Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כפי שרובכם בטח (לא) יודעים, מכרנו ממש לפני שעה את הקסארה, עד פה, חוץ מזה שקצת עצוב לי, הכל טוב. סגרתי עם אבא שלי שנקנה פוקוס (2003 2.0 האצ'בק) אבל משום מה, ברגע האחרון הוא החליט שהוא רוצה קורולה (2001 1.6), דבר שעושה לי חשק, איך לומר, לקפוץ מהגג.

פה אתם נכנסים, אני צריך אחד משני דברים: או שתגידו לי מה כן טוב בקורולה הזאת, או שתתנו לי טיעונים משכנעים בעד הפוקוס (טיעונים בנושא אמינות שווים יותר נקודות)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אז ככה, אתה יכול לאמר לאביך שהפוקוס היא אחד הרכבים הלא יפניים האמינים ביותר שהוא ימצא.

תן לו לעשות סיבוב קטן על הפוקוס, וסיבוב קטן על הטויוטה ושיחליט אז.

הטויוטה טובה מאד כנראה, אבל משעממת למוות. הנקודות היחידות שהן היתרון שלה כרכב הן אמינות, וזריזות.

הפוקוס עולה עליה בנוקאאוט בכל הקשור להתנהגות, נוחות, מרווח, וכו'. עם מנוע 2 ל' היא תהיה גם יותר חזקה ומהירה

מהטויוטה. לגבי אמינות, אני משוכנע שתהיה אמינה מאד.

האמת, שווה קפיצה מהגג אם בסוף תקחו את הטויוטה:lol:.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כך בחשבון יהיה לך קשה למצוא פוקוס האצ'בק ועוד 2.0 ליטר שמורה לעומת הקורולה...ולמה עם ישראל בארץ הקודש אוהב רכבי סדאן לא מובן לי מדוע . בניגוד לאירופאי שאוהב מכוניות האצ'בק 5 / 3 דלתות .

פורסם

שלום

בתור ההתחלה אתה יכול להגיד לאביך שקורולה צפופה למשפחה (במיוחד אם אתם יותר משניים - אתה+ אביך :lol:)

לאחר מכן תגיד שאתה רוצה רכב עם רמת הבטיחות של 4 כוכבים (פוקוס ) ולא שלושה (קורולה ) - בטיחות יותר טובה למשפחתו לא חשובה ?:wink:

קורולה גם תהיה שנתיים יותר ישנה - הרכב לא משתבח עם השנים.

תגיד גם שקורולה זה רכב מאוד לא נח, שאתה דואג לגב של אביך :lol:.

מה יותר טוב בקורולה? חוץ ממה שכבר נאמר, לקורולה צריכת הדלק יותר טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה למכור את האוטו כדי להתקדם שנתיים שלוש בשנתון.

גם הקורולה וגם הפוקוס הם דגמים מקבילים לקסארה מבחינת הטכנולוגיה והעיצוב.

הקורולה נחותה מהקסארה בכל פרמטר.

אני מניח שקיבלתם איפשהוא בסביבות ה-12-15K עבור הקסארה שלך - אם אבא שלך באמת חושב שהוא ישתדרג אם הוא ישים עוד 20K או אפילו יותר עבור קורולה, הוא טועה. במקרה הזה, טעיתם בזה שמכרתם את הקסארה.

רוצה שדרוג? קח C4 מהליסינג. זה חתיכת שיפור...

פורסם

אני ארחיב, הקסארה נמכרה ב15 וחצי אש"ח

ולגבי מציאת פוקוס, כבר יש אחת על הכוונת (היא היחידה שנמכרת ביד2 בחיפה, ואחת משתיים בכל הארץ(:shock:)

והקורולה היא של חבר שלו מהעבודה

ככה שזאת התלבטות בין שני רכבים ספציפיים, אפילו לא דגמים בכללי

פורסם

הוא יקלל את היום שהוא מכר את הקסארה, תאמין לי.

הקורולה 01 זה רכב תת רמה לעומת הקסארה ואתה תרגיש את זה היטב.

קיבלתי בזמן טיפול טיימינג אחת כזו בתור אוטו תחליפי והמוסך ורק רציתי לשבת שוב בתוך הקסארה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: נוספה עוד אופציה למשוואה, ניסאן אלמרה (2004 1.8 פרפקט)

והשאלה היא כזאת: ביחס לקורולה (כי הפוקוס לצערי הרב כבר ירדה מהפרק) שווה או לא שווה?

למה יש ממש מעט מהן על הכביש? (האם יש איזשהי סטיגמה בנוגע אליה או מה)

ולמה המחיר שלה זהה לקורולה כשמדובר בהפרש של 3 שנים? (50 אלף לאלמרה ו47 לקורולה)

פורסם
ולמה המחיר שלה זהה לקורולה כשמדובר בהפרש של 3 שנים? (50 אלף לאלמרה ו47 לקורולה)

למה מכרתם את הקסרה ב 15000 ש"ח , כשטויוטה קורולה מאותה שנה עולה 30000 ש"ח, אם לא יותר ?

פורסם

רק לאחרונה ניסאן ממש הצליחו לחדור לשוק, והצליחו להפוך למותג פופולארי.

האלמרה לא הייתה פופולארית כשנמכרה והרוויחה את המוניטין המצויין שלה באיחור של כמה שנים.

גם עכשיו אם תשאל את אדון ישראל ישראלי לגבי מכוניות משפחתיות רוב הסיכויים שהוא בכלל לא יחשוב על האלמרה, פשוט כי היא לא קיימת בתודעה שלו.

טויוטה קוורלה (וטויוטה בכלל) זה אחד המותגים הכי שומרי ערך בשוק ולכן ההבדל. כמו שאתה יכול למצוא מגאן 2 במצב מצויין שנת 2006 באותו מחיר. הכל עניין של סחירות ושמירת ערך.

• תוכן חדש...