![]() |
|
|||||||||
| מודעות שירות | ||||||
|
|
||||||
![]() |
|
|
כלי נושא | מצבי תצוגה |
|
|
#31 |
|
נהג נמרץ (> 500 הודעות)
![]() ![]() ![]() |
בעניין: פרוייקט HIGH END CAR PC - מתחילים להריח את הסוף..
מר נימי הקיפוד היקר ,
אין לי בעייה לעזור לך בrr רק תגיד מה בדיוק אתה צריך , זה ממש שטויות להגדיר אותה.. אני אישית היום התקנתי סוף סוף את המחשב ( יש לי עדיין סגירות אחרונות של סידור חיווט וכו' אבל סה"כ הכל עובד ) לסקין אני מחכה כבר בקוצר רוח לelite lite 2 ( שאמור לצאת בקרוב ) בינתיים אני עובד עם elite lite 1 שלא עבר יותר מדי שינויים על ידי בגלל הציפייה ל-2 ron3 נגן - תוכנה עיבוד עם asio - תוכנה לא הבנתי איך נכנס הכרטיס קול לזה בקשר לpre אני עובד עם הaudigy 2 שאמור להוציא פחות מזה ( לא זוכר מספר מדוייק ) , אמנם רק היום התקנתי ועדיין הכיוונים הם לא כיוונים אבל יש סיגנל מאוד גבוה ( לעומת האלפיין שהיה לי ) אז לא אמורה להיות בעייה..
HeadUnit : Car-Pc | Processor : Soundblaster Audigy 2 ZS ( SB0350 ) | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |
|
|
|
|
| מודעות שירות | |
מודעות שירות ![]() |
|
|
|
#32 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
שאלתי על חיבור PRE יעודי לא רק בגלל האיכות אלא גם מפחיד אותי שפתאום הגדרות הוליום ישתנו אחרי ריסט ...
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
נהג שודים (> 1000 הודעות)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: מרץ 2004
|
זה לא אמור לקרות וסביר גם שלא יקרה, אבל בכל אופן אני אדאג ל KILL SWITCH שישב על פיקוד הרמוט בהדלקה.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
הי,
אתה יכול לפרט קצת על התוכנה של KILL SWITCH ? או שזה איזה סקריפט.... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
נהג שודים מדופלם (> 1700 הודעות)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: אוגוסט 2004
|
יש תמונות של המארז ?
|
|
|
#36 |
|
|
KILL SWITCH זה לא תוכנה, אלא, בסה"כ מתג שיושב על כבל הרמוט (הדלקת המגברים) שיוצא מהסוויטצ' וניתן במהירות לנתק המגברים במקרה חירום (אני חושב שלגורל יש משהו דומה ברכב)
תמונות יהיו אוטוטו אני עובד עליו בזה הרגע. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
גורו CarPC
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: מרץ 2003
|
לPRE AMP שלך יש וולטאז' מסויים,
זאת אומרת שאם לדוגמא האודי ג'י מוציא 2 וולט, ואתה תכוון את המגברים שלך ככה, שכאשר הכרטיס מפיק את המקסימום עדיין אין סכנה לאלמנטים. אז גם אם כתוצאה מבאג כלשהו המחשב יעשה BOOT על ווליום מיירבי, לא יהיה נזק. ככה שלא מוצא סיבה שתהיה בעיה בעיניין הזה. ואכן לי יש ניתוק נפרד למגברים, מ2 סיבות. א.אם קורה משהו והמחשב נתקע או משהו (לא קרה למען האמת בשנה וחצי שאני נוסע עם המחשב) שיהיה אפשרות לנתק. ב.כדי שיהיה אפשר להשאיר את המחשב דולק, ולכבות את המגברים (נגיד שאני יוצא מהרכב לסופר, קיוסק, לתדלק וכו'. ולא רוצה לעשות BOOT מחדש למחשב. אבל גם לא רוצה להשאיר מערכת, עם 3 מגברים גדולים ורעבים, פועלת בלי מנוע.
|
|
|
|
#38 |
|
|
הרגע המיוחל הגיע..
פיזית, המחשב מוכן. אל תתבלבלו מהגימור ה"לא מושלם" (בלשון המעטה.. - התמונות צולמו עם פלאש אז צצו הרבה "בעיות גימור" אבל ייעשו עוד פינישים..) בכל מקרה הכוונה היא שהמחשב יושקע בתוך פלטת מגברים מוסווים כך שהוא בפועל יבלוט החוצה +- 5-7 ס"מ אז אני לא דואג כל כך לבעיות גימור בחלק התחתון. יש עוד פינישים לעשות ויש עוד זמן לביצוע התאמות אז אם יש למישהו ביקורת כלשהי --> זה הזמן, דעתכם חשובה לי מאוד !! (בגללכם נכנסתי לסרט הזה.., מפגש אחד תראו מה קרה לי !! - אני לא בא יותר.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
גורו CarPC
|
במקום פרספקט הייתי מעדיף פלאטה מלאה, וגרילים מפלסטיק.
כמה שפחות יבלוט לשומר בקניון, ככה יש יותר סיכוי שתהיה לך מוזיקה גם ביציאה מהקניון. בכל אופן נראה נחמד, הייתי מנסה לעבוד עם PCI RISER, אם הפלאקסי עושה לך בעיות תעבוד פשוט עם זווית 90 מעלות, שזה בדוק לא יעשה לך בעיות (הפלקסי לפעמים עושה בעיות בגלל איכות ההלחמות, וגם כי המתחים מעט משתנים בגלל אורך הכבל. ולא כל כרטיס "שורד" את זה) ככה תוכל להוריד את הגובה מ14 סנטימטר (ATX) לפחות מ9 סנטימטר (LATX)
|
|
|
|
#40 |
|
|
הפרספקס זו ההעדפה שלי כי יש תאורה פנימית. הפרספקס שקוף-אפור, התאורה כחולה -> יצא יפה..
תאמין לי שניסיתי להגיע למארז נמוך יותר. קניתי RISER מיוחד ל PCI EXPRESS. אבל הוא לא מגיב טוב כי הכרטיס, על אף היותו מסוג PCI EXPRESS מגיע עם מגעים (אורך הטרמינל) באורך 2 ס"מ. חוץ מזה יש בעיה של חום כאשר הכרטיסים מונחים אחד מעל השני. עשיתי את המקסימום שאני יכול בכדי לצמצם את גודל המארז וכפי שאתם רואים אין יותר מדי חופש. גם את הקירור תכננתי בצורה כזו ששתי המאווררים דוחפים אויר פנימה שיוצא מהחורים העגולים מכל הצדדים. בבית הטמפ' בפנים לא עולה מעל 42 מעלות, באוטו הסיפור יהיה אחר לגמרי. הכרטיס מסך המובנה והכרטיס קול מהווים נקודות חום רציניות. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
גורו CarPC
|
זה מאוד חם,
המחשב שלי בבית לא עלה מעל 23 מעלות (בחדר ממוזג באופן יחסי) ובאוטו בשיא החום הוא מגיע ל45 מעלות. לפי איך שאתה מתאר את זה, ביולי אחרי שהרכב יהיה יום בשמש, המחשב שלך יגיע לאיזה 70 מעלות. בקשר לPCI RISER, אתה לא חייב כמובן, ואם טוב לך ככה אז סבבה. אבל אני בטוח שאפשר למצוא פתרון. משהו בסגנון הזה לדוגמא
|
|
|
|
#42 |
|
|
טעות שלי. הטמפ' לא עולה על 32 מעלות בבית. (42 הייתי כבר דואג.)
כרגע אני כבר לא מתכוון לבנות מארז חדש אבל ה RISER שאני צריך הוא מסוג PCI EXPRESS (כמו של כרטיס מסך חדשים יותר) ואין הרבה כאלו בשוק, קניתי אחד ב 20 דולר, לא הלך, ויתרתי. בנוסף, חשבתי לקנות דף נחושת בעובי 2 מ"מ (יש דבר כזה..) ברוחב 10 ס"מ ובאורך 60 ס"מ ולקפל אותו בזויות 90 מעלות כך שהוא יעטוף את כרטיסי הקול ויגן עליהם מהשראות בסביבת המחשב. (אין לי מושג אם זה אפקטיבי או לא אבל משתמשים בזה בתעשייה ויש לי גישה לדפים הללו בכלום כסף) |
|
|
|
|
|
#43 |
|
גורו CarPC
|
אתה ואדגר יכולים לפתוח מועדון חובבי הנחושת
|
|
|
|
#44 |
|
פורומניאק
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: ספטמבר 2004
|
אל תשכחו שלנחושת יש נטיה מאוד מובהקת להתחמצן וצריך להגן עליה מפני לחות.
תנסה קודם כל לאוורר את הלוח כמו שצריך (אולי מאוורר גלילי יהווה פתרון מספק) באזרת אוורור - אם יהיו בעיות אז תתכנן גוף קירור מנחושת - בשביל שהוא יספוג את החום מהכרטיס - היה רצוי שהוא יוכל לבוא אליו במגע כמה שיותר קרוב.
Car: Corolla 07 Frontal - Full kick panel isntall, TW+MIDs HAT L1 + L4, Woofer: AA Havoc, Frontal AMP - ZED Audio - Leviathan, SUB: AuraSound NS10-513 Mono: SunDown Audio SAE-1000D, Processor: Audison Bit One, HU simple Clarion(Working on CarPC) |
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
חדשות טובות לכל משתמשי ה RR. התוכנה מעתה תומכת באופן כמעט מלא בעבודה עם FOOBAR (ב RR יש רק 10 ערוצים ל EQ וב FOOBAR יש 1
למי שלא בעניינים, FOOBAR נחשב לנגן איכותי יותר מ WINAMP אם כי קצת כבד יותר. http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-p...er-plugin.html |
|
|
|
![]() |
נושאים דומים
|
||||
| נושא | יוצר הנושא | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| היום חיברתי את ה-CAR PC ,צריך יעוץ . | ofer1973 | אודיו ומולטימדיה לרכב | 6 | 12/02/09 10:16 |
| פרוייקט ה CAR PC של NIMIKIPOD | nimikipod | אודיו ומולטימדיה לרכב | 35 | 12/01/09 22:09 |
| עדכון התקדמות: פרוייקט ה- CAR PC שלי ! | poz | אודיו ומולטימדיה לרכב | 29 | 16/10/08 10:30 |
| car pc סיום פרוייקט + תמונות | עתיד | אודיו ומולטימדיה לרכב | 129 | 18/06/08 12:16 |
| כלי נושא | |
| מצבי תצוגה | |
|
|
| ביטוח רכב | |||