Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת פנסי הערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדו ברחוב אבן גבירול בת"א למשך עשר דקות בשעות הלילה ותבחינו שבערך 30 אחוזים מהרכבים נוסעים עם פנסי ערפל דלוקים. :shock:

זאת תופעה די חדשה, אבל לא ברור לי איך זה נותן לנהג כבוד או פוזה, מישהו מוכן להסביר לי את זה ?

(ולא, לא היה ערפל באותו יום :wink: )

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאריך את ה#$% בכמה אינצ'ים טובים, כנראה, לדעתם. אני משתמש בפנסי הערפל (פרט לערפל, כמובן), רק בחניונים חשוכים - זה מאיר בדיוק את מה שצריך בשביל לא לעלות על איזו אבן או מדרכה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לרכב עם פנסי ערפל יש בארץ משום מה תדמית ספורטיבית, בלי קשר לתוצר, דגם ורמת אבזור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זו אינה תופעה חדשה, ניתן לראות בכל עת רכבים רבים אשר נוסעים עם אורות ערפל שלא לצורך.

שימוש באורות ערפל שלא לצורך גורר קנס על סך 250 ש"ח ללא נקודות.

אך המשטרה אינה אוכפת את העברה הזו כלל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פעם אחת ראיתי במו עיני שוטר עוצר רכב (106 XSI אאל"ט, זה היה מזמן) שרק יצא מרמזור, כשהנהג פתח את החלון השוטר פשוט אמר לו לכבות את פנסי הערפל ושיחרר אותו לאחר שהנהג אכן כיבה. אמנם לא ניתן קנס, אבל הייתי בהלם מעצם העובדה שהשוטר שם לב. רק מראה לאן הגענו שהייתי בהלם משוטר שעשה את העבודה שלו ולא רק את החלקים היותר נוחים ופופוליסטיים שלה...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב סיוע בחניונים אפלים, בגולף החדשה שלי (160), פנסי הערפל נדלקים (בצד הרלבנטי) עם סיבוב ההגה, כדי להאיר את הפניה.

עכשיו שהתרגלתי, אני לא מבין איך אפשר בלי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נהג של אחד הקצינים הבכירים בארץ נוסע תמיד עם פנסי ערפל, פעם אחת עצרה אותו ניידת, דרשו ממנו לכבות את אורות הערפל, שיחק אותה מטומטם מושלם - "מה זה אורות ערפל?" "(מכבה את כל האורות לגמרי)רגע ככה זה בסדר?), אחרי 3 דקות נמאס להם שיחררו אותו איך שהוא... :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

וזה טוב לדעתך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא רק בחניונים, גם בכבישים חשוכים לגמרי, זה מסייע המון..

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בכביש במהירות נסיעה סבירה הם לא אמורים לסייע לך, שכן הפנסים מאירים נמוך וקרוב, בתוך זמן התגובה שלך במהירויות האלה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
וזה טוב לדעתך?

אמרתי שזה טוב? אני שונא את כל הנהגים האלה עם הפנסי ערפל.

אני מדליק להם חזרה אורות גבוהים/פנסי ערפל אחוריים, בהתאם למיקומם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לא רק בחניונים, גם בכבישים חשוכים לגמרי, זה מסייע המון..

אם פנסי הערפל שלך מכוונים נכון (נמוך) אז זה כלל לא עוזר, אולי אפילו מפריע מעט.

לכבישים חשוכים יש אורות גבוהים

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...