Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם שמים בבגאז' של האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שחלקכם יודעים אנחנו (זוג +1) קונים אוטו לראשונה (מגאן 2005).

תהינו איזה דברים פרט לנוזל קירור ,סמרטוט, מגבה ,מפתח גלגלים וערכת קפה כדאי שיהיה באוטו.

נשמח לטיפים! תודה.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הבחורה :lol:

(תעשה חיפוש, יש המון שרשורים בסגנון "מה יש בבגאז' " , צפה להפתעות )

השנישקל שלי: ארגז כלים כללי + סט בוקסות טוב , שמן מנוע, מיכל מים 4 ליטר (על כל צרה טפו טפו) , כבלי הנעה וזהו!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני ממליץ לרכוש מפתח גלגלים טוב (בנוסף או במקום לזה שבא עם הרכב),מפתח בצורת הצלב.

עם המפתח שבא עם הרכב קשה מאוד לפתוח את ההברגה של הגלגלים.

מתחיל הקיץ, כדאי אולי שתהיה הצללה של החלונות :

05largewa6.th.jpg%D7%A6%D7%9C%D7%95%D7%9F%20%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91%20130%20%D7%A2%D7%9C%2060%20%D7%A1%D7%9E%20-%2022%20(1).jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מבין למה לסחוב את כל שמנים למיניהם , כאילו אם באמצע הדרך ילך המנוע ותעוף הבוכנה , חיש מהר יצא הארגז כלים יעשה אוברול למנוע וכמובן לא לשכוח למלא שמן.

לדעתי צריך כלים להחליף גלגל,4-5 ליטר מים , אם יש ידע בסיסי במכונאות אז אולי ארגז כלים קטן בשביל להחליף צינור גומי שהתפוצץ אבל לא יותר מזה , לכולם היום יש פלאפון ושירותי גרירה (והמבין יבין)

ולמרק10 צרפתי וגרמני נמצאים באותה הסירה רק שברכב גרמני צריך גם כספת קטנה שתכיל מזומנים רבים למקרה שיהיה צורך בחלפים יקרים. וכמובן שתא מטען של יפני יכול להרשות לעצמו להיות ריק :wink:

פורסם

מה שיש לי בבגאז' ומה שאני ממליץ שיהיה לך זה מאוד שונה.

הנה תמונת מצב של הבגאז' שלי.

1) מברג פיליפס

2) ג'ק

3) 3 ליטר שמן מנוע

4) פנס

5) כבלים

6) מגירות עם מספיק בגדים להחלפה ל3 ימים

7) לוח לבן מחיק

8) סוודר

9) זוג ג'ינס שאמרו לי לזרוק אבל אין לי לב לזרוק אז אני שם אותם שיספגו נזילות שמן מהמיכל של 3 ליטר שאני שומר שם.

10) 3 משולשים (לא יודע למה)

11) סט בוקסות

פורסם

9) זוג ג'ינס שאמרו לי לזרוק אבל אין לי לב לזרוק אז אני שם אותם שיספגו נזילות שמן.

בבגאז'? :?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

תכולת הבגאז' :

1. ארגז כלים (ובו פלאייר,ג'אפקה,קטר,פטיש, מברגים למיניהם, סט בוקסות, אזיקונים - חשוב!).

2. כבלים להתנעה בהזמנה מיוחדת (באורך 5-6 מטר. הקצרים בעייתיים, לעיתים קצרים מידי).

3. מים לקירור + שמן מנוע (ולמי ששאל למה-אז אם אתה מגלה שחסר - תמיד ניתן להוסיף ולהמשיך ליסוע, ולא על גרר).

4. סמרטוטים (תמיד טוב), ומגבונים לחים.

5. צעצועים וכל מיני אביזרים לילדים (שלא ישתגעו בנסיעות ארוכות).

6. בנוסף על אביזרים להחלפת גלגל (המגיעים עם הרכב), גם מפתח צלב.

7. נורות להחלפה מכל הסוגים.

alfa 156 2.5.

פורסם
את חפירה ו DUCK TAPE.:twisted:

:lol::lol::lol:

אם רזMALE היה נכנס לשרשור, היה מוסיף ברכה (הי"ד).

אצלי הבגאז' ריק. יש לזה את האפקט הפסיכולוגי על הילדים, שלא מתים על הבילוי שם בחושך. :twisted:

פורסם

תתפלאו, במגאן 2005 הג'אבקות והבוקסות (שעוזרות נורא ברכבים יותר ישנים) לא ממש יעילים.

קח איתך 2 בקבוקים מים מינרליים, לעצמך, שמן מנוע, שמן גיר אוטומט (גם להגה) ומים לאוטו. לא 8 ליטר מכל אחד, ליטר.

קח כבלי התנעה, עדיף לא כאלו ב3.90 במבצע באוטו דיפו אלא משהו שבאמת יניע לך את האוטו במקרה הצורך. אני גם לוקח ערכת עזרה ראשונה, לא התיק הענק של החובש בטיול שנתי אלא כמה פדים מספריים עם קצה קהה פלסטרים וכו'.

ערכת קפה? לפי הטעם רק תוותר על הבלון גז 18 קילו של אמגזית יש כאלו יותר קטנים ונוחים.

וזהו בעיקרון תחסוך מקום בבגאז' ותחסוך משקל מיותר מהאוטו וזה העיקר.

ובאוטו שלך שים נייר טואלט ומגבונים, תאמין לי זה שימושי...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אצלי תא מטען ריק, אין בו כלום.

ברכב כמו המגאן, הסט המקורי להחלפת הגלגל מספיק בהחלט וגם שמן/מים לא יעזרו, במקרה הצורך יש ביטוח גרירה.

בכל מקרה, לאור כמות הגניבות הרכב באיזור שלי, כל פעם שאני יורד מהרכב אני נפרד ממנו כאילו זו הפעם האחרונה שאני רואה אותו.

• תוכן חדש...