Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי פה המלצות על קומבינה טובה של רדיו שישמש כדיבורית, אך לא מצאתי פה כ"כ המלצות חד משמעיות חוץ ממכשיר אחד שיקר מהתקציב שלי [cde-103bt] . אני מקווה שאפשר למצוא משהו נומרלי בפחות מאלף מרשרשין...

הדרישות:

1. טיונר טוב - מאסתי ברעשים לא סבירים

2. בלוטות' או אופציה אחרת (אם יש, אולי חיבור חוטי?) שהופכת את הרדיו לדיבורית - שזו בעצם הסיבה להודעה הזאת.

3. עדיפות לקיום לכניסת AUX וUSB - אם כי לא חובה את שניהם

4. עוצמת הגברה וכו' לא חשובה, אני לא מתכנן כרגע שינויים ברמקולים הבסיסים ברכב.

פורסם

יש לך כאן אחלה מכשירים שבעולם ולא כולם עוברים את ה1000 "מרשרשים" תתפרע:

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=T-MP3&DB587377=587378

אישית ממליץ על הקלריון cz109a, תמצא אותה שם למטה חמוד מאוד וזול.

איכותי גם אפשר לומר למחיר הזה!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

תודה :)

השאלה מי מהם מבצע את פונקציית הדיבורית כפי שצריך? כי לא בטוח שכולם יספקו את התוצאות,

בשביל זה אני צריך בעצם ייעוץ על דגמים מומלצים.

האם המכשיר רק משמש כרמקול-דיבורית או שבכל המכשירים יש מקרופון פנימי?

פורסם

את זה אני לא יוכל להגיד לך בוודאות , תצטרך לשאול מישהו שיש לו כבר מכשיר כזה או פשוט את החנות.

למרות שלדעתי את השמע של הדיבורית אתה תקבל מהרמקולים שזה הכי הגיוני וככה זה אמור להיות מצויין ואיכותי.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

הייתי היום באיזו חנות, ההסברים שקיבלתי שאפו לאפס

למישהו יש המלצה לדגמים טובים ולא יקרים?

פורסם

מדוע אין הרבה מכשירים בסביבות 1000? למעלה נתנו קישור עם עוד מכשירים שחלקם זולים יחסית

כמו Clarion CZ109A שעולה פחות מ-600 וסוני Sony MEXBT2500

הבעיה: למעט הסוני שיש עליו הרבה תגובות הרוב אין כ"כ דעות ולכן אני כאן...

גם לא ברור מה הקטע שלן BT READY , זה אומר שיש BT או שצריך להוסיף מתאם?

אשמח לעוד תגובות 8) תודה מראש

פורסם

לפי דעתי יש לך רצונות רבים לתקציב שנתת.

BT Ready כלומר תומך במתאם BT.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

קודם כל תודה חברה :)

1+לPIONNER

מה זה אומר שאתה תומך בהמלצה על הפיוניר?

האמת שהוא חריגה לא קטנה חשבתי על משהו ב- 600-1000 ש"ח והפיונר עולה בערך כפול.

בהתחשב בזה שאני לא הולך להשקיע במערכת הגברה/רמקולים כדי להנות ממכשיר איכותי, זה אולי קצת יותר מידי.

אולי במקום זה שוה לי לשקול מראה שמשלבת דיבורית BT+חיישן רוורס? ראיתי דבר כזה לא מזמן באינטרנט.

• תוכן חדש...