Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדהמתי לגלות איזה שינוי חל ברדיו דיסק בשנים האחרונות

נכנסו המון מושגים כמו: SD USB BT ורדיו ללא דיסק!

אני מחפש HU עם הדרישות באות:

1. USB מובנה תומך 32GB לפחות אם יש הגבלות לפעמים (לא מקדימה אלא אחד שאפשר להשאיר אותו קבוע גם אחרי פירוק הפאנל.. אני לא מעוניין לדחוף אותו פנימה כל פירוק\הרכבה של פנאל)

2. ללא CD בשביל לחסוך עלויות (ותקלות מיותרות)

3. עדיפות לדגם עם BT איכותי.

4. איכות סאונד פיוניר לפחות (לא סיני זבל ב 300 שח מאוטו דיפו)

5. צריך לפחות 2 יציאות למגבר

יש המלצה מהמומחים? (קראתי המון בחיפושים קודמים, אין ממש התייחסות ל HU ללא דיסק ועם הדרישות הללו)

תודה!!!

פורסם

אוקיי יש פתרונות פה ושם.. אני חושש שה CLARION תומך בכרטיס SD רגיל (עד 2GB) ולא ב SDHC (לפחות 4GB-32GB)

במקרה הדגמים הנ"ל מצויידים ביציאה למגבר 2V בניגוד ל 4V או 6V במכשירים אחרים, עד כמה ההבדל משמעותי בהנחה ויש לי מגבר 4 ערוצים ו 4 רמקולים ברמה טובה יחסית?

תודה!

פורסם
אוקיי יש פתרונות פה ושם.. אני חושש שה CLARION תומך בכרטיס SD רגיל (עד 2GB) ולא ב SDHC (לפחות 4GB-32GB)

במקרה הדגמים הנ"ל מצויידים ביציאה למגבר 2V בניגוד ל 4V או 6V במכשירים אחרים, עד כמה ההבדל משמעותי בהנחה ויש לי מגבר 4 ערוצים ו 4 רמקולים ברמה טובה יחסית?

תודה!

יכול להמליץ לך בחום על האקליפס 7200:

USB (לא לפאנל) - אני לא סגור על ההגבלת נפחים בחיבור DOK, הנושא יבדק - ההגבלה היא ל 3000 קבצים בדיסק און קיי (DOK) , לא ברור לגבי SDHC.

בלותות מעולה (דיבורית+אודיו), לגמרי הפתיע אותי וממש לא בניתי על זה.

8V PREOUT - יש משמעות. יציאה יותר גבוהה , משמע GAIN יותר נמוך במגבר ופחות עיוות של הסאונד ביציאה לרמקולים (על קצה המזלג)

יש CD, לא יודע למה זה מפריע

3 יציאות למגבר (2WAY+SUB CROSSOVER)

ה"בעיות" היחידות במכשיר: מחירו הגבוה (על איכות משלמים) כ 4000+ לחדש + תצוגה לא משו, קשה לקריאה תחת אור יום חזק

פורסם
יכול להמליץ לך בחום על האקליפס 7200:

USB (לא לפאנל) - אני לא סגור על ההגבלת נפחים בחיבור DOK, הנושא יבדק - ההגבלה היא ל 3000 קבצים בדיסק און קיי (DOK) , לא ברור לגבי SDHC.

בלותות מעולה (דיבורית+אודיו), לגמרי הפתיע אותי וממש לא בניתי על זה.

8V PREOUT - יש משמעות. יציאה יותר גבוהה , משמע GAIN יותר נמוך במגבר ופחות עיוות של הסאונד ביציאה לרמקולים (על קצה המזלג)

יש CD, לא יודע למה זה מפריע

3 יציאות למגבר (2WAY+SUB CROSSOVER)

ה"בעיות" היחידות במכשיר: מחירו הגבוה (על איכות משלמים) כ 4000+ לחדש + תצוגה לא משו, קשה לקריאה תחת אור יום חזק

זה אחד הרדיו דיסקים הכי משוכללים בעולם, נכון? אני מוכן לספוג את ה CD שלו :-)

נגיד ואני מביא אותו מחול ב 2000 שח +-... איך אני מסדר את התדרים שלו? יש קומבינציה במקשים או שאני צריך לשלם מאות שקלים למתקין?

אני יכול אולי להזמין אותו בחנות אירופאית מ EBAY במקום חנות אמריקאית ובזה העניין פתור?

פורסם
זה אחד הרדיו דיסקים הכי משוכללים בעולם, נכון? אני מוכן לספוג את ה CD שלו :-)

נגיד ואני מביא אותו מחול ב 2000 שח +-... איך אני מסדר את התדרים שלו? יש קומבינציה במקשים או שאני צריך לשלם מאות שקלים למתקין?

אני יכול אולי להזמין אותו בחנות אירופאית מ EBAY במקום חנות אמריקאית ובזה העניין פתור?

ניתן לשנות דרך המכשיר (לפי הספר שלו), לא ניסיתי

פורסם
ניתן לשנות דרך המכשיר (לפי הספר שלו), לא ניסיתי

אתה צודק. מדברים הרבה באינטרנט שבדגם 7100 זה אפשרי וגם ב 7200.

רק אני חושב שאפשר לקנות את המכשיר המדהים הזה (שהיום גיליתי אותו) " סה"כ " ב 2000 שח? יש פה איזה קאץ?

בגדול, אני לא מקצוען וגם לא מתקרב לזה (אבל אני ממש אוהב איכות שמע טובה ואשמח לשדרוג סאונד משמעותי) אבל אם בארץ אני קונה פיוניר מעפן (הכל יחסי) ודיבורית לרכב ב 1400 ... ובחו"ל אני קונה את הפרארי של הרדיו דיסקים ב 2000 ש"ח נשמע לי ממש הוגן (למרות שזה מעבר לתקציב ואני הולך להכנס ל 10% מהפונקציות של המכשיר הזה).. אבל זה בדיוק כמו להגיד שאני קונה פרארי ב 200,000 שח במקום סובארו חמודה ב 140,000 ש"ח.. (אפילו שלא נעבור גם ככה את ה 120 קמ"ש)

אני מבין שאין לו הגברה פנימית, מגבר קנווד 4 ערוצים ישן מאוד מאוד (אבל איכותי) יספיק או שאני צריך משהו מיוחד? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שמזמינים כזה מכשיר למקצוענים?

בדיוק באתי להזמין דיבורית BT לרכב ב 400 שח שאני יכול לחסוך אותה עם הרדיו הזה..

לפי הנסיון שלך, הדיבורית מתחברת אוטומטית לפלאפון ברגע שאתה נכנס לרכב או מדליק את המכשיר או צריך להכנס להגדרות\התעסקויות כלשהן?

פורסם

yanivuzan,

אין שום עוקץ\תרגיל\קאץ, אכן ב-CD7200 של ECLIPSE ניתן ואפשר לשנות את קליטת תחנות הרדיו בלחיצת כפתור, אין שום בעיה להתאים את הרדיו לארץ.

שתי חסרונות שאחד מהם כבר ציינת:

1. אין ב-HU מגבר פנימי - כמו שאמרת תהיה חייב לעבוד עם מגבר כלשהו.

2. מסך - המכשיר הזה על כל יתרונותיו יש לו חיסרון אחד, המסך, הוא קטן ובשמש הופך לבלתי קריא, מלבד זה מכשיר לא פחות ממעולה.

לגבי ה-BT מכיר כמה חברים שעובדים עם זה, לא נתקלו בשום בעיה ומנסיון כאשר אני מדבר איתם איכות השיחה מעולה.

דני.

פורסם
אתה צודק. מדברים הרבה באינטרנט שבדגם 7100 זה אפשרי וגם ב 7200.

אני מבין שאין לו הגברה פנימית, מגבר קנווד 4 ערוצים ישן מאוד מאוד (אבל איכותי) יספיק או שאני צריך משהו מיוחד? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שמזמינים כזה מכשיר למקצוענים?

בדיוק באתי להזמין דיבורית BT לרכב ב 400 שח שאני יכול לחסוך אותה עם הרדיו הזה..

לפי הנסיון שלך, הדיבורית מתחברת אוטומטית לפלאפון ברגע שאתה נכנס לרכב או מדליק את המכשיר או צריך להכנס להגדרות\התעסקויות כלשהן?

מחזק כל מילה של דני+מנסיון שלי עם המכשיר, ברגע שעשית "רישום" של הנייד מול המכשיר (פעם אחת בלבד), פה זה נגמר...נכנס לרכב, הוא מתחבר ב 2 שניות, שום התעסקויות. ובנוסף אתה מקבל את כל האפשרויות של דיבוריות BT יקרות כמו שיחה מזוהה עם שם (אבל אין תמיכה בעברית כמובן..) ספר טלפונים, אפשרות לבצע שיחות ישירות דרך המכשיר, רשימות שיחות אחרונות שנכנסו ושיצאו....אני מאוד מרוצה.

פורסם

תודה לכולם אחרי שאמכור את הרדיו הנוכחי שלי אקנה חדש (כי אם לא הוא ישכב פה לנצח)

• תוכן חדש...