Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!מה קורה?קוראים לי דורון ואני חדש כאן אני רוצה לומר לכם שיש כאן אחלה מידע על רכבים

וזה סבבה אני יליד 76 ואני נוהג על מיצובישי גאלאנט 2001 קומפורט רכב אמיתי נסיעה כייפית ממש חויה של נהיגה

אני מאד רוצה להשיג ספר רכב הלכתי הכי רחוק והגעתי לסוכנות מיצובישי בבאר שבע זו העיר שלי אגב

ואמרו בגלל שהשנה של הרכב ישן אי אפשר להשיג אותו אז אני מחפש ומי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאד

תודה רבה ובהצלחה לי בפורום החדש

בוקר טוב!!

האם מישהו יכול להגיד לי איזה פלאגים הולכים למיצובישי גאלאנט 2001?

תודה ושבת שלום לכם.....דורון

*** סימני הפיסוק הם החברים הכי טובים שלנו כשאנחנו כותבים - בלעדיהם קריאת הודעה הופכת בלתי נסבלת ***

פורסם

שבת שלום -

מצורף טיפולים למיצובישי גאלנט - אפשר לפנות למחלקה הטכנית של " כל מוטור " היבואנים, לבקש, ספר רכב, או טופס שגרת טיפולים, טל' 03-9154444

מצתים - פלגים

NGK - BKR6E 11

DENSO - K20PR U11

החלפה כל שנתיים או 30,000 ק"מ .

רצוי שתזמין ספר רכב מהחברה - לא כל המוסכים מעודכנים בשגרת הטיפולים .

שמן מנוע כל 15K - או שנה, הקודם בניהם. ( חצי סינטטי 10-40 עדיף ) או 15-40 - פילטר מקורי. או חליפי ( MANN ) בלבד.

פילטר אויר כל שלושים אלף (אבל מומלץ לנקות כל 15K) - או שנתיים .

נוזל ממסרה ( גיר ) אוטומטית - החלפה חלקית - כל 45,000 ק"מ או שלוש שנים כ 4 ליטר ( גלון )

בעניין: שמן גיר ליונדאי , מיצובישי .

לפי הוראות היצרן והיבואן - נוזל ממסרה סינטטי SP3 מקורי - לא דקסרון 3 מינראלי DEXRON III

( יש הבדל בין טמפרטורת העבודה של הנוזלים )

אפשר לקנות את נוזל הממסרה , במוסכי יונדאי ומיצובישי מוטורס , ולטפל במוסך אחר

יש עוד יצרנים לנוזל זה - כגון דלקול ATF סינטטי ( 160ש"ח לגלון 4 ליטר )

http://www.delkol.co.il/subs_info.as...AA%D7%98%D7%99

פז אוניברסל סינטטי , B.G , אמריקן איגל סינטטי , התואמים למפרט היצרן .

מערכת קרור כל שנתיים - נוזל קירור איכותי - אפשרי פרסטון ירוק , או מקורי - ( החלפה חלקית כל שנתיים ) כ 4 ליטר .50-60 ש"ח .

רצועת תיזמון - כל 5 שנים או 90,000 ק"מ .

( הטיפול היחיד שהייתי ממליץ לבצע במוסך מורשה יבואן - יש אחריות מורחבת - שאר הטיפולים במוסך כרצונך )

בגדול - מאוד נהנתי מהרכב - עלות האחזקה היתה אפסית , רק טיפולים בזמן וללא כל תקלות .

שמור לתחזק אותו נכון ובזמן - רצוי לבצע את הטיפול השנתי , לפני הטסט - כך אתה מגיע מוכן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איזה תענוג להיות חבר. בפורום הזה קיבלתי את כל התשובות שחיפשתי די הרבה זמן, וכאן מצאתי מהר תודה רבה לך אייל עזרת לי מאוד אתה תותח. דורון

פורסם

מה קורה חבר'ה?

חברים עשיתי טיפול לגאלאנט 2001 שלי. והמצתים הישנים היו עם 3 אלקטרודות.

והחדשים ששמתי, הם עם אלקטרודה אחת והתחלתי להרגיש שהרכב רועד לי שאני עומד ברמזור

האם זה מהמצתים?והאם זה משנה עם זה 3 או 1 אלקטרודה?תודה דורון

פורסם

דורון שלום רב !

אין קשר לרעידות ולמספר האלקטרודות,לפי נתוני יצרו הינך יכול להשתמש באלקטרודה אחת.

האם הרכבת את אחד מסוגי המצתים שהומלצו על ידי ליין מן:

מצתים - פלגים

NGK - BKR6E 11

DENSO - K20PR U11

החלפה כל שנתיים או 30,000 ק"מ .

בדוק באם לא ניתקת בטעות את , הקונקטור של חוט הצתה באחד המצתים, או ניתקת בטעות צינור וואקום, או אלקטרודת אחד המצתים קיבלה מכה, בזמן ההרכבה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום!

תודה על התשובה המהירה .

לא יודע, אני מרגיש כאילו הרכב ירד בתגובה.

מאז שעשיתי טיפול אגב אני עשיתי אותו לבד

מה נראה לך?

תודה דורון

פורסם

בדוק שוב את כבלי חוטי ההצתה - ובמיוחד את המגע של יחידות סליל ההצתה המרובעות .

אם התקנתה את הפלגים שרשמתי בהודעה הקודמת - הם מעולים ומתאימים למנוע ( אצלי הם היו מותקנים תמיד )

מקסימום פרק שוב והתקן בזהירות שנית את הפלגים וחוטי ההצתה ( לא לסגור חזק מדי את הפלגים )

בדוק שלא משכתה במהלך העבודה צינורית אויר קטנה ווקום , בדוק בזהירות את כל צינוריות הגומי הקטנות .

בדוק גם חיבור של פילטר האויר וצינור האויר למצערת + חיבור החשמל לחיישן כמות האויר .

אם לא התגברתה על הבעיה - גש למוסך , ובפעם הבאה תהיה כבר בעל ניסיון :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה קורה חבר'ה?

חברים עשיתי טיפול לגאלאנט 2001 שלי. והמצתים הישנים היו עם 3 אלקטרודות.

והחדשים ששמתי, הם עם אלקטרודה אחת והתחלתי להרגיש שהרכב רועד לי שאני עומד ברמזור

האם זה מהמצתים?והאם זה משנה עם זה 3 או 1 אלקטרודה?תודה דורון

אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ונפח המנוע בכדי שנאמת שוב פעם את נושא הפלגים.

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שחיברת את חוטי ההצתה לא לפי הסדר, והבוכנות מקבלות הצתה בסדר שגוי

בדוק במהרה שלא יגרם לך נזק....

• תוכן חדש...