Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מאז שנכנסתי לפורום הבנתי שהידע שלי בתחום האודיו ברכב שואף למתחת האפס, ולכן יש לי כמה שאלות :

1. מהם קרוסים? כיצד מחוברים ולמה הם מחוברים? מה הם נותנים, מה התנאים לחיבור קרוסים.

2. מה התנאים להרכבת טוויטרים ( צריך מגבר? לא צריך מגבר? צריך קרוסים? )

3. כמה מגבר רדיו דיסק רגיל יכול להפעיל ? האם כדאי מגבר שמונה ערוצים או שתיים של 4?

4. מה ההבדל בחיבור סאב למגבר לבין חיבור למונו בלוק?

תודה רבה חברים.

אני שמח כל יום ללמוד פה דברים חדשים.

front: morel dotech ovation 6

back :Pioneer 460W TS-A6993

sub: pioneer 1400w TS-W308D4

amp : ba4400

פורסם
תעשה חיפוש יש טונות של תגובות בנושאים!

חיפשתי בנושא הקרוס ולא מצאתי תשובה :(

זה והשאלה על הטוויטרים הכי דחופים לי.

front: morel dotech ovation 6

back :Pioneer 460W TS-A6993

sub: pioneer 1400w TS-W308D4

amp : ba4400

פורסם

1. אני יתן למומחי הפורום לענות .

2. טוויטר אתה יכול גם להגביר דרך ה-hu כמובן שזה ישמע פחות טוב מאשר אם תחבר אותו לקרוס ומשם למגבר.

(קרוס זה חלק מיחידה של קומפוננט שבא אם רמקולים טוויטרים וקרוס.

3. מגבר 8 ערוצים ? בשביל מה?

עדיף מגבר 4 ערוצים +מונובלוק .

4. מונובלוק זהו מגבר בעל יציאה אחת שנועד לסאבים.

פורסם

תריץ חיפוש על נקודת חיתוך, אבל עקרונית לא מומלץ לחבר טויטרים ישירות לרדיו או למגבר כי הם יקבלו תדרים שהם לא צריכים לנגן ויתקלקלו, צריך לפחות לשים קבל(עדיף לשים קומפוננת מוכן)!

• תוכן חדש...