Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היתי בבנק, מישהו שיפשף לי את כל הצד של הרכב והשאיר וינקר צדדי וברח,

אני לא ראיתי מי זה אבל אם מישהו ינסה לזהות תוינקר *** תוינקר = את הוינקר בכתיב של ערסים *** הצדדי הזה אולי יהיה לי קצה חוט,

אתם יודעים בית שאן עיר קטנה אחד מכיר תשני *** תשני = לכי לישון או את השני בכתיב של ערסים ***

1418359338.jpg

601427925.jpg

יש לציין הוינקר הוא חלק חליפי נראה לי, ארץ יצור יפן

המכה טיפה גבוהה יש מצב זה טנדר או משהו

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

דפקו לך את ההונדה היפיפייה !?

אני אשמח לעזור לך גם בפרטי בכל פרט .

לעניין של הווינקר , לי זה נראה מיטסובישי .

אשמח אם תשלח לי תמונה של האוטו שלך אחרי המכה .

תודה מראש , בהצלחה

ושבת שלום .

פורסם

זה נראה לי כמו וינקר כנף קדמי של סובארו לגאסי בין השנים 1991 -1994 .

מצ"ב תמונת הרכב שלי.

חפש צד ימני חסר (לא של הנהג).

בברכה

מוטי.

IMG_0349.JPG

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ***

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אם חנית ליד בנק יכול להיות שיש מצלמות בחוץ, בדוק את העניין.

הוינקר באמת מזכיר סובארו, תעשה סיבוב בעיר וחפש רכבים ישנים עם סימני שפשוף שתואם את צבע רכבך וכמובן להתאים לו את הוינקר החסר (בדגש על סובארו).

פורסם
נורא מעניין אותי מה תעשה. נניח תמצא אוטו אם שפשוף בצד. איך אתה יכול להיות בטוח ומה תעשה?

היה פה יחסית לא מזמן שרשור על מקרה דומה, הבנאדם מצא שבר של פנס ליד האוטו, ואם אני זוכר נכון הוא הצליח לאתר את הרכב הפוגע והנהג שילם על הנזק.

שיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...