Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זו ההודעה הראשונה שלי אז קודם כל אני עדיאל מפ"ת, נוהג לי בכיף בסיויק האצ'בק 98'.

המערכת שלי מורכבת מ HU Pioneer4050UB , Amp lazar vibe430, רמקולים Focal שאני מוכר, וסאב VIBEPRO121 12".

הסאב חזק מאוד, אך לא נקי. כשאני מוריד בEQ של המכשיר ב 80HZ למינימום(לא בקרוס), הסאב נשמע הרבה יותר נקי ועמוק.

בדף הנ"ל יש הרבה נתונים על הסאב שלי אך עם שני הסלילים וראיתי שם נתונים לגבי תיבות שונות והF3 השונה שלהן.

קראתי את המאמרים לגבי גדלים של תיבות והתקנות של רמקולים אך לא הצלחתי להבין איך אני יכול להגיע למצב שהדגש של הסאב יהיה בתחום ה 40HZ או פחות עם פחות דגש מעל תחום תדרים זה. אגב, המצב היה דומה גם בחיתוך דרך המגבר אפילו בנק' הכי נמוכה 40HZ וגם במכשיר ב 50HZ. אני מבין שיש מצב שאני מנסה להוציא מהסאב משהו שאין בו אך אני מאמין שאולי בשינוי התיבה אפתור את המצב. אין לי מושג מה נפח התיבה אבל היא דיי גדולה יחסית לתא המטען שלי, היא PORTED(למיטב הבנתי סאב זה לא מיועד לתיבה אטומה).

וגם...בשבועות האחרונים אני קורא המון בפורום שלא ידעתי שקיים עד לאחרונה. יש כאן המון ידע, השקעה ועזרה, ואני שמח ביותר להיות חלק חדש בזה!!

• תוכן חדש...