Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום בצהריים לפגישה בירושלים, דרך כביש 4 (גהה) וכביש 1.

מכיוון שהיה פקק, פוקוס ואחריה שני לנדקרוזרים, כולם עם אורות כחולים מהבהבים בתוך הרכב, נסעו על השוליים השמאליים.

כשהסתיים הפקק, הפוקוס הגיחה מהשוליים, נוסעיה סימנו לרכב בנתיב השמאלי לעצור, כדי שהפוקוס והלנדקרוזרים יוכלו לחזור לכביש.

את כל זה ראיתי במראה כשהייתי באיזור מחלף מסובים.

אחר כך הם עקפו אותי תוך הפעלת סירנות וראיתי שעל כולם מודבק דף עם הכיתוב "תרגיל בטחוני". כולם היו עם מספר אזרחי כאשר מספרי הזיהוי של הלנדקרוזר הסתיימו ב 62.

נסעתי אחריהם דרומה ועליתי אחריהם על מחלף גנות לכיוון ירושלים. פתאום אחד הלנדקרוזרים בלם בפתאומיות, מה שאילץ אותי גם לבלום והם אמרו משהו ברמקול שאותו לא שמעתי, כניראה הורו לי להפסיק לנסוע אחריהם.

נסעתי אחריהם לאורך כביש 1, תוך שמירת מרחק של כ 100 מטר.

הם היו בערך על 100 קמ"ש ובכל פעם שרכב רצה לעקוף אותם, אחד הלנדקרוזרים יצא לנתיב השמאלי על מנת למנוע את העקיפה.

במחלף בן שמן כבר נשבר לי כי ידעתי שלא אוכל להתאפק מלעקוף, מה שעלול לעלות לי ביוקר, אז העדפתי לנסוע דרך 443.

השאלה היא האם יש הצדקה להתנהגות בריונית כזו על הכביש ואם נניח הייתי עוקף (בהנחה שלא הפרתי את חוקי התנועה) הייתה להם עילה לעצור אותי.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משעמם לך קצת אה ?

מה יש לך לעקוב אחריהם מה כ"כ מעניין ? ולמה ביריונות ? הם עושים תרגיל כנראה הם בודקים כל מיני דברים בזמן אמת מה רע בזה ?

לפי דעתי זה לא מפריע לאף אחד וגם אני נתקלתי במקרה כזה ולא נורא

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אי אפשר לפרט הרבה,

טוב שלא עקפת,

להבא, לסבול בשקט, מכל הרכבים בארץ, לא מומלץ להתעסק עם הרכבים האלה, והמבין יבין.

----

פורסם

תשובה ישראלית טיפוסית - סמוך על המערכת, הם יודעים מה טוב בשבילך.

סימן שבמקרה שלך שטיפת המח הצליחה, בין אם היית שותף סוד ועכשיו אתה

מרגיש כמו אלהים, או שאתה מאלה שסומכים על כוחות הבטחון בעיניים עצומות.

איתן - לשאלתך, זה לא תקין, זה לא מוצדק, זה יוצר מצבי סיכון בכביש, ואין למי

להתלונן. היו כבר מקרים חמורים יותר עם הלנד קרוזרים האלה, אבל לא מדברים

על זה. אתה גר במדינה שהושתתה על עקרונות הצבא והבטחון ושכחה להתעדכן

במציאות. עכשיו תסבול בשקט, או תעבור למדינה אחרת. זהו תחום אחד בישראל

שלצערנו, הדמוקרטיה טרם הגיעה אליו.

יום עצמאות שמח. :rolleyes:

פורסם

קרה לי דבר זהה לפני יותר משנה. אני רק זוכר שמיהרתי מאוד והם לא נתנו לי לעקוף אותם, בדיוק כמו במקרה שלך. זה בדיוק מהות התרגיל, כנראה - שליטה בתנועה. בגללם כמעט איחרתי (אח"כ הייתי צריך לנסוע כמו משוגע, כלומר 91 קמ"ש לפחות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תשובה ישראלית טיפוסית - סמוך על המערכת, הם יודעים מה טוב בשבילך.

סימן שבמקרה שלך שטיפת המח הצליחה, בין אם היית שותף סוד ועכשיו אתה

מרגיש כמו אלהים, או שאתה מאלה שסומכים על כוחות הבטחון בעיניים עצומות.

:rolleyes:

ענק!!! :-P רק שאני לא שייך לאף אחד משני הסוגים ולא סוגד לדת הבטחון, כמו כאלה שאפילו בידיעה על ניסוי האנטרקס בחיילים כתבו טוקבקים שהצדיקו את זה "בשם הבטחון".

אני אזרח שנוסע בכביש לצורכי עבודתו, וזועם שחלק מהמיסים עבור העבודה הזו הולכים גם למימון הדלק ללנדקרוזרים שמשחקים בשוטרים וגנבים ומעכבים את מי שרוצה לנסוע במהירות המתאימה לתנאי הדרך.

רק נותר לי להודות על זה שלא נולדתי בטעות ערבי ישראלי, מה שהיה נותן להם סיבה מוצדקת לירות בי גם בלי לנסות לעקוף.

קרה לי דבר זהה לפני יותר משנה. אני רק זוכר שמיהרתי מאוד והם לא נתנו לי לעקוף אותם, בדיוק כמו במקרה שלך. זה בדיוק מהות התרגיל, כנראה - שליטה בתנועה. ).

נראה הסבר סביר. ניחוש שלי: היחידה לאבטחת אישים שחלק גדול ממנה - זה ששומר על שרים שלא מעניינים אף אחד- מיותר.

פורסם

לשם הבהרה, התגובה שלי הייתה מכוונת לקרנל, לא להודעה המקורית.

לגבי היחידה אליה שייכים הלנד קרוזרים - בואו לא נפתח תיאוריות מעל דפי הפורום.

האוייב מאזין, גם ב-2:32 בלילה.

פורסם

על פי התאור המפורט כאן ניתן להניח שמדובר בתירגול צוות המלווה אר"מ (נשיא/ראש ממשלה/רמטכ"ל/שר-ביטחון וכד').

איפה בדיוק רציתם שהם יתרגלו מצב אמת: במגרש משחקים עם תנועה סטרילית של 5 מכוניות?

התירגול הנכון הוא בתוך תנועה מזדמנת בעומסי תנועה משתנים ובמצבים לא תאורטיים.

אין פסול בתירגול שכזה בפרט שהם לא גורמים להפרעה מהותית בהתקדמות התנועה.

להזכירכם, האלטרנטיבה היא פשוט לסגור את כביש ת"א ירושלים, ולתרגל עם 1000 כלי רכב צבאיים/משטרתיים/ממשלתיים את אותה סיטואציה. גם אז התירגול לא יהיה 100 אחוז דומה למצבי אמת כיוון שהמשתתפים מודעים למהות התרגיל ונוהגים קצת אחרת.

בינתיים רק כשנשיא ארה"ב ודומיו מגיעים לישראל, סוגרים את כביש 1 כליל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תגיד תודה שאתה לא גר במוסקבה, ששם סוגרים כבישים כל פעם שעוברת השיירה של מדבדב (הנשיא שלהם) או פוטין (ראש ממשלת רוסיה).

מצבנו עוד טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לשם הבהרה, התגובה שלי הייתה מכוונת לקרנל, לא להודעה המקורית.

לגבי היחידה אליה שייכים הלנד קרוזרים - בואו לא נפתח תיאוריות מעל דפי הפורום.

האוייב מאזין, גם ב-2:32 בלילה.

לא מדובר בשום שטיפת מוח,

עם הלנדקרוזרים/כל הרכבים האלה, לא מומלץ להתעסק, נקודה.

----

• תוכן חדש...