Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מגיע כמובן.

שימו לב לאירוניה- מדינה ש"לא מרשה" לאזרחיה "לשחק" בספורט מוטורי, כמו אוטו הורה שאינו סומך על ילדיו, סוגרת רחוב בתל אביב כדי לאפשר למכונית פורמולה 1 לנסוע בו. מאיסור הספורט המוטורי ניתן לחשוב שהמדינה "לא מכירה" בספורט כזה או במכוניות כאלה, איך נותנים לזוועת העולם עוכרת ישראל להשתולל ברחובות העיר הלבנה ??

פורסם

אפשר לארגן שם מפגש עם כל חברי הפורום ואחרי זה אולי לשבת עם שתיה קלה וקצת נרגילות.

מישהו מעוניין לארגן?

פורסם

בסוף עוד יחכו לו שם כמה שוטרים שיתנו לו דו"ח על מהירות. עם המשטרה שלנו הכל אפשרי

Seat Leon cupra R

פורסם

מה בדיוק עושים שם? פעלולים עם מכונית מירוץ בשדרות רוקח?

אני בא כמובן:-P.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תחכה לו ניידת עם ממל"ז בסוף שדרת רוקח, הכל בשביל להכניס עוד כמה שקלים למדינה :-)

אבל בטח יש לו וולנטיין, בכל זאת פורמולה 1.

פורסם

לא בדיוק אבל בערך,

לצופי הפורמולה 1 מאיתנו התאריך 5 ביוני אומר דבר אחד- פתיחת סוף השבוע של הגרנד פרי בטורקיה. לא נראה לי סביר שלקבוצת רד בול אין מה לעשות עם מכונית הפורמולה 1 הרשמית שלה מלבד מופעי רחוב בפזורה הכנענית-פלישתית ישראל.

בירור קצר העלה את העובדה כי מדובר לא במכונית הפורמולה 1 הנוכחית, אלא במודל 2006 שעבר התאמה עם קיט אירודינמי וסכמת צביע התואמת לזו של המכונית החדשה.

חלילה מלהפחית בגודל המעמד, זה הרבה יותר ממה שרוב האנשים בישראל ייראו בעתיד הקרוב או אי פעם, אבל בכל זאת, פרופורציות ודיוק בפרטים מתבקשים...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני חושב שאם מותר למכונית Formula-1 לנוע בדרכים בישראל (ובמיוחד כשמדובר בכביש-רחוב סגור ולא במגרש), אין שום סיבה למנוע מנהגי המרוצים הישראלים לעסוק ולהתאמן בספורט מוטורי כפי שקורה בכל פעם שהמשטרה מתנפלת עלייהם (וראינו מקרה כזה ממש לא מזמן).

אם חוק רכב מנועי בישראל אוסר על אימפרזה STI לנוע בשבילי עפר בדרום, אז הוא תקף באותה מידה גם על ה-F1.

ולמען הסר ספק, ברור שאני בעד ששני הדברים יתקיימו ושהמדינה תפסיק להפוך את ספורטאי התחום המוטורי לעבריינים בפוטנציה.

דני G.

פורסם

אני מאוד מקווה שהאירוע אכן התקיים בסוף, ושאגודה למען התוכים החופשיים תשתוק ליום אחד.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אשמח לבוא ולשמוע את הצרחות שלה.:-)

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מגיע 100%

עובדה שמסכמת את תסכול כל חברי הפורום: הממשלה אישרה את החוק הספורט המוטורי לפני 5 שנים ועדיין אין תקנות על הדבר הזה. אני בשלוש דקות רושם תקנות ולהם לוקח כמה שנים.זה מראה רק דבר אחד:

כל אחד בפורום הזה-יותר מ100 כוח סוס מתחת למנוע, יופי וביצועים.

כל הממשלה-אפילו לא חצי כוח סוס מתחת לחליפות, לא יופי ובטח שלא ביצועים.

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

• תוכן חדש...