Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביצעתי את הוקס שכל כך רציתי לעשות לפולקסוואגן טוראן. (ותודה לאסף שנתן לי את החשק לעשות לה כבר היום, הוא והבורה שלו)

בסוף קניתי וקס של QMI שלדעתי נתן תוצאות מעולות.

מישהו מוכן להתנדב ולנחש את הצבע ? :-)

1241150543.jpg

1241197064.jpg

יש מתנדב לניחוש הצבע ?

1241126597.jpg

1241168208.jpg

1241164590.jpg

^ לא, לא הסבתי אותה לרכב שטח :twisted:

1241161236.jpg

מי שלא יודע :

היא בת חצי שנה בערך, עשתה כ25000 ק"מ.

רק לידיעתכם : הרכב הבא שלי לא יהיה בצבע שחור. תראו אותו ! הוא כמו מראה ! בקושי רואים את השחור !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שכן שלי מתעסק הרבה במתכות וכו', וגם בחומרי ניקוי ותחזוקה לרכב. מתברר שהיה לו 2 יחידות של QMI, קניתי אחת.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הייתי בטוח שמישהו יקפוץ עם הירוק. :?

לא, זה פשוט מצלמה של נוקיה 6131 (1.3MP) שעושה את התמונה כולה ירוקה לגמרי. הרכב שחור מטאלי.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה. התוצאה יצאה לא פחות ממעולה. הלוואי ולרכב שלי תהיה השתקפות כזו נקייה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
בנימה חיובית זו יש למישהו המלצה לספריי ניקוי אריגים איכותי ?

ספריי קצף לניקוי כללי פנים הרכב של VW, תמצא את זה בצ'מפיון, עשה עבודה לא פחות ממושלמת כשהייתי צריך אותו.

אם אתה לא מוצא את זה תנסה את הספריי שאבי עם הפולו ציין.

נ.ב הטוראן נראה מצויין.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מבתוך הרכב כמעט ולא שמים לב בנוכחותו של הוילון, לכן אין בעיית בטיחות.

מעבר לכך זה עושה עוד צל בתוך הרכב, דבר שגם פחות מחמם את הרכב, וגם עוזר לי לשמור על הקור של הבשר בימים שאני סוחב איתו בשר.

• תוכן חדש...