Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי אפשרות לתת קישור ישיר לכתבה, אלא רק לאתר התוכנית, אז הנה תקציר לכל מי שלא ראה: אדם שרכש פורד מונדאו חדשה נסע ברכב שבועיים מהיום שבו קיבל אותו, ובעודו נוהג במהירות של כ-100 קמ"ש לפתע נדלקו לו כמה נורות אזהרה והרכב נעצר. הרכב נגרר למוסך מורשה בחולון, שם נאמר לו שיש בעיה בראש המנוע וכי צריך להחליפו. הלקוח ביקש מהמוסך לא לעשות דבר מכיוון שברצונו לבדוק בעצמו פרטים נוספים לגבי התקלה, לא לפני שקיבל אולטימטום ממנהל השירות שאם לא יתקן את רכבו, יהיה עליו להוציא אותו משם.

לאחר שסיים את בדיקתו, חזר הלקוח למוסך, רק כדי לגלות שבניגוד מוחלט להוראתו, הרכב כבר תוקן בהוראת מנהל השירות. אם לא די בכך, התברר שבאותו זמן ממש נמצאת במוסך מונדאו זהה מאותו שנתון עם אותה בעיה בדיוק.

הלקוח דרש ממנהל השירות לקבל את כספו בחזרה או מונדאו חדשה במקום שלו, אולם הוא סירב, אך במקביל נתן לו חבילת הטבות, הכוללת התחייבות לרכישה חוזרת של הרכב בחלון זמן של שנתיים וחצי עד חמש שנים ממועד המכירה במחיר מחירון, ובנוסף גם לקבל את שלושת הטיפולים הבאים על חשבון החברה. כשהלקוח השני שמע על ההסדר הזה, הסכים מנהל השירות לתת גם לו את חבילת ההטבות הזאת.

לדעתי, חוץ מכך שמנהל השירות הורה לתקן את הרכב בניגוד להסכמת הלקוח, אני לא מוצא דופי בהתנהגותו.

אני חושב שחבילת ההטבות שהוא הציע היתה הוגנת ביותר, וממילא אם הוא הצליח לתקן את התקלה לחלוטין (ראוי לציין שלא מדובר בכשל סדרתי, אלא בשני מקרים שנכון להיום הם היחידים שידוע עליהם), אין שום הצדקה להחליף את הרכב או להשיב ללקוח את כספו.

מה דעתכם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלעד שלום רב !

דעתי היא שברכב חדש, גם אם התקלה היא פגם ביצור, והתקלה היא לא מינורית, ומחייבת פירוק ראש מנו, ברכב חדש כאמור(אני לא צפיתי בכלבוטק הערב, בגלל שצפיתי בערוץ המתחרה באותה עת, אך הקלטתי את התוכנית בווידאו, ואצפה בה מחר), לא הייתי מוכן שיתקנו, והיתי עומד על זכותי להחלפת הרכב, גם אם תינתן אחריות לכל החיים.

צפיתי כעת בתוכנית, מתוך הקישור שאלעד נתן, ולמרות הצופרים שקיבלו שני בעלי שני הרכב, של הבטחה לקנות את הרכב תוך שנתיים ןחצי עד 5 מיום עליתו לכביש, במחיר מחירון, כוללל שלושה טיפולים חינם, עדיין ההתנהות היבואן לא כשרה, שלא נאמר"כשר אך מסריח".

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני בדעה של להחליף רכב

כשתמכור אחד כזה,ותציין החלפת ראש מנוע (אפילו במסגרת אחריות) במועד כל כך מוקדם - זה לא יכול להיראות טוב.

ואיך בכלל מגיעים למצב כזה? חשבתי שרכב צריך ממש התעללות בשביל לשבוק ראש מנוע :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רק לי לא היה מובן שהם צילמו את המונדיאו הישנה כמונדיאו ה"בעייתית"? דיברו על החדשה, לא?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לדעתי,הוא היה חייב להחליף את הרכב בחדש.

אני לא יסע בהרגשה ששילמתי על רכב חדש שעבר פירוק ראש מנוע בשביל חבילת הטבות.

אני מאמין שאף אחד אחר בפורום הזה לא היה מסכים לכך.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אין דבר כזה.

בזמנו רכשנו פיג'ו 205 GTI חדשה מהחברה, גם אחרי פחות מחודש היה צריך להחליף את המנוע (ועוד המון המון בעיות לפני זה) ולא נתנו לנו רכב חדש ולא נעלים.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

כשתמכור אחד כזה,ותציין החלפת ראש מנוע (אפילו במסגרת אחריות) במועד כל כך מוקדם - זה לא יכול להיראות טוב.

לדעתי הטיעון שלך איננו רלוונטי למיקרה, כיוון שדלק רכב התחייבה (עוד לפני כלבוטק) לרכוש בחזרה את הרכב במחיר מחירון מלא.

לענייננו - אני חושב שהתנהגות החברה הייתה סבירה שכן ההצעה שניתנה לרוכשים הינה הוגנת.

העניין הוא שישנם רוכשים שההתייחסות שלהם למכוניות איננה רציונלית (מי כמונו בפורום מבינים את זה) ולכן יכולים להיות כאלה (אני בינהם) שההצעה הסבירה של החברה לא תפתור אותם מכאב הבטן שילווה אותם כל פעם שיביטו על הרכב.

טיפוסים כאלה ידרשו להחליף את הרכב - וגם הם צודקים.

פורסם

כיבואן שהחלק הארי מבין לקוחותיו הם חברות הליסינג, הוא מתייחס בהתאם ללקוח ה"פשוט".

הקביעה הנחרצת של "רכב חדש או כסף חזרה אתה לא תקבל" הרתיחה אותי. גועל נפש של יחס.

פורסם

היי אני חושב שזה לא 2 מקרים יחידים, כי אני שמעתי על הנושא הזה לפני שבועיים כשהייתי במוסך שלי לצורך טיפול.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רק החלפת הרכב לחדש או כסף חזרה.

לא הייתי מסכים להתפשר על שום דבר באמצע והייתי הולך על זה לבית משפט.

לא יתכן שיבואן רכב יתייחס כך ללקוחותיו, בסופו של דבר הצעד שביצע היבואן של תיקון הרכב ללא אישור הלקוח

גרם לכך שהעניין נסגר בפשרה ולכן הוא ביצע אותו.

אני לא מסכים עם הגישה שהוצגה כאן שמנהל השירות של דלק מוטורס נהג בצורה הוגנת. צורת הדיבור שלו היתה מתנשאת ומרגיזה והוא לא נתן הרגשה שהוא בא לקראת הלקוח אלא שהלקוח הוא מטרד והוא בכלל עושה לו טובה עם כך שהוא מטפל בעניין.

דרך אגב, מי אמר שהלקוח רוצה להחזיק ברכב שנתיים וחצי נוספות לפחות? אולי הוא רוצה למכור את הרכב עוד שנה?

לצערי לא פורט בתוכנית מה היתה הפשרה הסופית אותה קיבלו שני בעלי המונדיאו "לשביעות רצונם" כלשון הכתבה.

נ.ב. חבל שבאילוסטרציה החובבנית שלהם היתה מונדיאו מהשנתונים של 2004-2005... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בית משפט לא יעזור במקרה הנ"ל - החוק לצד היבואן.

בהחלט לא נעים, מצד בעל הרכב, אבל לא בעייה שמצדיקה החלפת רכב לחדש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אלעד שלום רב !

דעתי היא שברכב חדש, גם אם התקלה היא פגם ביצור, והתקלה היא לא מינורית, ומחייבת פירוק ראש מנו, ברכב חדש כאמור(אני לא צפיתי בכלבוטק הערב, בגלל שצפיתי בערוץ המתחרה באותה עת, אך הקלטתי את התוכנית בווידאו, ואצפה בה מחר), לא הייתי מוכן שיתקנו, והיתי עומד על זכותי להחלפת הרכב, גם אם תינתן אחריות לכל החיים.

צפיתי כעת בתוכנית, מתוך הקישור שאלעד נתן, ולמרות הצופרים שקיבלו שני בעלי שני הרכב, של הבטחה לקנות את הרכב תוך שנתיים ןחצי עד 5 מיום עליתו לכביש, במחיר מחירון, כוללל שלושה טיפולים חינם, עדיין ההתנהות היבואן לא כשרה, שלא נאמר"כשר אך מסריח".

בברכה

צביקה

ה"עמידה על זכותך לרכב חדש", היא בהחלט מרשימה, אלא צריך להבין שאין בה הרבה כל זמן שבצד השני ה"זכות" שלך לא מובנת מאליה.

פורסם

אמנם מנהל שירות הלקוחות נראה ונשמע כמו סנוב רציני, אבל סה"כ השירות שבעל הרכב קיבל הוא טוב.

מספיק שהובטח לו שהוא יכול למכור לחברה את הרכב במחיר מחירון מלא + טיפולים והטבות אחרות.

נכון, זה מבאס שאתה קונה רכב חדש ויקר ומגלה כבר בהתחלה תקלה כזו, אבל נראה לי קצת מוגזם

לערב את כלבוטק בעניין כאילו גנבו לו את הכסף. סה"כ יש כאלה פשרות כל יום עם יבואני רכב שונים

ושום דבר לא מתפרסם, הבנאדם קצת הגזים.

פורסם

זה שאמרו ללקוח "קודם כל אני לא חייב לך כלום במסגרת האחריות" העיף לי אותו מהעיניים.ככה מתחילים שיחה?

בחיים לא אקנה אצלהם רכב.

דלק מוטורס זה מונופול של ליסינג,לקוח פרטי הם לא רואים ממטר.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
בהחלט לא נעים, מצד בעל הרכב, אבל לא בעייה שמצדיקה החלפת רכב לחדש.

+1

היה לבן אדם תקלה בראש מנוע, החליפו על חשבונם, שמו חלק חדש וסע לשלום. בשביל מה אחריות? כדי לתקן פגמים, לא?

מעבר לזה, כפי שהבנתי לא החליפו לו מנוע, אלא ראש בלבד.

בקיצר, לטעמי סיפור קצת מצוץ מאצבע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...