Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה בכותרת.

רצוי תוכנה פשוטה להפעלה שתתמוך בקבצי SRT וניתן בה לשנות את הגופן ואת גודל הכתובית.

תודה.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בפורום אחר שאני חבר בו המליצו לי על POCKETDIVXENCODER

0.3.60 - זאת גירסה מצוינת, שמטמיעה כתוביות בעברית. פשוט עובד נהדר.

תהנה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה לשניכם,

אני כרגע מנסה את הראשונה שהמליצו, יש לי סרט כבר בתהליך.

הבעיה שראיתי בתוכנה היא אי האפשרות (תקנו אותי אם אני טועה) לשנות את סוג הפונט וגודלו בכתובית.

אראה בסוף כיצד יוצא.

תודה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
בפורום אחר שאני חבר בו המליצו לי על POCKETDIVXENCODER

0.3.60 - זאת גירסה מצוינת, שמטמיעה כתוביות בעברית. פשוט עובד נהדר.

תהנה!

+1

אחלה תוכנה

פורסם

אפשר להשתמש בתוכנה הקלאסית VirtualDub.

אם אתה מכיר אותה, תחפש באינטרנט (או שלח לי את המייל שלך בה"פ ואשלח לך את זה) VobSub שמכיל PLUGIN שמאפשר לך להוסיף כתוביות ולשלוט על כל תכונות הפונט

פורסם
מתעלק, האם ב VirtualDub אפשר לבצע עריכה לקבצי AVI שמקודדים בשיטת DV (נוצרים בלכידת וידאו ממצלמת Digital 8 בעזרת FIREWIRE) ?

למיטב ידיעתי ונסיוני, VirtualDub לא מצליחה לטפל ב DV. מאידך, לא חסרות תוכנות עריכת וידאו שמיועדות למטרה זו כגון Ulead Video Studio.

• תוכן חדש...