Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

90873396.png

"אנחנו לא יכולים, ואסור לנו, ולא נרשה לתעשיית הרכב שלנו להעלם. היא לא כמו כל תעשיה אחרת - היא נס הרוח האמריקנית; היא סמל ההצלחה האמריקנית בעבר ובעתיד. היא זו שבנתה את המעמד הבינוני ותמכה בו לאורך המאה ה-20.

היא המקור לגאווה עמוקה של דורות של פועליה שעבודתם הקשה וחזונם העניקו לעולם כולו את מיטב המכוניות, וזו עובדה ידועה".

הנשיא ברק אובמה

הארוע יהיה בסימן "העבר מצדיע לעתיד" ויתקיים במגרשי החניה הפרטיים ברחוב פנחס רוזן 57, תל-אביב החל מהשעה 10:30

במידה ונוסעים על רחוב פנחס רוזן (מצפון) מייד לאחר רחוב שלונסקי מצד ימין יש כניסה לחניית כיתן. ברחבת החנייה מתקיים האירוע.

בארוע ישתתפו כלי רכב אמריקנים מכל הסוגים והשנים, בהם מכוניות הביצועים של מועדון FS ואופנועי הארלי דייוידסון האגדתיים" כשמסביב להם כל כלי רכב אספנות באשר הם.

כולם כולל כולם מוזמנים

הארוע יסוקר ע"י אמצעי התקשורת

cowboygoofyhowdy.gif

אַסְפָנֵי כְּלֵי הָרֶכֶב הַאָרְצִישְרָאֵלִים [email protected]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכל מי שהגיע!

היה ארוע מצויין נעים ופורה מאד!

הגיעו מבחר מאד גדול ומרשים של כלי רכב, מכל הדגמים והתוצרות.

מזג האוויר העיר פנים ולא היה חם מדי, מועדון הווספות הגיעו בנוכחות מרשימה ביותר ואף הקימו במקום סככה מרשימה בליווי דגלים.

אם יש למישהו צילומים מהארוע זה המקום להעלות אותם.

שיהיה שבוע טוב לכולם

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אירגון למופת, אחלה אירוע מאוד נהנתי..

FS תצוגה יפיפיה אהבתי את השברולט שחור מאט. אבל השריפת צמיגים מיותרת..

משה אזולאי.

Image_228.jpg

Image_229.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בהמשך לאירוע, אמנם אני לא באתי על מנת להשבית שמחה אבל "אפס" משהו היה חסר לי או אולי ציפיות גבוהות מדיי.

ללא מוסיקה, ללא דגלים. היה משהו חסר באווירה. בכל זאת, 4 ביולי!?

"התירוץ" שהרעש של מוסיקה יפריע לשכנים לא ממש הפריע להרעשת מנועים.

טוב, זה אולי מסעיר את חלק מהנערות בשטח אבל למוד קרבות שכמותי שכל בוקר ראה ושמע 80 מטוסי קרב ממריאים במלוא מבערים פתוחים(וזה קצת יותר מרעיש) לא ממש התרגש מזה וחבל.

מקווה שבשנה הבאה זה יילך צעד אחד קדימה לאירוע מעט יותר חווייתי.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

בהמשך לאירוע, אמנם אני לא באתי על מנת להשבית שמחה אבל "אפס" משהו היה חסר לי או אולי ציפיות גבוהות מדיי.

ללא מוסיקה, ללא דגלים. היה משהו חסר באווירה. בכל זאת, 4 ביולי!?

"התירוץ" שהרעש של מוסיקה יפריע לשכנים לא ממש הפריע להרעשת מנועים.

טוב, זה אולי מסעיר את חלק מהנערות בשטח אבל למוד קרבות שכמותי שכל בוקר ראה ושמע 80 מטוסי קרב ממריאים במלוא מבערים פתוחים(וזה קצת יותר מרעיש) לא ממש התרגש מזה וחבל.

מקווה שבשנה הבאה זה יילך צעד אחד קדימה לאירוע מעט יותר חווייתי.

גו

לא יודע למה אתה חושב שבאנו לחגוג את יום העצמאות האמריקני.

מטרת האירוע כפי שפורסם מפגש הצדעה לתעשיית הרכב.

לגבי הרעשת המנועים זו דרכם של FUEL SLUT להגיד שלום לפני שהם עוזבים.

מוסיקה מתמשכת לעומת זאת באיזור מגורים הייתה מפריעה לשכנים.

מאד שמח שנהנת ומאד מעריך את העבר הקרבי שלך.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

הארוע יהיה בסימן "העבר מצדיע לעתיד" ויתקיים במגרשי החניה הפרטיים ברחוב פנחס רוזן 57, תל-אביב החל מהשעה 10:30

במידה ונוסעים על רחוב פנחס רוזן (מצפון) מייד לאחר רחוב שלונסקי מצד ימין יש כניסה לחניית כיתן. ברחבת החנייה מתקיים האירוע.

בארוע ישתתפו כלי רכב אמריקנים מכל הסוגים והשנים, בהם מכוניות הביצועים של מועדון FS ואופנועי הארלי דייוידסון האגדתיים" כשמסביב להם כל כלי רכב אספנות באשר הם.

כולם כולל כולם מוזמנים

...ואולי באמת באתי עם ציפיות גדולות מדיי?

בכל אופן, כבר הייתי באירוע דומה בשנה שעברה בנורבגיה ו...הפתעה!!! מוסיקה, נקניקיות וקוקה קולה "הפריעו" שם לשכנים.

זו התחסדות לשמה שמוסיקה נעימה מפריעה לעומת רעש מנועים ועשן שממש לא מפריעים.

תתרכז בסיום שלי(שלא נכתב ברעש ועשן) ואולי בשנה הבאה עלינו לטובה, תתארגנו קצת יותר (ובטרם ייתנפלו עלי כל קוראי הפורום) אני מתנדב מעכשיו!!!

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

רשמתי לפני.

נשמח להיעזר בך לאור ניסיונך באירגון ארועים, אם תעביר טלפון בפרטי אצור איתך קשר.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

כולם כולל כולם מוזמנים

...ואולי באמת באתי עם ציפיות גדולות מדיי?

בכל אופן, כבר הייתי באירוע דומה בשנה שעברה בנורבגיה ו...הפתעה!!! מוסיקה, נקניקיות וקוקה קולה "הפריעו" שם לשכנים.

זו התחסדות לשמה שמוסיקה נעימה מפריעה לעומת רעש מנועים ועשן שממש לא מפריעים.

תתרכז בסיום שלי(שלא נכתב ברעש ועשן) ואולי בשנה הבאה עלינו לטובה, תתארגנו קצת יותר (ובטרם ייתנפלו עלי כל קוראי הפורום) אני מתנדב מעכשיו!!!

ג'ו, לא יודע מי אתה או מה אתה, אם לא נהנת ולא אהבת את הרעש והעשן שחברי מועדון פיול סלאט עושים אתה מוזמן לא להגיע למפגשים הבאים שאנחנו משתתפים בהם.

ומשה אזולאי, השריפת צמיגים לא מיותרת, כל עוד אנשים ברקע התלהבו ברמות מטורפות וביקשו מכל חבר מועדון שלנו לעשות את זה שוב ושוב ושוב זה נראה שדווקא היה בזה קצת עניין!

לגביי האירוע עצמו, אולי באמת היה חסר קצת מוזיקת רקע מרמקול אחד ויחיד שלא היה מרעיש יותר מדי.

אבל תודה רבה על האירגון, שמחנו להשתתף!

פורסם
וואוו, GT40, יפה !

זו GT40 או אולי GT חדשה יותר (כמו בתמונה המצ"ב)?

מישהו מכיר את הרכב ויכול לתת קצת פרטים?

DSCN3102.jpg

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...