Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי לא מצאתי שום אזכור לכתבה ברשת, אבל מי שקרה את מדור הממון של ידיעות אחרונות לא יכל שלא לשים לב לכותרת המפוצצת.

נכתב בכתבה שבעקבות המיסוי הירוק שנכנס בקרוב לתוקף, רמת הזיהום הנמוכה שיש לאלטו תוריד את מחירה בעשרות אחוזים.

יבואן סוזוקי שוקל בחיוב להביא ארצה את הגרסה הידנית שתהיי עוד יותר חסכונית ולא מזהמת ולכן תעלה בסביבות ה55K ש"ח.

נשמע לי מאוד מזמין.

רק חבל שהבטיחות שוות ערך למחיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שגיר ידני לא פופולרי ואנשים יעדיפו משומשת אוטומטית במחיר הזה.

היבואן לא סתם "שוקל" ועדיין לא החליט להביא אותה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אין מצב שהרכב הזה יתומחר ב55,000 שקל עבור גיר ידני, זו סתם כותרת מפוצצת שיש בכל עיתון כי ככה זה כותרות.

נראה לכם הגיוני שיורידו 20,000 שקל רק בגלל שזה גיר ידני?

ולמרות שיש רק 3 כוכבי בטיחות אני מאמין שאם כן היתה נמכרת ב55,000 שקל היא היתה להיט ,אין שום אלטרנטיבות אחרות בשוק במחיר כזה.

פורסם

לא מדובר רק בהפרש בין גיר ידני לאוטומט. מדובר על הפרש המחיר בין ידני לאוטומט, בשילוב עם תוכנית האוצר להפחתת מיסים לרכב "ירוק". כמו שכבר נאמר יש להתיחס לכך ככותרת בעיתון ולא יותר מכך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ניסיתי לחשב ועדיין לא הצלחתי להבין איך הגיעו ל-55000. לפי מה שאני מבין, האלטו האוטומטית תעלה בערך 69000 שקלים אחרי המיסוי הירוק. לא נראה לי שהידנית תוריד עוד 14000 מזה, במיוחד כשהיא לא מזהמת פחות באופן משמעותי (שתיהן מקבלות הנחה של 15000 במיסים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבעיה שגיר ידני לא פופולרי ואנשים יעדיפו משומשת אוטומטית במחיר הזה.

אפשר להעדיף הרבה דברים במחיר הזה. ואני מניח שישראלים תמיד יעדיפו גדול על קטן. אני אעדיף גדול על קטן. ככה זה, כשמהילדות נצרב לך במוח שאוטו גדול זה סמל סטטוס.

מה שכן, הסוזוקי אלטו עם המחיר שלה יכולה להיות להיט אצל חברות ליסינג/השכרה. וגם אצל אנשים שעכשיו קונים דייהולטים חדשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אפשר להעדיף הרבה דברים במחיר הזה. ואני מניח שישראלים תמיד יעדיפו גדול על קטן. אני אעדיף גדול על קטן. ככה זה, כשמהילדות נצרב לך במוח שאוטו גדול זה סמל סטטוס.

מה שאתה אומר זה שאתה יודע שהכניסו לך שטויות לראש כילד, רק שהיום אתה בוחר לדבוק בהן?

גישה תמוהה לחיים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שאני מנסה להגיד, זה שאני לא היחיד.

ואני ממשיך לדבוק בשטויות שהכניסו לי לראש, כי אני נהנה יותר לנסוע באוטו גדול ומרווח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין ספק שמשתלם לקנות את האלטו הידנית ב55 אלף שקל זה כבר הפרש גדול אפילו לפנדה שעולה 79000 , אני בטוח שהרבה אנשים יקנו את זה , זה כמו לקנות את הפיאט 500 (רק פחות 70 אלף שקל) אולי אפילו יותר טוב.

מקווה שזאת לא רק שמועה ובאמת יביאו.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
ב55000 אפילו אני הייתי קונה אותה ומפסיק להתעסק במכוניות ישנות.

גדול פרנקוס לקחת לי את המילים מהפה:lol::lol:

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

מה שאני מנסה להגיד, זה שאני לא היחיד.

ואני ממשיך לדבוק בשטויות שהכניסו לי לראש, כי אני נהנה יותר לנסוע באוטו גדול ומרווח.

אתה נהנה לסוע באותו גדול כי אתה חושב שזה מרשים מישהו ואתה יודע שאתה חושב כך בגלל שהכניסו לך את השטות הזו לראש כשהיית ילד. היום אתה אדם מבוגר עם שכל ולהתבגר זה להפסיק להתייחס לשטויות שאתה יודע שהן שטויות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מעניין מה יחשוב הבנאדם הראשון שיעבור תאונה עם הרכב הזה. (רמז: "למה לא השקעתי עוד קצת ברכב יותר בטיחותי...") :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ב55000 אפילו אני הייתי קונה אותה ומפסיק להתעסק במכוניות ישנות.

ומה היית מקבל? מכונית קטנה, צפופה, חלושה, לא מהנה במיוחד(לפי כתבות ההשקה) - וכנראה שגם לא מי יודע מה בטוחה.

העיקר לקרוע ניילונים???

ב-55,000 ש"ח אתה יכול לקנות מכוניות משומשות נהדרות, אמינות ומהנות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נניח וזה קורה באמת. איך זה יכול להשפיע על המחירים של רכבים קטנים משומשים?

יש לי פונטו ספייס ועד עכשיו חשבתי שהמחירות שלה יציב פחות או יותר. אם באמת זה יהיה המחיר של

האלטו, אז לפי דעתי המחירון שלי ושל עוד רכבים קטנים יתרסק.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

• תוכן חדש...