Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירטון | סימולטור נהיגה G-25 900Degree

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - סטאפ יפה, ואהבתי את ההתהפכות והפרצוף שלו בסוף (לא ראיתי את הכל, זה "קצת" ארוך מדי - פשוט קפצתי לסוף).

חוצמזה - אם כבר עושים סרטון, שינהג ברכב הנעה אחורית. הוא גם נראה רגוע מדי, כאילו שהוא משחק סים סיטי :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ROYCO, יש לך עוד לינקים?

נראה מעניין וממש פשוט להרכבה.

בקשר לסרטון, נחמד מאד, אבל באמת חסר קצת "רוח חיים" במשחק שלו.

העברת הילוכים יכולה להיות טיפה יותר זריזה אם אתה מבין למה אני מתכוון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הכי חשוב הקסדה והחליפה, גאוני

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
רוני - אם בא לך לייצר אחד כזה יש לי כמה לינקים בשבילך...:)

הנה אחד

זה מתקן חרטא מה שהבאת, אני בהזדמנות יצלם את המיתקן שאחי נוהג עליו כרגע הוא בנוי מצויין, אפשרות לכוון את הכיסא כולל זווית+קדימה/אחורה, כל המיתקן מרופד, הדוושות ( גז,ברקס,קלא'ץ ) בזווית אלייך ( כמו באוטו אמיתי ) המיתקן מחזיק את המסך באוויר כולל זווית של כיוון וההגה והידית הילוכים במקום מצויין כמו באוטו רגיל ( גם ההגה במצב שהוא לא מפריע למסך ז"א רואים את כל המסך ), החיסרון היחידי של ה G25 זה שההילוכים בידית נכנסים טיפה חלק... יש מוד שהמטרה שלו לחזק את זה יותר ולתת תחושה של אמיתי יותר וניסיתי ועוזר +-...

התחושה בהגה ממש ריאליסטית אפשרות סיבוב 900 מעלות מנעילה לנעילה, FORCE FEEDBACK ועוד מלא דברים..

בקשר לסירטון אני גם אמרתי לו שהסירטון יכול להיות יותר יפה עם הוא היה יותר אקטיבי בסירטון ( אין יותר מידי מה לצפות זה סירטון GRIP ככה שאין פה החלקות או משהו... - סיבוב הגה קצר.. )

אפשר היה לשפר בהעברת הילוכים, חוץ מזה כל העסק של הנהיגה עם חליפת מרוץ כפפות ונעליים היה בשביל ה FUN =]

ממליץ מאוד למי שרוצה קצת חוייה בלי כוחות G, אני מאמין שלהרבה פה היה את הפטיש הזה שאי פעם יהיה סימולטור נהיגה בבית כמו בקניונים...

חג שמח =]

פורסם

נראה כמו כסאות של הונדה סיויק.

דווקא העמדה הראשונה נראית לי יותר פרקטית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תגיד אמא שלך לא לימדה אותך לא לזלזל באחרים?

חרטא או לא חרטא - אתה משחק בחדר שלך בכאילו מכוניות מירוץ - אני פשוט נכנס מניע ונוסע למסלול הקרוב...:shock:

הלינקים האלה מתאימים לכל אחד שיש לו קצת חומרים פנויים וקצת יצירה בראש

למי שחיפש עוד כמה לינקים - באתר שנתתי פשוט לחפש STEERING WHEEL

• תוכן חדש...