצי בבוקר עד שש בערב.

למבורגיני - פתוח בימים שני עד שישי בין השעות תשע וחצי לחמש בערב. סיורים במפעל(אם הזמנת מראש) בשעות 10, 11, 14, 16. הזמנות סיורים דרך האתר הרשמי:

http://www.visit-lamborghini.com/#reservation

תהנה!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

עשיתי טיול דומה באיטליה לפני חודש.

מרנאלו היא למעשה עיירה שמבוססת כולה על פרארי ועל העולים לרגל של המותג. רק להסתובב שם ברחובות זה חוויה בפני עצמה, כשכל כמה דקות אפשר לשמוע איזו נהמה מפלצתית ולראות איזו F430 חולפת בדהירה על פניך. למוזיאון עצמו לא נכנסתי, רק לחנות שבכניסה, כי הייתי צריך ללכת תוך רבע שעה.

המגרש הביתי של למבורגיני נמצא לא רחוק משם, בסנט'אגתה-בולונז (כן, כמו הספגטי). כניסה למוזיאון עלתה לי 9 יורו אחרי הנחת סטודנט (למרות שלא היה עליי את הכרטיס. פקידת הקבלה ממש נחמדה. גם ציינה בפניי שהיו באותו יום עוד 2 קבוצות של ישראלים. שאלתי אותה אם הם עשו הרבה רעש, היא אמרה שכן...)

הגעתי למוזיאון ללא תיאום מראש. היה נחמד, 2 אולמות, מוזיאון די קטן אבל זה הגיוני - למבורגיני לא ייצרו כל כך הרבה דגמים. בדיוק כשהתכוונתי לצאת, קבוצה גדולה של תיירים מארה"ב עמדו להתחיל סיור במפעל. שאלתי אם אפשר להצטרף ואמרו לי שכן. הסיור היה ממש נהדר, יותר מעניין מהמוזיאון. למעשה, רק עכשיו כשאני קורא את השרשור כאן בפורום, אני רואה שסיור היה אמור לעלות לי הרבה יותר.

פורסם
למעשה, רק עכשיו כשאני קורא את השרשור כאן בפורום, אני רואה שסיור היה אמור לעלות לי הרבה יותר.

סיור אמור לעלות ~40 אירו אם אני זוכר נכון, כרטיס סטודנט נותן הנחה לאיזור ה20 אירו (שוב, אם אני זוכר נכון).

אנחנו היינו 3 ישראלים, זוג אמריקאיות ועוד 2 ספרדים שגרים בבלגיה ובאו לקחת את האוטו מהמפעל (ולחשוב שהם קיבלו את הסיור חינם..!:wink:).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...