Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נפרדנו בצער מה- TSI 08 הכחולה שלנו, ואספנו את החדשה. לפחות אנחנו יודעים שהיא הולכת לבית טוב.

אין בינתיים התרשמויות יותר מידי, בסה"כ נסעתי עליה מעט מאוד ועכשיו היא בכלל אצל אשתי. דיווחים מוטוריים בעתיד.

מה שכן, מערכת הרדיו והמיזוג פשוט מהממת. אני עדיין חושב שהיא לא פשוטה לתפעול כמו הקודמת, וזו נקודה לרעת הקונצרן שחיפש איך לתת מראה והרגשת upmarket, בסגנון אאודי, אבל שלל האופציות פשוט משמח כל חובב גדג'טים. גם מחשב הדרך המורחב הוא משחק מהנה. כמובן, לא בזמן נסיעה (אגב, המחשב כותב לך, אם אתה מנסה לשחק בו בזמן נסיעה, שהוא לא מתיר זאת! אח, הבטיחות הגרמנית הזו היא משהו :-) ).

לצערי, צלם אני לא, אבל הנה כמה טעימות ממצלמת הסלולר שלי:

13052009(003).jpg

13052009(004).jpg

13052009(005).jpg

13052009(006).jpg

13052009(007).jpg

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפיפיה! תתחדש/ו.

רק הצבע לא לטעמי,אבל זה כבר עניין אינדיווידואלי :wink:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

האמת היא שמצלמת הסלולר לא מעבירה את הצבע כמו שהוא במציאות (אפשר לראות אותו למשל באולם התצוגה המרכזי). אפילו בתמונות שהעליתי הוא נראה שונה בכל אחת מהן...

בפועל, הצבע לא מאוד בולט בסביבה, אבל בהחלט שונה מכל האפור/כחול שמסביב. לא רציתי שוב כחול, כדי להרגיש בשינוי ;-)

על כל פנים, מי שעוקב אחר תוכניותיי, יודע שתוך כמה חודשים הרכב שלי יהיה כנראה בצבע לבן...

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב כמה שיותר :-D.

לא חבל לקנות כל פעם רכב אחר ולספוג את ירידת הערך המטורפת? סקרנות שלי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מבחינה כלכלית אתה צודק; זה סה"כ הרכב החדש השני שאני רוכש. העניין הוא שבשלב בו אני נמצא כרגע בחיי (ילד קטן ויכולת כלכלית סבירה), אני מעדיף רכב עם אחריות, אפילו שאין כל סיבה הגיונית לחשוב שדווקא מחר או בחודש הבא יקרה משהו. בטח לא באופן שבו אני שומר על הרכב (כמה אנשים כבר קונים מים לשפריצרים אצל היבואן? :roll:). אם היה מדובר באאודי, למשל, הייתי מחליף כל 3 שנים, כי האחריות שלהם ארוכה יותר. אני רק מקווה, כמובן, שהיכולת הכלכלית תישמר (ושכולנו נהנה בריאים ומאושרים טפו טפו פטו, ושלא נצטרך לראות אם 7 כריות אוויר זה חשוב, טפו טפו טפו :-D).

בנוסף, אני רוכש אותו באמצעות מימון של VW, שאמנם לא מגיע בחינם, אבל מאפשר לי לראות בזה חלק מהתקציב החודשי השוטף.

פורסם

תיתחדש!

שבוע שעבר היה לי לקוח שאמר לי "עזוב אותך מכריות אוויר, מתי כבר ייצא לי להישתמש בהן :shock:"

אני בטוח שתשמור עליה כמו שרק אתה יודע :idea:

פורסם
מערכת הרדיו והמיזוג פשוט מהממת. אני עדיין חושב שהיא לא פשוטה לתפעול

אחת החארטות הגדולות של עולם הרכב, "בקרת אקלים". תן לי מזגן כמו ב-325 הישנה, עם טמפ' שונה לנהג ולנוסעת (בחוגות, בלי כפתורים ותצוגות LCD) וחוגה למאוורר וחאלס. יותר מזה לא צריך. דרך אגב, יותר מטומטם מהחוגות שעובדות כמו כפתורים ב-A3 אין. כאילו אמרו, נשים חוגות כדי שישלים את המוטיב העגול של פתחי האיוורור, אבל כדי שיהיה מה לעשות נדאג שיזדקקו ל-10 תקתוקים כדי שהמזגן יתחיל לקרר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זו בדיוק הטענה שלי. בגולף הקודמת היו שלוש חוגות, כמו בסובארו הקודמת, למשל. הכי נוח לתפעול. אותו פאנל של הגולף הקודמת גם משמש, אגב, באוקטביה החדשה ובחלק ממוצרי VW. כאן, בגולף החדשה, החליפו את העיגול האמצעי של עוצמת המאוורר, בלחצני +/- שנואים. בנוסף, התצוגה על כפתורי הסיבוב של המעלות פחות נוחה לטעמי, אם כי מאוד יפה. שוב - העדפה של יופי על פני אופי (שזה אולי נכון במקומות מסויימים, אבל אף פעם לא לאורך זמן ;-) ). בסופו של דבר, אם להודות באמת, זה לא כזה נורא ויש לזה גם יתרונות, אבל למה לשנות משהו טוב? (כמו ששינו למשל את כפתור פתיחת הגג, שעכשיו הוא לטעמי פחות נוח אם כי יותר BULKY וכנראה יהיו אנשים שיעריכו זאת)

באאודי זה באמת נורא. מזל שב- A3 זה לא כך.

אגב, אשתי התקשרה עכשיו (דיבורית bluetooth מקורית ומעולה - מומלץ ביותר) והיא לא מפסיקה להלל. נו שוין, העיקר שהיא מרוצה.

פורסם
האמת היא שמצלמת הסלולר לא מעבירה את הצבע כמו שהוא במציאות

סיבה מצויינת לארגן יום לסט צילומים נחמד :wink:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
(כמה אנשים כבר קונים מים לשפריצרים אצל היבואן? :roll:).

אתה צודק. באמת אין הרבה פראיירים:-)

פורסם

אחלה צבע :) סע בדרכים טובות.

סיבה מצויינת לארגן יום לסט צילומים נחמד :wink:

+1:mm_yeah: פנה לאחד צלמי הפורום המוכשרים :D (ע"ע אוראל,VOVKA,אלכסGETZ ודומיהם)

או תצפין לאחד המפגשים הצפוניים 8)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...