Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קודן

Guest yanivuzan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע אימובילייזר (המפתח הזה שמכניסים לחור ורק אז אפשר להניע) ועכשיו מהביטוח רוצים ניתוק כפול.

הציעו לי להתקין את הקודן הזה עם אלוקה (ובכך אני חוסך את המפתח המעצבן הזה).

1. מישהו פעם הצליח לדבר עם הביטוח בעניין ביטול התנאי הזה? סגרנו איתם מזמן והם לא ממש דיברו על זה...

2. איזו מערכת תיתן לי שקט ובמיוחד אמינות??? אני לא מוכן להתקע באמצע הדרך כי הקודן הזה תקוע. הציעו לי שלדג או רב בריח (350 ש"ח).

קראתי המון בתוצאות החיפוש אבל אין ממש השוואה בין הדגמים ולכן אני שואל שוב.. יכול להיות שסתם אוציא 700 שח ובעצם כולם אותו הדבר..

תודה!

פורסם

שלום,

רוב גדול של חברות הביטוח (אם לא מוחלט) דורשות התקנת קודן.

ההסבר שלהן הוא בכך, שבמידה ויגנבו לך את המפתח, הקודן הוא זה שימנע מהגנבים להניע את הרכב.

לא הבנתי, האם סגרתם עם חברת הביטוח שלכם, שהיא מוותרים על דרישת הקודן או פשוט לא התקנתם קודן.

מה שיתן לך שקט, זה לבצע את הדרישה של חברת הביטוח כדי לא להגיע למצב שהרכב נגנב, ולא היה בו המיגון הנדרש.

אחרת לא תראו גם את הכסף מחברת הביטוח.

לכן, אם על דעת עצמכם לא התקנתם את מה שנדרש במסגרת הפוליסה, מהר תגיעו להתקנה (רצוי למתקין מהרשימה שתקבלו מהביטוח, אחרת אולי תצטרכו בכל זאת להגיע לאחד כזה לצורך בדיקה).

לפני זה יש גם לוודע שהקודן, שאתם מתקינים, נמצע ברשימה של חברת הביטוח או מקובלת עליה.

לאחר ההתקנה, המתקין צריך לשלוח לחברת הביטוח פקס על ביצוע העבודה או בדיקת המיגון הקיים.

דעתי היא, כמה שפחות להעמיס על מערכת החשמל (במיוחד בהתקנה מקומית).

וגם דעתי היא ששום מערכת, כמה שהיא תהיה יותר מתוכחמת, לא תמנע גניבת רכב.

לכן, המלצתי היא לא לבזבז כספים נוספים על מערכות מיגון, מעבר לדרישתה של חברת הביטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה.

אגב, מדובר בגרנד לאונה 97.

איך אני מוודא שהמתקין לא מעמיס על מערכת החשמל?

הכי חשוב לי שלא אתקע עם קודן דפוק לפני הנעה.

אפשר לקבל המלצות על ההבדלים ביניהם ומה הכי אמין? מה חשוב לשים לב בהתקנה?

תודה!

פורסם

המערכות האלו בסך הכל די אמינות ואני לא חושב שאמינות הקודן צריכה להטריד אותך.

לך על המינימום שבמינימום שנדרש ע"י חברת הביטוח. במילא גנב שירצה לגנוב לך את הרכב יגנוב אותו, ומיגון יתר בסך הכל יגרום לנזק נוסף שיגרם לרכב שישאר בסופו של דבר אצלך.

חפש מתקין רציני ומקצועי, רצוי כזה שמכיר היטב את מערכות החשמל של הסובארו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...