Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את המידבאסים החדשים של הרינבו מסידרת פרופי.

אני אחלק את את ההודעה לשני חלקים:

חלק ראשון זה: עובדות מהשטח.

והחלק השני זה: החוות דעת האישית שלי.

עובדות:

דבר ראשון שהרכבתי את המיד באס ישר שמעתי ללא שום כיוונים\פאזות\גיניים או כול דבר אחר.

המידבאס הייה חתוך על 63H עד 1000H

1.הייה באס נמוך מאוד

2.האלמנט נשמע מדוייק, ללא עיוות וחזק(בהשווה למידבאס סופרימו שהייה לי לפני,כי הם היו חתוכים בדיוק אותו דבר ללא שינוי)

למה אני מתכוון מדוייק?,המידבאס לא נמרך,לא נשמע עמום לא נחנק.

לאחר שמיעה קצרה של 20 דקות:

החלטתי לחתוח את המיד באס יותר גבוהה כדי לראות אם האלמנט ממשיך לנגן בצורה ליניארית(ללא עיוות או נחנקות)

חתכתי אותו ב1800Hלמעלה והשארתי את החיתוך הנמוך ב63H.

לאחר שמיעה של 10 דקות הבנתי שהמיד באס מנגן גם בתדרים האילו ללא קושי בכלל ובצורה ליניארית(ללא עיווט)

רציתי לשמוע עיוות קל מהאלמנט כי לדעת מה גבול היכולת שלו...(מתי הוא ישמע לא טוב\מעווט,חנוק,מרוח....)

אז חתכתי אותו על 63H-4000H

לאחר שמיעה של 20 דקות נוספות של מספר שירים שונים(עם באסים נמוכים וגם ווקל,וגיטרות) כי האלמנט כבר מנגן טווח מאוד רחב אז רציתי לשמוע איפה הוא מטעוות.

גם בחיתוך של ה4000H לא הייה שום עיווט(אני מזכיר לכם שכול זה זה עובדות מהשטח ללא כול דעה משל עצמי8))

בשלב מסויים נשברתי וחתחתי את האלמנט על פול-רינג'(טווח תדרים מלא)

אז כך הבאס הנמוך רק בפול-רינג' טיפה עלה למעלה(וזה אומר שהוא לא ניגן נמוך מאוד בצורה שהוא ניגן עד עכשיו אלה פשוט נמוך)אבל עדיין לא הייה עיוות מהאלמנט.

אני חייב לציין שאת כול הבדיקה עשיתי על ווליום יחסית גבוהה אני אישית שומע על ווליום 20 מקסימום במערכת ות הבדיקות עשיתי על וליום 17.(עדיין אלמנט חדש בן שעה וחצי....:-P)

בשלב מסויים חשבתי שאת הצלילים הגבוהים אני שומע מההורנים שלי ולכן אני שומע טוב כול כך,

אז מה שעשיתי זה פשוט הנמכתי אותם מהפאנל.

השמיעה עדיין הייתה ללא עיוות או מריכות למינהם.

אחרי שיחה עם דוד שהייה איתי לאורך כול המבחן הזה....

הוא אמר לי שיש מצב שעדיין ההורנים לפעמים מקבלים זרם אפילו שהנמכתי אותם בפאנל,

אז למען הסר ספק,נתקתי את הRCA שלהם(של ההורנים) כדי להיות בטוח.

שום דבר לא השתנה.

עדיין ללא עיווט ועדיין הם נגנו בצורה ליניארית בפולרינג'.

חוות דעת אישית שלי:

אז כך אני לא האמנתי שאלמנט יכול לנגן בצורה כזו יפה מדוייקת באס עמוק וחד ללא כול עיוות.

בהתחלה פחדתי קצת כי אמרו לי שהבאס שלהם הוא "יבש" וחסר חיים, ממש לא אני הייתי בשוק של החיים שלי:shock::shock::shock:

אני לא נתקלתי במידבאס כזה שמנגן פול רינג' בצורה כזו יפה.

יורד נמוך, תוך כדי עולה גבוהה בצורה מושלמת.

אני ניתקתי את ההורנים,כי אני רוצה לשמוע את המידבאס בלבד,אין צורך בהורנים הם פשוט רק מחדדים את הבמה ומעלים אותה למעלה.

אבל אני עכשיו שומע בפולרינג' ללא ההורנים וזה פשוט לא להאמין איך שהמידבאס הזה נשמע.

הוא מנגן את כול התדרים בצורה חלקה וחדה,פשוט נפלא.:-P:-P:-P

ברור שחייבים את ההורנים כי אני חייב את הבמה למעלה,אבל אני יכול להגיד לכם שחברה שלי נכנסה לרכב כדי לשמוע היא אמרה ששומעים טוב אבל חסר לה קצת חדות....

אמרתי לה שברוור שחסר קצת חדות כי אין טוויטרים.8)

שחיברתי לה את ההורנים היא אמרה שזה נשמע "פשוט חלום".

אני עשיתי קנייה על עיוור אבל האמת שני ממש מרוצה ואני עד עכשיו לא יודע איך האלמנט הזה יכול לנגן טווח כול כך רחב של תדרים בצורה כזו ליניארית.

הייה לי בחיים המון אלמנטים טובים(סופרימו,הרץ מילה ML1600,סקאן ספיק W18 אילייט ועוד טובים אחרים) ואף אחד לא ניגן בצורה הזו.:shock: פשוט מדהים.

אני לא יודע מי שמע את האלמנט הזה אבל אני יכול להגיד שמי שלא שמע פשוט לא יודע איך אלמנט של מידבאס צריך להישמע.

המידבאס שהכי אהבתיעד היום זה המילה ML1600 באמת מידבאס נפלא.

אבל אני חושב שיש לי כוכב חדש.

עוד כמה ימים אני האעשה השווה ראש בראש עם המילה ML1600 ואז אני יהיה בטוח.

אבל איך שזה נראה היום,שהוא עדיין לא פתוח אני חושב שהוא לא לרוה את המילה ממטר.(וממש קשה לי להגיד את זה כי אני פשוט מאוהב במילה ML 1600.

אז שבוע הבא אני אגי את חוות דעתי על שניהם....הולך להיות קרב קשה.8)

*כמו שאתם רואים אני חילקתי את התר'ד לשניים,חוות דעת שלי הפרטית ועובדות מהשטח אז בקשה להגיב לעניין.

יש דברים שאי אפשר להתוכח פה ויש דברים שכן(החוות דעת שלי)

תודה מיוחדת למשיח, שבזכותו רכשתי את האלמנט הזה.

רועי.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוות דעת מאוד מקיפה יחסית לשעה וחצי ניסיון :shock:

מוזר, אני נמצא עם L4 כבר יותר משבוע ועוד אין לי חוות דעת מלאה סופית עליו.

למרות שהכיוון מבטיח.

תבוא למפגש, אני אוציא לך קליפינג מהאלמנט - בהתחייבות.

פורסם

תתחדש.

אגב לפני 4 חודשים אתה לא בנית תיבה מיוחדת לסקאן ספיק? שהוא וופר,אז פשוט החלטת שלא טוב ושמת מיד באס?

או שפשוט אתה רוצה להיות מדגם מייצג ואתה קונה את הכלל!!!

ג'ובני

פורסם

הוא עובד יפה מאוד ללא תיבה, אבל הוא עובד יפה יותר עם תיבה.:lol:

חוות הדעת שלי לא הייתה סופית.

שבוע הבא אני כבר יגביר אותו לפול ווליום שלו וגם אעשה מספר מבחנים עם מספר אלמנטים שונים וטובים.

מה שכן אני יכול להגיד שהאלמנט עוד יפתח, כך שאני מאמין שישמעו טוב יותר ממה ששומעים היום.:-P

פורסם

וואי וואי

ישמעו יותר טוב מאלמנט שנשמע יותר טוב מסופרימו, שנשמע יותר טוב מסקאנספיק, שנשמע יותר טוב מלא יודע מה שנשמע יותר טוב מאלוהים יודע מה.

חזקים ריינבו האלו :),

פורסם

גורל,

אני אומר פשוט שהוא מנגן בצורה ליניארית יפה מאוד.

סקאן ספיק הוא טוב יותר, בנמוכים בלבד(הוא ב1200H נשמע כבר מרוח) אבל באס יש לו....

סופרימו נשמע טוב מאוד,אבל צריך עבורו הגברה חזקה מאוד,

המילה,מיד באס מצויין לכול הדעות, אבל עדיין לא ניגן לי יפה כמו הפרופי....

אבל זה הייה מזמן שהייה לי את המילה,אז אני לא יכול להגיד בוודאות.

שבוע הבא אני יעשה מבחן כולל,שיכלול גם את המילהML1600 ואני אני אגיד איזה מהם מנגן טוב יותר.

• תוכן חדש...