Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[קניה] פולקסווגן גולף V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי כמה שאלות לגבי האוטו פולקסווגן גולף V5 מנוע 2.3, אוטומט, שנת 2001, 3 דלתות, מבחינת המחיר זה לא רלוונטי כי האוטו יעלה לי גרושים..

1) הבנתי שמבחינת אמינות האוטו הזה ממש לא אמין, שהוא הכבשה השחורה של פולקסווגן, שהוא מבלה יותר במוסך מאשר על הכביש, זה המצב באמת?

2) האם מתאים בתור אוטו ראשון לנער בן 17 או שהוא חזק מדיי?

3) האם הרכב נחשב "ספורטיבי"?

4) אם מישהו יכול לתת לי נתונים מדוייקים על הדגם של שנת 2001 אוטומט (משקל, 0-100, כ"ס וכו') כי פשוט לא הצלחתי למצוא.

בתודה נבו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

1.באמת יש טענות על בעיות אמינות במנועים ובגירים של הV5.אבל למרות זאת נראה לי שהוא נמצא על הכביש יותר מאשר במוסך.

2.מתאים.למה לא?

3.לא.סתם גולף עם מנוע גדול ותוספות אבזור.

4.CARFOLIO

V5

פורסם

מתן, אתה צודק חלקית - בדגמים הראשונים היה 150 כ"ס ובדגמים המאוחרים היה 170 כ"ס.

V5 ידני - 150 כ"ס - בכל השנתונים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה, 0-100 מישהו? מהירות מירבית?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אני חושב שזו סתם שמועה, הרכב יחסית מהיר ולא כזה עצלן כמו שאומרים

אם אני לא טועה, יש לרכב 170 כוח סוס, אבל אל תתפוס אותי במילה

די מהיר כן.אבל זה לא עושה אותו ספורטיבי.

170 כ"ס בדגמי 02 ומעלה.

V5

פורסם

תקשיבו בלבלו אותי כבר לגמרי, אני כמעט בטוח שהאוטו הוא 170 כ"ס

ככה: האוטו הוא 3 דלתות ולפי מה שבדקתי אין 150 כ"ס 3 דלתות אלא רק 5 דלתות, בסמל V5 של האוטו ה5 הוא בצבע אדום והבנתי שזה גם מעיד על 170 כ"ס וכשה5 כסוף רגיל זה 150

אבל מצד שני האוטו שנת 2001 ואתם אומרים שרק מ02 יצרו 170 כ"ס ודבר שני זה שהאוטו אוטומט רגיל והבנתי שה170 זה רק טיפטרוניק?

עזרה בבקשה..

פורסם
תקשיבו בלבלו אותי כבר לגמרי, אני כמעט בטוח שהאוטו הוא 170 כ"ס

ככה: האוטו הוא 3 דלתות ולפי מה שבדקתי אין 150 כ"ס 3 דלתות אלא רק 5 דלתות, בסמל V5 של האוטו ה5 הוא בצבע אדום והבנתי שזה גם מעיד על 170 כ"ס וכשה5 כסוף רגיל זה 150

אבל מצד שני האוטו שנת 2001 ואתם אומרים שרק מ02 יצרו 170 כ"ס ודבר שני זה שהאוטו אוטומט רגיל והבנתי שה170 זה רק טיפטרוניק?

עזרה בבקשה..

הV5 האדום מעיד על זה שהדביקו V5 אדום. :roll:

וכל המודעות בYAD2 לגולף V5 משנת 01 מעידות שיש לרכב 150 כ"ס.

V5

פורסם
הV5 האדום מעיד על זה שהדביקו V5 אדום. :roll:

וכל המודעות בYAD2 לגולף V5 משנת 01 מעידות שיש לרכב 150 כ"ס.

כן גם אני בדקתי, ומצד שני עכשיו כבר בדקתי את כל המודעות בכל השנתונים גם 01 גם 02 הכל, ולא הצלחתי למצוא V5 אחת עם 3 דלתות, כולן, כולן רק עם 5 דלתות, ה3 ד' כל כך נדירות או מה הולך פה? (עברתי 200 מודעות +-)

והנא עוד משהו מוזר:

באתר הזה - http://www.festivalplanet.com/golfv5//v5_stats.html

מצאתי את הטבלה הזאת לגבי הנתונית של הV5 וכמו שאפשר לראות אין שם גרסא של 150 כוח עם 3 ד' רק 5

הגרסאות היחידות של ל3 ד' זה של ה170 כוח..

פורסם
כן גם אני בדקתי, ומצד שני עכשיו כבר בדקתי את כל המודעות בכל השנתונים גם 01 גם 02 הכל, ולא הצלחתי למצוא V5 אחת עם 3 דלתות, כולן, כולן רק עם 5 דלתות, ה3 ד' כל כך נדירות או מה הולך פה? (עברתי 200 מודעות +-)

והנא עוד משהו מוזר:

באתר הזה - http://www.festivalplanet.com/golfv5//v5_stats.html

מצאתי את הטבלה הזאת לגבי הנתונית של הV5 וכמו שאפשר לראות אין שם גרסא של 150 כוח עם 3 ד' רק 5

הגרסאות היחידות של ל3 ד' זה של ה170 כוח..

אז למישהו יש מושג גבי מה שכתבתי למעלה?

• תוכן חדש...