Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

יש לי פג'ו 206 אוטמת שנת 2002 אבל אני חושב שבעיה היא כללית ולא קשורה דווקא לפג'ו.

כבר הרבה זמן שהמנוע של רכב מתחמם.

החום תחילה קפץ בין 90 ל 100 מעלות עם הזמן הקפיצה הייתה בין 100 ל 110 וכך הלאה . אפילו הטמפרטורה הייתה מגיע ל 120 130 מעלות.

במוסך בדקו מאור, ניקו את רדיאטור, החליפו טרמוסטט, בדקו את UNIT, בדקו משאבה ושום דבר לא עזר. (הבעיה לפעמים הייתה נעלמת אבל לא להרבה זמן).

פעם אחרונה שזה קרה (החום חזר לקפוץ) פתחתי את מיכל נוזל קירור (אחרי שהמנוע התקרר) וראייתי שרמת של נוזל מעל מקסימום. לחצתי כמה פעמים על צינור שבו עובר נוזל קירור וראיתי שרמה של נוזל מתחילה לרדת.

כך הגעתי למסקנה שהיה לי אויר בתוך צינור של נוזל קירור.

יום יומיים אחרי זה החום היה כמו שצריך ( רוב הזמן מתחת ל 90 מעלות) אבל לעט לעט הבעיה עוד פעם התחילה לחזור.

מה שאני מבין מזה שאיך שהוא נוצר אויר בתוך רדיאטור או בתוך צינורות של נוזל קירור.

השאלה שלי איך אויר יכול להיכנס לתוך נוזל קירור?

איך אפשר לפתור את הבעיה?

פורסם

לעשות בדיקת לחץ במוסך, כדי לברר האם אטם ראש נפרץ ומעביר לחץ דחיסה (אויר) מהראש מנוע למערת הקירור.

האם יש שמן בנוזל הקירור? האם שמן המנוע שינה צבע לגוון אפור/לבנבן בהיר?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני אעשה בדיקת לחץ במוסך. אבל אני לא חושב שזאת הבעיה כי צבע של השמן הוא נורמלי.

מה שאני שמתי לב שהמאוורר מתחיל לעבוד רק כאשר טמפרטורה מגיע ל100 מעלות.

יכול להיות שזאת הסיבה? עדים של נוזל קירור הם אלה שגורמים למנוע להתחמם?

באיזה טמפרטורה המאוורר צריך להתחיל לפעול?

פורסם

יוניט שיושב מעל תרמוסטט.

אני ראיתי איך במוסך סמו יוניט חדש, נתנו למנוע להתחמם ועדיין המאוורר התחיל לפעול רק ב100 מעלות.

מישהו מכיר מוסך טוב באזור נתניה שמתמחים בפג'ו?

פורסם

לפעמים נוצרת בועת אוויר במערכת הקירור. קרה לי בעבר ב- 306 וגרם לתצוגה שגויה של הטמפרטורה.

נסה לבצע ניקוז אוויר דרך כל הנקודות . אני לא מכיר את ה- 206 אך ב- 205 היו שלשה "ונטילים". אפשר גם להרים את מיכל הפיצוי למעלה בעת המילוי על מנת לסייע לניקוז האוויר.

• תוכן חדש...