Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל על הכותרת ההזוייה הזו.

אני עומד לבצע מכירה פומבית באיזה פורום, ונתרמו בין היתר 2 חתיכות של גזע עץ זית. החתיכות אינן גדולות במיוחד, קוטר של כחצי מטר, אולי פחות (לפי העין), עובי של כ-2 סנטים(שוב, לפי העין) ואני צריך לדעת איך לקבוע מחיר עבורן עבור המכירה המתוכננת.

יש איזה מחירון לוי יצחק(או יבכה, תלוי איך מסתכלים על זה) לעצים או משהו כזה?

למען הסר ספק, הודעה זו מסווגת כ: "רציני לגמרי, זה אמיתי."

תודה לכל מי שינסה לעזור.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני אתן לך 40 ש"ח.

20 בשביל ה 2 חתיכות דראעק האלה ועוד 20 למפרע בשביל הדראעק הבא שתמכור רק אל תפתח גם עליהן שרשור נוסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שים תמונה , אם אני מבין נכון אתה מדבר על גזע שכבר מזמן חלול מבפנים , זה טוב רק לקישוט ואומנות .

אם תעבד אותו בעדינות ותכין אותו לתצוגה אני בטוח שאפשר למכור אותו בסכום יפה לגני ארועים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למכירה למרבה במחיר (לא בה"פ בבקשה):

מקל עץ שהכלב שלי הביא לביתי הקט מהרחוב, במצב מצויין חוץ מכמה סימני שיניים.

עשוי מעץ איכותי לא ידוע ובעל סיפור חיים מאלף, ככל הנראה ננטש ע"י בעלי בית לא אוהבים שזרקו אותו חסר כל לרחוב.

ביום בהיר אחד כלבי יצא לטיול ופגש בגזע.

"אוההה איזה מעניין אתה, כל כך מהנה ללעיסה וכבונוס ילכלך לבעלים שלי את הבית" חשב הכלב ואך ורק בעזרת טוב ליבו של כלבי ניצל הגזע מגורל בתור הומלס מסכן ברחוב.

*יימכר לבית רציני בלבד, הקונה המאושר יידרש לעבור ראיון קבלה כחלק מתוכנית האימוץ*

lrg-343-img_3694.jpg

פורסם

לברווז - תצרף תמונה, התיאור שמסרת די חסר משמעות.

ברוב המוחלט של המקרים, המחיר לא יהיה גבוה יותר מזה

של עץ המיועד לבעירה - מהסוג היקר, נניח. כך וכך לקוב.

אם העץ ממש נטול פגמים אז יש סיכוי קלוש שאיזה שהוא מגלף/חרט בעץ יתעניין בו

והמחיר יהיה גבוה יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני אצרף תמונה בקרוב,רק צריך לצלם את זה קודם.

אין סיפור רציני מאחורי חתיכות העץ הללו- נתרמו למכירה ע"י נגר חובב, אשר קיבל אותן במתנה מחבר נגר מקצועי (לא חובב), להבנתי את העניין.

תמונות בקרוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...