Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודול טרנזיסטורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש מודוּל להצתה טרנזיסטורית מתוצרת GCartier סדרה 02346 או 02341 כפי שרואים בתמונה המצורפת.

זה היה מורכב בRenault Super 5 ו Express מהסדרות הראשונות (עם פלאטינות)

מי שיש לו כזה ומוכן למקור,בבקשה להתקשר אלי

image002.jpegי:

שמוליק

0526115958

תודה

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

אים זה בישביל הדיאן,אתה יכול להרכיב כול מגבר ניצוץ שנימכר בשוק(ביתן ספרק למשל)אני הרכבתי לדשבו שלי כזה,ומאותו יום, שנים של נסיעות ארוכות ולא החלפתי פלטינות.פשוט לא מיתבלות(הדבר היחידי שכן מיתבלה זה שחיקת הפלסטי שנוגע באקצנטר.(ואגב אני ממליץ לכול ריכבי הפלטינות להרכיב מגבר ניצוץ כזה).את הראשון שהרכבתי זה היה קיט (מגיע ברכיבים וצריך ליבנות לבד)טוב זה היה ליפני 35 שנים בערך.

פורסם

נכון, זה בדיוק בשביל זה. לא ידעתי שיש בביטן ספרק.

ככה הם מקירים אותו: מגבר ניצוץ? אני השבוע עובר דרכם.

תודה רבה רבה !

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם
נכון, זה בדיוק בשביל זה. לא ידעתי שיש בביטן ספרק.

ככה הם מקירים אותו: מגבר ניצוץ? אני השבוע עובר דרכם.

תודה רבה רבה !

תעדכן אם מצאת , מחיר והאם יש תרשים כיצד להרכיב ?

תודה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לצערינו, לא קיים כבר הרבה זמן "מגבירי ניצוץ" למערכות פלאטינות, לא בביטן ספארק ולא אצל גלאור. כנראה שחוסר הביקוש מפנה מדפים לטובת מוצרים רווחיים יותר :-(.

לא נורא, אני אמשיך להחליף פלאטינות מפעם לפעם עד שאמצע GCartier באיזה פירוקש של רנו אקספרס ישן.

אגב . דרור: מה שלומך ושלום ה Morris 10 ? אני חייב ביקור.

שמוליק

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

נסה גם בחנות חלפי חשמל לרכב, "תב אור" שברח' טברסקי 12 ת"א טל' 03-5617389

וגם בחנות חלפים של רכבי העבר ""שטרית אלי" שברח' המסגר 35 ת"א, טל' 03-6872487.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

אתה צריך למצוא מודל שמופעל על ידי פלטינות.היתה לי פעם רנו5 TL 82 והיה מגנט בדיסטרבוטור(לא מתאים)וגם היתה לי פעם רנו4 GTL 82 והיה פלטינות (המודול מתאים לך).ומיד הרכבתי לה מגבר ניצוץ.(מהנסיון עים הדשבו).אולי תיתיעץ עים (רב רפי לין :-D)אני בטוח שיוכל לעזור לך בחיבורים.או לכול מי שיש נסיון בחיבור מודול(מגבר ניצוץ)של רכב פלטינות ,על רכב פלטינות אחר.אני גם לא מאמין שתהיה לך בעיה ליקנות כזה באיזה מיגרש .(זה הכול אלקטרוני ואין לזה בלאי).ותאמין לי המחיר שוה כול מחיר.(אגב גם כבלי הצתה לפלגים עשיתי מכבל הצתה אוניברסלי שמסוכך והסיכוך מיתחבר לשסי וקיבלתי ניצוץ כמו ברק.(איזה רעש:roflmao:)."כול הגרוטאות:mm_tongue שהיו לי,אף פעם לא היתה לי בעית ניצוץ"ועים הדשבו המשודרגת הזו נסעתי גם כ40000ק"מ בארופה.

• תוכן חדש...