Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הנחיה חדשה של מדור התעבורה , שימו לב :

?attid=0.1&disp=emb&view=att&th=121aa1fc8f0783d2

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אני רואה Xים.

תקן את הלינקים, הם מובילים לשרת דואר של ג'ימייל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צירפתי תמונה, אני רואה אותה , אתם לא?

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
לא רואים את מה שצירפת, ובכל מקרה אין דבר שנקרא "מדור התעבורה", אז מה שזה לא יהיה אני מתייחס בספקנות.

וזאת מנין לך? ראה לוגו המשטרה בקובץ המצורף צד שמאל למעלה.ן

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

החוק נשאר אותו חוק וטרם בוטל. כאן מדובר רק בהנחיה פנימית שכנראה היא במסגרת המדיניות להתמקד בעבירות יותר משמעותיות.

מי שרוצה לסמוך על הכתוב, צריך לצאת מנקודת הנחה שיום אחד מישהו גם יכול לבטל את ההנחיה הזאת ולקוות שגם יקבל עידכון שההנחיה בוטלה, אחרת ימצא עצמו עם דו"ח.

אם המשטרה תהיה מעוניינת שהציבור ידע את ההנחיה, היא יכולה לפרסמה בעט"ר. העובדה שלא עשו זאת, עלולה ללמד שגם בעת ביטול ההנחיה כנראה לא יפרסמו זאת לציבור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני עדיין לא מבין את הבעיה של "לסחוב" כרטיס פלסטיק ששוקל, רחמנא ליצלן, 4 גרם. ולשים באוטו באופן קבוע תעודת נייר ששוקלת רבע גרם.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אצלי הרשיון לא באוטו אלא בארנק שלי (שלא תמיד עלי , לדוגמא שאני נוסע לים)

הרשיון משמש אותי כתועדת זהות וחוסך ממני לסחוב גם אותו (יש לי ארנק בגודל שמתאים רק לכ. אשראי

קאפיש?

פורסם

גם אני ממש לא מבין איזה תירוץ יכול להיות לחוסר נשיאת רישיון נהיגה.

הוא תמיד עלי, באופן טבעי בתוך הארנק, מאחורי כרטיס האשראי היומיומי ולפני כרטיס האשראי למצבי חירום.

אין שום מצב שבו הוא לא עלי, אולי חוץ מכשאני נוסע לים, וגם אז אני משאיר אותו באוטו.

זו החובה האזרחית הכי בסיסית שיש לנו, פשוט להסתובב עם תעודה ולהראות אותה לדמויות שמייצגות את המדינה כשהן דורשות זאת.

פורסם
אצלי הרשיון לא באוטו אלא בארנק שלי (שלא תמיד עלי , לדוגמא שאני נוסע לים)

הרשיון משמש אותי כתועדת זהות וחוסך ממני לסחוב גם אותו (יש לי ארנק בגודל שמתאים רק לכ. אשראי

קאפיש?

אתה רק מצדיק אותי. אם אתה הולך עם הרישיון כל הזמן כת.ז

שאתה הולך לים קח איתך רישיון, ואז תמצא באוטו שלך מקום לאחסן אותו.

כן כן! אפילו באיזטה יהיה מקום לכרטיס הזה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

גם אני יודע את מה שאתה אומר אבל אני יכול להגיד לך שאכן קיים סעיף לדוח על כך:

אי החזקת רשיון נהיגה 6065

נהגת ברכב הנ"ל,ולא נמצא איתך

רשיון הנהיגה,בניגוד לתקנה

9(א)לתקנות התעבורה.

קנס על סה"כ 100ש"ח ללא נקודות.

זה מהספר דוחות האחרון שחולק.

אין כמו אלפא :)

פורסם

ליוסי,

מזתומרת אתה לא מבין איזה תירוץ יכול להיות.

חשבת אולי שלאנשים יש ארנק שהם נושאים בו את הרשיון שלו ואולי הם שוכחים את הארנק.

או אולי באמת אבד להם או לדוגמא פרצו לרכב וגנבו להם את הרשיון.

יכולות להיות 1001 סיבות למה הרשיון נהיגה שלך לא עלייך, אל תשכח שבסופו של עניין כולנו בני אדם ולא מכונות שעושות את אותם הפעולות כל יום.

בכל מקרה סוף סוף אני רואה משהו נורמלי ולפי דעתי זה בגלל שר התחבורה החדש, אם אתם רואים בזמן הקצר כבר נשמעו כמה דברים הגיוניים מהכיוון שלו כמו למשל לבטל את שיטת הניקוד החדשה ועוד כל מיני דברים קטנים.

• תוכן חדש...